Ja mam fotel kosmetyczny hydraulicznie rwgulowany i jestem mega zagowolona :D
Printable View
Ja mam fotel kosmetyczny hydraulicznie rwgulowany i jestem mega zagowolona :D
Agulusia coś w podobie? http://beautysystem.pl/pl/p/Hydrauli...2-wrzosowy/617 Podoba mi się ten wizualnie.
A jak z miejscem na górze? Ja jestem z tych co sobie klej i rzęsidła trzymają przy głowie klientki i się zastanawiam czy tam coś się zmieści w ogóle:/:
Dopiero co go otworzyłam. Wykleiłam 4 klientki. Jak dostanę klej od razu naklejam nalepkę z 9 miesięcznym terminem ważności, po otwarciu przyklejam nową nalepkę z Trzymiesięcznym terminem przydatności do klejenia. Ale tak jak wspomniałam : wzięłam buteleczkę w ręce i dziwnie szybko mi koreczek się poluzował.
Robiłam wczoraj reklamacyjne na nowiusim Bu+. Ja mogę klej i co miesiąc zmieniać aby tylko mieć pewność że nie będą leciały.
kochane jaki klej?
mialam hs5 sypaly sie
teraz ub+ testuje
a chce kupic golda a tu takie opinie:strach::strach::strach:
znalazłam ogłoszenie rzęs 4:1, musiałam się nim podzielić, co sądzicie, bo mnie przeraziły?
Holandia - ogloszenia - Niedziela.NL
Witam Aga też widziałam to ogloszenie, i się zastanawiałam ale po co chyba jest to , po prostu nie realne. :)
P.S. jestem wlasnie po przeczytaniu 1 i 2 watku, DziekujeWam wszystkim za cenne wiadomosci z waszego doswiadczenia. Zobaczymy tylko co ze mnie wyrośnie hahaha w sobotę próba na kroliczku. ?
O matko! co to ma być... te pierwsze zdjęcie wygląda jak jedno wielkie sklejenie..
Se kobieta wymyśliła metode hehe;)
Izi Ja również pracuje na takim łóżku jak agulusia ,a z miejscem to jest tak jak sobie klientkę położysz;) pozatym dla mnie jest idealne;)
aa no i ja nie mam tej poduszeczki, tylko swoją inna.
Agula Hol :o co to ma być? mamamija ... rzęsy wyglądają okropnie! 4:1 jak najbardziej tymi ultra lekkimi bym sie pokusiła... ciekawe jak ta modelka na zdjęciu wygląda z otwartymi oczkami, chyba nieciekawie skoro nie zamieszczono zdjęcia.
Rzęsy z norki tańsze od zwykłych ... ciekawe. I podoba mi się tekst : "Poprzednie vip foulr lashes tez jako pierwsza zaczęłam robić i tak samo spodobały się kobietą cena tez 45euro"
to już nie jest literówka :D
Choco ja chyba jednak zdecyduje się na leżankę SPA. Najgorsze, że aby ją zobaczyć fizycznie (tą co sobie wypatrzyłam) musiałabym jechać ponad 400km, a na to najzwyczajniej w świecie nie mam czasu:( Trochę się boje kupować "w ciemno" jedynie ze zdjęcia bez pomacania:nie_powiem: no ale chyba nie mam wyjścia. Wóz albo przewóz.
Izi, nasza kiwaczek ostatnio kupiła bardzo dobry stół kosmetyczny, używany, ale w bardzo dobrym stanie i za 150zł. ja pracowałam w salonie na podobnym i nie miałam miejsca, gdzie rzęsy umieścić. więc rozwiązaniem był stolik na kółkach, który przesuwałam do łóżka :)
ale ja mam zwykły fotel kosmetyczny. Izi chyba taki ma wlaśnie.
Ja od początku pracuje na takim:
Załącznik 71471
Dla mnie jest niby wygodny ale dla leżących po jakimś czasie... hymmm.... komfort zanika delikatnie mówiąc.
Pora wymienić na "lepszy model";) To jest składane bo z początku miałam zamiar się z nim przemieszczać ale szybko ten pomysł wybiłam sobie z głowy. Także może być coś większego i nie koniecznie poręcznego.
