czarnulka, spróbowałam przed chwilą i żałuję, bo załamałam się kompletnie.. Wprawdzie mam do **** farbki, ale jakoś nie wydaje mi się, żebym nawet dobrymi potrafiła coś namalować..
Plushak, Twoje kwiatki za to są przecudowne!
Printable View
czarnulka, spróbowałam przed chwilą i żałuję, bo załamałam się kompletnie.. Wprawdzie mam do **** farbki, ale jakoś nie wydaje mi się, żebym nawet dobrymi potrafiła coś namalować..
Plushak, Twoje kwiatki za to są przecudowne!
Plusiu przyjedź do nas na warsztaty;(
nie wrzucałam bo nie chciałam spamowac ale to w sumie 2gi temat :D
to se pozwole
http://images43.fotosik.pl/288/cc94eea3656ad4c8med.jpg
Woszczur- świetne maluneczki :) mi taki efekt nie wychodzi :(
ach...cuda!!
Plushaczku urzekł mnie ten kwiatuch! Jak żywy^_^
Woszczurku bardzo ładne stópki!!
Woszczur super kolor tych kwiatuchów no i swietnie wyglądają stópki ;)
Agusia nie panikuj :P próbuj na kartce a później na pazurkach, powoli ale dojdziesz do zamierzonego efektu :p A pozatym wrzuc swoje wypociny :) ja duzo nie siedzialam przy kwiatkach wtedy a widzisz jakies mazance wyszly, ale zle nie wygladaja chyba hehe :skacze:
Woszczur twoje stopki to z daleka beda widoczne hehe :D, ladne zdobionko :good:
Plush ogolnie to cake zdobienie mi sie podoba, kolorki :skacze::skacze::skacze:
Woszczurze gdzie ty klientke na takie szaleństwo znalazłaś :P
he he... najlepszymi klinetkacmi sa .. jakby to powiedziec ?? nasze własne osobiste rodzone kończyny :lol:
wow ..... pieknosci dziewczyny ..... superek
Plushak to klasa! :)
Woszczurku zrobisz mi takie? :D Super zestawienie kolorków :)
Plush :wow: Woszczur :szczena: zdolniachy z Was :o
:slina::slina::slina::slina::slina::slina:.... PLUSH ..... :master::master::master::master::master::master::m aster:
No... patrze na tego plushowego kwiatka i nie mogę - jest cudny, doskonały i w ogóle :love:
[quote=czarnulkaaa87;144608]Agusia nie panikuj :P próbuj na kartce a później na pazurkach, powoli ale dojdziesz do zamierzonego efektu :p A pozatym wrzuc swoje wypociny :) ja duzo nie siedzialam przy kwiatkach wtedy a widzisz jakies mazance wyszly, ale zle nie wygladaja chyba hehe :skacze:
Wszystko wylądowało w koszu.. :) Ale jak tylko kupię jakieś fajne farbki i poćwiczę trochę, to wkleję coś. ;) Dzisiaj planuję poćwiczyć kwiatki akrylowe.. :P
Dziewczyny powalacie mnie swoim talentem, kiedy ja tak będę umiała:(
to i ja wstawie moje jedno z pierwszych starć z farbkami ! :)
i jak ?^_^ :huh:
no i wyszło dobrze :ok:
Dzięki Emilcia :* :)
nanami jak dla mnie extra ^_^
Muszę się w końcu konkretnie za te łonstrołki zabrać! Może zacznie mi wreszcie coś wychodzić! Od poniedziałku będę bezrobotna więc będę miała sporo czasu:/: tak myślę przynajmniej!
Nanami, widziałam już pazurki na blogu. :) Ładne malowanki. :)
Moje ćwiczeniówki
wow! kobietozpazurem, boskie są! jakie ładne przejścia pomiędzy kolorami..