Ponad pół roku :)
Dopiero teraz mam porządny aparat do zdjęć, więc powinnam udokumentować więcej aplikacji :D
Dzięki wszystkim za miłe słowa :*
Printable View
driveonecrazy bardzo ładnie :) czysta i dopracowana aplikacja :) pozazdrościć klientki sliczne ma rzeski naturalne :)
jestem pod wrażeniem umiejętności po tym czasie, może pomyśl o metodach objętościowych hmm??
właśnie wyszłam z dwu dniowego szkolenia 1:1 :ok: i oto co mi wyszło wczoraj na modelce
C 0,15 8-12
kiwaczek a ja nawet wiem u kogo sie szkolilas u Ali :) pieeekne rzeski cudowne <3 napewno dużo wyniosłaś z kursu u Marchewkowej ;) Zdolniacha GRATKI :) twoja modelka pewnie bardzo zadowolona ;)
http://pliki.wzorki.info/?v=CZ720.jpg
co sądzicie o tym??
Monika84 wyglądają ładnie i naturalnie :)
Jednak z tej perspektywy większość rzęs tak wygląda, najlepsze do oceny są zdjęcia od góry i na otwartym oku na wprost :)
Zgodzę się z Anastazją :)
Moje kolejne 3D po warsztatach
Wiem wiem,ze najlepiej widać na otwartym oku itp. no i bez makijażu :) ale aparat mi się zepsuł i szukam jakiegoś dobrego.A to zdjęcie zrobił mąż klientki bo chciałam.
Mam pytanie... właśnie tej dziewczynie po ok tygodniu rzęsy strasznie się pokrzyżowały i zastanawiam się co zrobiłam źle :/ ?? I powiedzcie mi jak to robicie,że macie taki gęsty wachlarz?? :) U mnie tego nie widzę :/
moja modelka nr 2 na drugim dniu kursu. miala tyle rzes że :wow: ( w sumie to ja niewiele jeszcze widziałam) ale wymęczylam dziewczę ;-)
C 0,15 8-12 i troche brazow chyba 0,20 10 i 12
kiwaczek piekne!
gdzie robisz kurs jesli moge zapytac?
u Ali - marchewkowy las
Kiwaczku ale ladne aplikacje :) gratulacje
Driveonecrazy no co Ty chcesz...co?:) bardzo ładnie rowniutko :)
kiwaczek świetnie,Ala kawał dobrej roboty ;D
u mnie 3D
Dziś miałam pierwszą klientkę z ogłoszenia. Od razu trafiła mi się dziewczyna typu "czy długo jeszcze" po 30 minutach :P. Wstawała mi co 40 min na siku, głowa rozbolała etc :D przyznaję bez bicia że nie zrobiłam całości, nie dała rady i uprosiła żeby pozostałe 10% zrobić na uzupełnieniu (pierwsze dwa zdjęcia). Rzęski są jeszcze wilgotne od toniku którym przetarłam powieki po zdjęciu taśmy jedwabnej.
Drugie dwa to uzupełnienie koleżanki po 3 tygodniach. Zakładane miała B 0,15 8-12, uzupełniałam już C 0,2 8-13.
kiwaczek- no powiem Ci, że wcale te aplikacje mi nie wyglądają na "kursowe" :) bardzo ładnie, podoba mi się :) Widać, że masz do tego rękę.
Również uznanie dla instruktorki :)
kiwaczek hohho dziewczyno jak Ty kleisz tak rzesy na kursie to co to bedzie za rok ;) piekniuuusie jestem pod wielkim wrażeniem :d Co to znaczy zdolna reka + świetny kurs u Ali :) Gratki
cataleya bardzo ładnie tak trzymac :)
iraa swietna robota!!!!!
Dzisiaj wydziergane. Schrzaniłam prawy wewnętrzny kącik. Teraz widzę jak patrzę na zdjęcia...
kiwaczek świetnie Ci idzie :)
cataleya dobra robota :)
Ode mnie 2:1 (rzęski trochę "posklejane" od łez) i uzupełnienie 2:1 - ta Pani mi poszła ostatnio po klejeniu na solarium i myślałam, że będzie dużo gorzej ;)
wisienka bardzo ładnie :) czasami nawet solarium nie ma wpływu na rzesy, mi kiedys poszła Pani na basen ( chodz wiedziala ze nie moze po uzupelnieniu do 48h :) i tez przyszła w stanie bardzo przyzwoitym po 3 tygodniach :)
Jeszcze jedno z dziś :) To ta koleżanka co ma takie potwornie słabe rzęski. Uzupełniałam już 0,10 C 8-11. Wewnętrzne kąciki aż się proszą o 2:1 lub nawet 3:1 ale tego jeszcze nie umiem :)
cataleya nie wiem czy nie powinnaś spróbować w zewnetrznych kacikach dac troszke krótsze rzęski :)
Na razie założyłyśmy cieńsze rzęski, jeśli będą opadać damy też krótsze. Strasznie marudziła że nie chcę jej dać dłuższych jeszcze.
Eh, a mi znowu nie wyszlo :/: W poniedzialek zrobilam korekte kolezance z pracy. Zajelo mi to 2,5 godziny. Zawsze chce zeby bylo ladnie i sie staram ale ciezko mi sie Jej te rzesy robi :( Na dodatek kolagen mi wyplynal, dosyc bardzo a ostatnio jakos mi sie tak nie zdarzalo. Nie wiem, moze tasme wyprobuje. Kolezanka ma te policzki takie wbrew pozorom pulchne, rzesy sie na nich opieraja no i ma gleboko osadzone oczka, lecz o dziwo wypukle :( Pocielam płatki, przykleilam jeszcze do noska no i troszke podnioslam powieki , ale i tak ciezko mi to szlo.
Coz, dalam 0,15 i 0,2 B glownie 10 i 11 tki.
honey kochana przede wszystkim z tego co ja widze to troksze bardziej popracuj nad kierunkiem rzes, moze niekoniecznie rob takie długasne ;) Lepiej bedzie Ci sie narazie kleic na krótszych rzeskach, szybciej i prosciej, spróbuj moze bardziej podkreconych dla efektu otwartego oczka a nie koniecznie uzywaj długasnych rzes, i napewno bedzie lepiej ;) za długie rzeski dajesz do wewnetrznego kacika, na zew wykoncz kilka ostatnich krotszymi a efekt nie bedzie przeciazony.
Spróbuj tych zaleceń a jak nie to pomyśl może o doszkoleniu z 1:1 w celu wyeliminowania tych błedow hmmm? ;)
cataleya aplikacja ładna tylko ja tez bym wykonczyla krótszymi rzeskami np 9 w zewnetrznym kaciku :), oczko bedzie ladnie skonczone a nie bedzie tak bardzo opadac kacik, bo efekt robi sie troszke smutnawy.
Spokojnie dojdziesz do wprawy w 1:1 a potem bedziesz smigac tez z objetosciowymi metodami ;) Najpierw dobrze wycwicz sobie 1:1 ;)