Na fotelu kosmetycznym leże czasem u Śmiesznej, ostatnio było nawet dość późno i chłodno i jak mnie kocykiem nakryła :love: to normalnie odlatywałam. Ale ja kosmetyczką nie jestem i nie mam zamiaru być więc nie wiem czy typowy fotel kosmetyczny jest dla mnie rozwiązaniem... tym bardziej że większość z nich zwęża się przy głowie tam gdzie ja swój cały majdan rozkładam:/:
może kupisz po prostu materac-piankę termoplastyczną? :)
tak fotel skubany sie zwęża. zrób jak radzi Marchewka na początek - połóż materac i będzie miękko, ale z kolei pewnie nie masz wolnego materaca . a z czasem poszukaj. tak przynajmniej nie będzie ci się bardzo spieszyło z kupnem.
Opcja Ali z materacem jest fajna, widziałam na żywo. U Marchewkowej obok klientki to jeszcze zatańczyć można :tancze: ;) Tylko że ja się obawiam zsuwania tym bardziej że u mnie pomieszczenie nie ustawne i do ściany nie da się dosunąć.
Głównie zależy mi na wygodzie osoby leżącej. Nie należę do ekspresowych stylistek. Nowe nieznane mi oczko to często nawet 3h:( a juz po 40min słyszę ten niefajny irytujący oddech zniecierpliwionej ofiary.
Łóżko chcę zmienić z racji przenoszenia w nowe miejsce, wiem że jak od razu tego nie zrobię to później nie będzie mi się chciało;)
Witam Was Kobietki!! :przytul:
Chciałam się tylko przywitać. Od kilku dobrych dni czytam i uczę się wszystkiego :)
4 lata temu miałam szkolenie w NL, ale niestety moja 'kariera' nie trwała długo :/:
Za 3 tygodnie mam szkolenie u Marchewkowy_Las :skacze::skacze:
nie mogę się już doczekać! Dlatego 'studiuję' forum od samego początku...
Myślałam, że tylko ja nie byłam zadowolona z kursu w NL ale widzę że jest nas więcej.
Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła 'udzielać' się w Waszych rozmowach ;)
Cieszę się ogromnie, że znalazłam to forum!
Pozdrawiam!!
PatiOrlik witam w imieniu forumowiczek i gratuluję wyboru szkoleniowca - najlepszego z możliwych :)
Dziewczyny patrzcie na te ogłoszenie....
normalnie ręce załamywać z tą cena:(
no i jaka ekspresowa stylistka :), Zdrowie i uroda Gdańsk: Przedłużanie rzęś metoda 1:1
ostatnie foto z ogłoszenia zdradza dlaczego u tej stylistyki jest tak TANIO i SZYBKO:crazy:
A u mnie dzisiaj zawitała Pani z takim oto czymś :)
Myślałam że się popłaczę ściągając to. Masa stworzona ze śpiochów, kleju, tuszów i innych kosmetyków. Pod spodem rzęski na jakieś 9mm. A życzenie- jak najdłuższe. :mdleje: niestety nie mam zdjęcia po. A szkoda bo właśnie takie aplikacje to szał "przed i po".
Gorzka, trzymaj się :przytul: życzę jak najmniej takich widoków :D
Gorzka trzaskaj foty takich perełek, to dobra okazja do pokazania jak nie powinno a jak powinno wyglądać przedłużanie.
Ciekawa jestem jak Ci wyszło, bo po zdjęciach widać, że strasznie zmęczone i zniszczone rzęski pod spodem :(
choco-lashes, ja wiem jak to irytuje :( Nic nie zrobisz kochana, takich "stylistek" przybywa jak grzybów po deszczu. Ale liczymy na zdrowy rozsądek potencjalnych klientek.
szok, jak można tak zapuścić swoje oczy :o
Gorzka :wow:
dziewczyny mam do Was prośbę, wcześniej jak śledziłam wątek była mowa o spisaniu oświadczenia przez klientkę odnośnie tego że przykleja rzęsy danej grubości na własne życzenie/ryzyko, pojawiły się też ankiety z chorobami i przeciwwskazaniami do wykonywania zabiegów. Przejrzałam ten wątek i nie znalazłam tego, czy poratowałybyście mnie zdjęciami/ skanami jak to u Was wygląda lub pokierowały o czym nie zapomnieć albo ktoś ma lepszy wzrok albo orientuje się gdzie jest ten wątek. Pomocy!! :)Z góry dziękuję.