mimi ale miałąs co robić pazurki strasznie zmasakrowane, ale wyproadzilas je bosko
Printable View
mimi ale miałąs co robić pazurki strasznie zmasakrowane, ale wyproadzilas je bosko
minimouse bardzo ładnie sobie poradziłaś :) i gratuluję odwagi bo ja to bym chyba się tego nie podjęła chyba ze za pisemnym wręcz nakazem klientki :D
Znowu nie do końca perfekcyjne ale myślę że różnicę widać. Paznokcie panny młodej:
Ladyss rewelacja-świetna robota :ok:
Ladyss super metamorfoza! Elegancko :)
ladys.. -klasa!
Ladyss różnice widać;) świetna robota:ok:
Ladyss bardzo ładne pazurki, oczywiście że widać różnicę:ok: Mnie się bardzo podobają!
Ladyss, jak najbardziej widać różnicę :) Rewelacyjna metamorfoza, śliczne pazurki :ok:
jak dla mnie bomba:)
Ladyss poradziłaś sobie na pięć plus ;)
Ladyss:respekt: rewelacyjna zmiana, uratowałaś łapki panny młodej, no i kwiatuszki pierwsza klasa.
Ladyss super zmiana ;)
Ladyss metamorfoza bombowa :)
Ladyss duża zmiana!!!! Te co miała pierwotnie to masakra byla,a te skórki ,szok!!!!
Ladyss, powtórzę się za koleżankami wyżej, generalnie kawał dobrej roboty, a klientka musi być zadowolona z metamorfozy :D
a to moje dzisiaj jak zobaczylam te rece to juz myslalam ze nie podolam ale jakos dalo rade :P
lewa reka byla jeszzce gorsza (juz nie pozwolila zdj zrobic) bo kciuk zniekształcony od przygniecenia kiedys a dwa ostatnie o polowe krotsze plytki bo po obgryzała wrednota ehhh tylko bic po łapach! :P
Dziękuję dziewczyny:) dodajecie powera takimi komentarzami:) dzisiaj będą kolejne ogryzki mojej przyjaciółki:cwaniak2:
jestem szczęśliwa i wam napiszę dlaczego:)
ja też miałam taki ,,przypadek". Pani dała się namówic koleżance na pazurki u mnie, niektóre miały tylko po 5mm długości!!! powiedziała tak: ja tam całe życie paznokcie obgryzam, chyba z nerwów - mąż jest alkoholikiem... biedna kobieta! powiedziała też, że codzinne UWAGA OBCINA JE CĄŻĄMI - zgrozo!!! pazurki zrobiłam z akrylu i właśnie tylko po to by ich nie mogła zjeść, pomalowałam tylko czerwonym lakierem, żeby wszyscy od razu zauważyli zmianę, a kobieta... się popłakała, dziękowała mi jak nikt inny przedtem:) paznokcie zrobiłam jej tylko raz i oduczyła się obgryzać paznokcie, a teraz maluje swoje... byłam w szoku, bo myślałam, że jak ktoś jest takim maniakiem to sobie nie poradzi, a jednak:D
cocaine świetna przemiana :ok: kawał dobrej roboty :)
ewelinka takie klientki są najfajniejsze, jak bardzo dziękuję i wychodzą takie szczęśliwe :) aż się chce pracować ;)
Ewelinko, widzisz, jak czasami niewiele potrzeba, aby uszczęśliwić człowieka :)
Cocaine, no trudny orzech do zgryzienia, ale dałaś radę i to się liczy :)
Odnowa żelowanych naturalnych pazurków... (klientka sobie skróciła bo już były jej za długie) i przyszła z takimi (miesięczny odrost)...
http://images39.fotosik.pl/299/8c3247f15a4b3d74med.jpg
i ponownie wyszła z klasycznym frenchykiem :(
http://images48.fotosik.pl/303/d41cb04ced7fffc6med.jpg
świetnie się trzymały-piękny odrościk ;) a pazurki po :love:
Karolaj śliczne:love: świetna robota;) i jaki ładny odrościk:ok:
Pazurki o których pisałam wcześniej, zapuszczone ogryzki ale za to kciuk z boku dosłownie wyżarty to mięcha...