Basienko współczuję takiego nękania. Ta dziewczyna jest jakaś psychiczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepiej nie odpowiadaj na jej głupie liściki , bo żadna odpowiedz jest odpowiedzią :)
Główka do góry i ciesz się ciążą :D
Printable View
Basienko współczuję takiego nękania. Ta dziewczyna jest jakaś psychiczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepiej nie odpowiadaj na jej głupie liściki , bo żadna odpowiedz jest odpowiedzią :)
Główka do góry i ciesz się ciążą :D
po wizycie :D zdjecia nie mam bo zaslanial buzie rączkami ale dostalam zdjecie siuraka nie pokaże bo mnie kiedys zabije w przyszlosci ze mamusia bezwstydnie jajak jego wystawia ale dokotrka sie smiala ze jej nie wierze to dala mi fotke samych jajkow hahahahaha :D
w kazdym razie mam jeszcze 3 tygodnie a dziecko waży 3700... jestem przerazona :D poniewaz mialam podwyzszone cisnienie u lekarza ide do spzitala w poniedzialek nie wiem na jak dlugo :D i ponieważ nie moge przenosic ciazy przy cukrzycy bo to bardzo niebezpieczne jak nie urodze w ciagu 3 tygodni to mnie potną :D
wolalabym naturalnie no ale jesli beda musieli ważne zeby maluszek wyszedl caly i zdrowy :D
ps. tylko jak ja naturalnie urodze te moje kochane 3700? kto stawia ze dobije do 4kg? :D
Barbarko jak czytam twoja wypowiedz odnośnie tej osoby to mi włos dęba staje! Co za jakaś psychopata... Kochana nie przejmuj się bo teraz najważniejsze jest dla Ciebie wyciszenie. Masz teraz wspaniały okres przygotwania się do przyjscia nowego członka rodziny i to jest najważniejsze. Albo daj spokój z odpisywaniem albo napisz jej że przedstawia za niski poziom abyś z nią korespondowała i jesli będzie natarczywa wyciagniesz z tego konsekwencje ( tym bardziej ze jestes teraz w ciazy i jestes na prawie a to co ona robi w taim stanie jakim jestes naraza cie na ,,niebezpieczeństwo" ). Głowa do góry kochana , wycisz się, przygotuj do przyjscia maluszka bo to teraz jest Ci najbardziej potrzebne... ciesz się to chwilą!!!!
Zyzuniu kochana dasz rade bo jak ja dalam urodzic 4060kg to ty tez słońce :) Poszło mi w 15 mis samo poród ( nie mówie tu o wywoływaniu skurczy bo byl z tym klopot....) Trzymam kciuki kochane aby wszystko poszło dobrze i abyscie pochwalily sie tu pieknymi istotami :D
sweet-ka moja mama urodzila bezproblemowo ale ma szersze biodra od moich... ale jak mowisz ze da sie urodzic to sie urodzi :D tyle z emi sie nie chce do szpitala jechac hyyyy :D ale dziecko najwazniejsze :D
Zyza kochanie będziesz w szpitalu a oni juz będą patronowac wszystko. Jeśli będą wiedziec że bedziesz miała ciężko to będą działac. Pamietaj teraz najwazniejsze jest dzieciątko wytrzymasz ten szpital :) Pomyśl że wracając będziesz miała już dzidziusia który będzie Cie obdarowywał uśmiechami :D
zyza dasz rade:) Silna kobietka z Ciebie:)
Jak bylam w ciazy z KAcprem to mowili mi ze ma 4500 wyladowalam na porodowce i dalej mowili ze ponad 4 a jak sie urodzil to mial 3850 wiec troche sie mineli:)
U nas nawet jak bym miala 5 kilo bobasa to cesarki nie zrobia tylko trzeba naturalnie chyba zeby cos sie dzialo w trakcie..
eeee Sweetka jeszcze chyba nie :D w koncu do terminu jakies 3 tygodnie :D
dzieki za wsparcie :D
jeszcze cieplutki. pierwszy filmik, wiem ze nie jest rewelacyjny, ale się starałam :)
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=_dpca9NLXzA[/ame]
afterglow super filmik!!!Widac ,ze malenstwo szaleje w brzuszku:)
Ja jak na razie nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych...i mam nadzieje ze sie nie pojawia:) Na razie tylko piersi troche wieksze i obolale:)
ewelinko ja nie mialam żadnych objawow :D no poza tym ze pilam wiecej wody i jak rano mnie troche mdlilo wystarczylo zebym zjadla sniadanie i koniec :D ale typowych ciazowych zero :D
świetny filmik! Widać, widać jak maleństwo szaleje w brzuszku, słodkie :)
after super filmik :) i jaka pamiątka :)
tworzymy pokoj :D efekt pokoiku wrzucilam w aranzacje wnętrz :D
ale to sem ja juz na koncowce :D
Zyzek a Ty to malowalas sama czy poszlas na latwizne i przykleilas kupne? :leze:
Zyza ślicznie wyglądasz :)
eee tam klejone natka klejone :D hahahahaha :D żartuje oczywiscie :D
Zyza, śliczne brzusio :przytul:
After, super filmik :) Te kopniaki to coś pięknego :D
Zyza sliczny masz brzuszek no i piekny pokoik :D
After super filmik , ale maluszek dawal czadu :D
after super filmik ;)
a tak poza tym ... nawiazujac do pani ktora smiala do mnie pisac ... widze ze wymiekla po postraszeniu organami scigania ... zwykła sfrystrowana i zazdroszcząca niewiadomo czego gówniara , ot co ! i dziekuje dziewuszki za slowa otuchy ;)
zyzka ślicznie wyglądasz:D:kwiatek: a maluszek będzie miał przepiękny pokoik:love:
zyza no coz poetorze sie wygladasz kwitnaco!!!:)
A co do pokoiku to superasny ja myslalam ze to gotowe naklejki a tu prosze takie dziela sztuki!!!!!Piekne!
Kochana cos pięknego!!! Pamietam jak mi tak brzusio skakał jej ale fajnie... Mi czasem pierwsza corka skakala jak jechalam autobusem to ludzie patrzli jak na obcego hehe a amelcia moja 6 miesieczna pietke wystawiala przewaznie albo pupe wyipinala czasem tak ze miyslalam ze mam za maly brzuch na jej igraszki tam he he Cos pieknego ...
Zyzuniu sliszny brzunio kochana i super wygladasz :) Widze przygotowania pelna para :)
Basiu bardzo dobrze ze dala sobie spokój :) Ty teraz masz wazniejsze chwile do zapamietania a nie jakies bzdury... :)
After Rewelacyjny filmik ja juz 7 mies po porodzie i tak mi brakuje ciazy
Zyza rewelacyjne te malunki
Dziewczyny kciuki trzymam
after świetny filmik aż ci zazdroszczę moje sie tak nie ruszało jak twoje za to teraz szaleje diablica urodziła sie 4kilo i 54cm a mój brzusio ważył dokładnie 13 kilo mój lekarz sie zemnie śmiał ze takiego brzucha to jeszcze nie widział a ja mam 153cm wzrostu haha najpierw szedł brzuch a potem ja gratuluje am wszystkim i szczęsliwego rozwiązania a ja musze sie postarać o 2 hyhy