no Kobietki jakie super wieści :*
gratulacje
Printable View
no Kobietki jakie super wieści :*
gratulacje
weronosia moje gratulacje ;* cieszze sie razem z Toba :)
Gratuluje wam laseczki :)
Nicola a Ty to sie chyba na dniach wysypujesz co?? ;] jak sie czójesz??
i ja gratuluję :*:* cudowne wieści.. chwalcie się chwalcie ! :)
No tak, dużo dni do porodu nie zostało :) Ale czuje się dobrze i pierwszy raz skurcze przepowiadające miałam w środę i cisza. Także cierpliwie czekamy, ale torba i wszystko już przygotowane :)
Natalia specjalnie dla Ciebie :skacze:
Załącznik 50756
Załącznik 50757
Nicola jaki brzusio ;*:) to szczesliwego rozwiazania ja zycze ;* abys sie nie męczyła dlugo i zeby dzidzia zdrowa byla
Nicola, wyglądasz super!! Brzusio bosski :)
Mam nadzieję, że Bobo nie sprawi problemów przy porodzie :)
Reszcie Forumowiczek serdecznie gratuluję :*
Śliczny brzuszek i śliczna mamusia ^_^
Trzymam kciuki zzebyscie szybciutko wrociły zdrowe do domku :] :przytul:
Ps. Opisz nam jeszcze troche jak w tych ostatnich dniach, bardzo jestem ciekawa... :)
W sumie nie czuje się jakoś inaczej w tych ostatnich dniach :) Mała wieczorami jak zawsze szaleje i nie daje spać :) hehe śmiejemy się, że wieczorami jest wściekła jak osa :D ale nie mogę się już doczekać tego dnia jak wezmę Ją na ręce i przytulę
Nicola, ale ładnie wyglądasz i baaardzo młodziutko ;)
to ja wam pokaze moj brzuszek jak bylam w ciazy ;) ciesze, sie ze robilam zdjecia. pamiatka na cale zycie. okropnie w ciazy wygladalam . pryszcze puchnelam z kazdej strony.
Przedstawiam Wam Julkę :love: Urodziła się 20 stycznia 2012 o godzinie 12:48, ma 55 cm i waży 2940 :)
Załącznik 50961
Załącznik 50962
aj gratuluje:*
sliczna corusia:)
takie malenkie to najslodze :)
Nocola moje gratulacje!!!!! sliczna Julcia ;)
Gratulacje Nicola :)
Niech sie teraz zdrowo chowa...
Nicola gratuluje:kwiatek: śliczna Julcia:love:
aaaaaaaa Nicola!!!! gratuluje serdecznie! witaj na świecie mała istotko! i witaj mamusiu wśród rozpakowanych! oooo a dopiero ja tak sie cieszyłam a u nas juz 16 miechów :P normalnie az mi łezka w oku sie pojawiła takie to wzruszające...
;(:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
I ja gratuluję:) Dużo zdrówka dla was obu :)
Gratki Nicola - ależ jest piękna :)
Zdrówka życzę
Witaj Juleczko :)
Nicola witaj jako świeżo upieczona mamusia. Niech Ci ten przywilej przyniesie wiele radości i uśmiechu :)
Gratulacje Nicola :)
witamyy malenstwo;] duzo zdrowka i samych radosci:kwiatek:
Nicola, gratuluję serdecznie! :kwiatek: Urocza kruszynka :love::love::love:
nicola gratulacja slicznotka kolejna na forum niech sie chowa zdrowo buziaki od ciotek forumkowych:*
Dziękujemy wszystkim :*
a czas niestety szybko leci...ja też pamiętam poczatki ciąży, a tu już Maleństwo na świecie :)
Gratulacje! Córcia jak z obrazka :D
czarnulka ,gratulacje
weronisia super nowina ... zaczynamy odliczanie :)
Nicola rowniez gratulacje ,niech Julka rosnie zdrowiutka :) Kiedy ja na forum zalogujesz ?;)
a no to i ja sie pochwalę bedę miała upragnionego dzidziusia jestem w 13 tygodniu ciąży :) brzuszek już lekko wystaje dzieciątko zdrowe oby tak do samego końca było termin mam na 30 sierpnia
moje gratulacje Karolina ;*
Ode mnie również gratulacje, zdrowia i cierpliwości w oczekiwaniu:)
ja tez gratuluje, oby wszystko było w jak najlepszym porządku:) tylko raczej wspolczuje z duzym brzuszkiem przez całe lato chodzić, to chyba musi byc lekko meczace w zaawansowanej ciazy, upały itd. ja rodzilam w marcu wiec nie wiem:)
Gratki :) i czekamy na dalsze info :)
dzięki dziewczyny :) w czwartek mam wizyte u gina jak nie zapomne pokarze wam mojego szkraba :)
I ja gratuluję :)
Karolinka, serdecznie gratuluję :) Dbaj o siebie, czekamy na foto :)
Ja tez gratuluje i powodzenia zycze:)
I ja gratuluję :) Dbaj teraz o siebie i czekamy na kolejne wieści
Nicola jaka śliczna córunia :love: Ja też chcę mieć córcię, jeśli się kiedyś zdecyduję, normalnie nie wyobrażam sobie inaczej :leze:
DiamondShine taka mała uwaga. Na tych fotkach wcale nie zauważyłam pryszczy, ani nic podobnego. Za to bardzo , ale to szalenie mi się podobasz w blondzie:wow: Teraz chyba masz jakąś rudość o ile pamiętam z bloga (podglądam systematycznie). W ogóle z czasów ciąży byłaś śliczna, myślę , że ten kolorek + fakt, że uwielbiam kobitki w ciąży (zazdroszczę) ;)
Karolinka gratuluję :skacze: Mam nadzieję, że będzie dziewczynka:leze: Opanujemy świat pazuromaniaczki :haha:
Nicola-sliczna ta Twoja juleczka:love:
karolinka-gratuluje, ja tez chodzilam w ciązy latem, da sie przezyc, naprawde. Moja Zosia urodzila sie w siperniu.