choko ile pazłotka :wow:
Printable View
choko ile pazłotka :wow:
Takie pudeleczko 23,49.. nie mam pojęcia czy to drogo czy malo.. ale ladny mix
Ja ostatnio kupilam u babki za słoiczek taki po ozdobach zapakowane to
płaciłam 4zł
Bogate kurde macie te empiki !! u mnie nic :( a buuu ;(((
czoko podziel się!! :love::love:
Nie chcialabym robic tu klejnego"e-baya" ale moge kupic i wyslac zainteresowanym.. są różne kolorki i mixy:]
słońce w którym to empiku bo nie widziałam:P:)
Pasaż Grunwaldzki ale tez widzialam duzo tego w Renomie na samej gorze.
takie jesienne kolorki :) super ! chyba musze gdzies u siebie poszukac :D a jakie jeszcze kolory są? :]
Widzialam złoty, srebrny, mix zlotego srebrnego i niebieskiego i inne. Duzo tego bylo:]
bardzo ładne te pazłotko:) u mnie w Empikach też bieda... ale muszę poszukać może pazłotko bym znalazła...
choko a to pazłotko jest takie bardzo cieniutkie :)
Baaardzo.. znalazlam malenka dziurke w opakowaniu i czesc sie wysypala do siatki to wsio fruwalo jak przy pozlacaniu ram obrazow.. takie jak babie lato prawie
Znalazlam w necie cos podobnego
Decoupage.art.pl: Folia złote płatki
DEKOR HOUSE - decoupage, materiały, sklep internetowy.: Folia w Płatkach 2 g MELANŻ - ZŁOTO - BRĄZOWY
DEKOR HOUSE - decoupage, materiały, sklep internetowy.: Folia w Płatkach 2 g MELANŻ - ZŁOTO - ZIELONY
DECOUPAGE
muszę zobaczyć czy u mnie jest coś takiego w empiku
ja kupiłam butki:)
http://images7.fotosik.pl/256/96fa9707b1d353a8.jpg
aaaa Milenko prześliczne są!! :love: :love:
wow.. niesamowite:o
niesłe zakupy choco, u mnie tez widziałam te pazłotka w mniejszych i wiekszych opakowaniach:] Twoje są złoto czerwone a ja u siebie akurat takich nie widziałam. Jutro potocze sie pooglądac...:D aaa i taki czerwony pędzle mam tylko 4...do zelu jest rewelka ....do łanstroków raczej nie...
---------- Dodano o godzinie 22:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:24 ----------
milenka buty powalają:D...
milenko!! zabójcze!!!!
choco !! boskie te pazłotka, opłaca się, ja za swoje ten mały słoiczek chyba 4,5 płaciłam na allegro.
natalia jak znajdziesz to daj znac:D
gdzie takie buciki można dostać?
dołączam się do pytania:) i w jakiej cenie:)
Ciesze się ze wam się podobają:) Butyprzesłała mi kumpela z Nowego Jorku... kosztowały na polskie 120zł....
moje skromne zakupy od sami Załącznik 17760 i farbki polycolor Załącznik 17761
no Kochana to teraz rób pazurki i sie chwal :D widze, ze łodeczkami pracujesz :skacze: dla mnie to nr 1 wsrod pilnikow: D
A ja widzę że się wszystkie na polycolor rzuciły:)