Ile świeżynek :)
Witamy gorąco laseczki :kooffa:
Printable View
Ile świeżynek :)
Witamy gorąco laseczki :kooffa:
ile nowych osób - witam :)
super, że forum się rozwija - tak na marginesie to moje ULUBIONE FORUM :D uwielbiam tu zaglądać.
Witam i ja :)
Mam na imie Patrycja i dopiero zaczynam pazurkowa przygode. Jestem na etapie kompletowania sprzetu i konczenia kursu :)
(kurs ukonczony z dniem 14 listopada na PIATKE :), czekam nadal na paczke, ma byc lada dzien)
hej witaj moja imienniczko;] kompletuj sprzet i do dziela;]
Witamy na naszym forum :)
mamy nadzieje, ze sie Wam tu spodoba :)
Witam Wszystkich serdecznie:)
witamyyyyyyyyyy;] wszystkie dziewczynyy;]
Witamy :kwiatek: :przytul:
jestem na tym forum od kilku dni a jeszcze się ni przywitałam więc zrobię to teraz :) witam was:kwiatek: (sorki że dopiero teraz ale nie umiem zbytnio poruszać się po forach-to moje pierwsze forum) liczę na wyrozumiałość:)
patra :kooffa:, tele-szpon :kooffa:, ziazia :kooffa: witamy :)
Witam wszystkie nowo przybyle.... i co ,jak w domu u nas? Prawda!?
Witam wszystkich bardzo serdecznie:kooffa:.
witamy wszystkie nowe forumowiczki
witam bardzo serdecznie!!!!!!!:kwiatek:
Witam wszystkich serdecznie:) Nazywam się Edyta i mam 22 lat. Sytizacją paznokci zajmuję się około dwóch lat, z przerwami:) Pozdrawiam;)
Witam wszystkie forumowiczki:)
Witamy serdecznie:kooffa:
cześć, ja akurat kończyłam kurs peggy sage, UV i akryl.
jestem zadowolona z umiejetnosci, które tam zyskałam.
kończyłam WSZKiPZ w Wawie i prowadzę mały salon kosmetyczny na pradze.
salon niewielki, ale klientek sporo. teraz zastanawiam się nad zakupem oprogramowania do salonu i mam pytanie czy możecie coś polecić.
ja znalazłam coś takiego, jest duży rabat
Cała Polska | GetDealToday
może któraś z Was pracuje na tym oprogramowaniu i może coś o nim wspomnieć, coś doradzić.
będę wdzięczna.
karola
Witamy, ale pomocy szukaj w innych postach :)
Witam bardzo serdecznie:)
Witam, mam na imię Renata. Stylizacją paznokci zajmuję się dopiero 3 lata. Mam nadzieję, że na forum znajdę ciekawe inspiracje żeby udoskonalić swoje umiejętności.
Witam serdecznie wszystkie nowe użytkowniczki
:kooffa:
witam serdecznie wszystkie nowo przybyłe:):skacze:
Witam wszystkich serdecznie :)
Studio Urody :) witam na forum !
zapraszamy do dyskusji.
Witam wszystkich
forum znalazłam w wyszukiwarce już jakiś czas temu, ale jest dostępne bez rejestracji to trochę poczytałam zanim postanowiłam się zarejestrować.
Widzę to dużo znajomych osób z innych for, ale też dużo nie znanych mi stylistek.
Mam na imię Joanna, jednak wolę jak ktoś do mnie mówi Asia.
Napisałam wiele artykułów o kosmetyce oraz e-booka. Ukończyłam szkołę o tym kierunku, a także kurs stylizacji metodą akrylową.
To tyle o mnie
Witam wszystkich użytkowników :D
Cieszę się , że dołączyłam do tego zacnego towarzystwa :ok:
Interesuje mnie wszystko co związane jest ze stylizacją paznokci , która jest moją pasją i sposobem na wyżycie się artystyczne .
Witaj Joasiu:* Ciesze sie ze do nas dołączyłaś:] Pozdrawiam:]
Witamy gorąco na forum :kooffa:
Witamy Joasiu, my chyba cieszymy się bardziej:D
Joasia:] witaj:)
Witamy :kooffa: cieszymy się że do nas dołączyłaś ;)
Witam wszystkie pazurkowe kobiety
Jest mi bardzo miło że mogłam się tu znaleźć wśród was już jako zalogowana gdyż pare miesięcy wstecz starałam się tylko Was kochane podglądać. Jest tu cudownie można masę się dowiedzieć brak mi słów aby wszytko opisać.
Dlatego serdecznie chciałam wszytkie panie pozdrowić i mam nadziję że w razie tak zwanego W będę mogła coś podpatrzeć nauczyć się itd
Buziaki dla Was pozdrawiam Sandra :macham:
Witaj i zapraszamy do aktywnego udziału ;)
Witamy i zapraszamy :)
witamy:)
witam serdecznie wszystkie uczestniczki i uczestnikow forum! :przytul:
Mam na imię Magdalena
od 5 lat prowadzę własny salon - AKADEMIA ZDROWIA I URODY "MAGIK" w Pile
mam bardzo zgrany 6 osobowy zespół.
stylizacją paznokci zajmuję się 8 lat
Jestem tak jak większość z Was ogromną szczęściarą - łaczę pasję z pracą zawodową, przez co jestem bardzo spełniona.
zawsze brakowało mi czasu, żeby pobuszować po forum ;-) jednak postaram się nadrobić zaległości - chociaż nocami ;-)
jest godzina 01:10 , ale każda pora na rejestrację jest dobra
pozdrawiam wszystkie stylistki i ciesze się, ze tutaj zawitałam
Witam wszystkich. :kwiatek: I tych znajomych i tych (jeszcze) nie znajomych. :)
Magik, Ewelina witamy i cieszymy się, że do nas dołączyłyście ;)
Witam serdecznie.
Dziś znalazłam wreszcie forum ,w którym można sobie poczytac sensowne porady i obejrzec piekne prace forumowiczek.
Miło mi ,że dotarłam tu i mam nadzieje pozostac tu na dłużej.
mam na imie Justyna. studiuje kosmetologię ,choc wiek studencki juz dawno poza mną :) Mam dwoje dzieci juz nastoletnich,ale wreszcie postanowiłam uregulowac swoja pasje odpowiednim papierkiem.:D
Paznokciemi zajmuję się od 2007 roku,nie mogąc niestety pracowac w zawodzie,gdyż opiekuje sie niepełnosprawnym synem i nasze prawo zabrania pracowac lub chocby dorabiac rodzicom takich dzieci,więc pozostają mi moje pazurki,rodziny i znajomych ,których notorycznie wykorzystuję :P.
nie rozpisuje sie zbytnio.pozdrawiam wszystkie Panie serdecznie.!!!