super agusia fotka. a ja złamałam sobie 5 pazurków i muszę je teraz od nowa robić;(;(;( a tak mi się nie chce.;(;(;( cała gęba mi spuchła i ledwo żyje;(;(;( miałam dziewczynę na pazurki umówioną ale odwołałam, bo nie jestem w stanie robić.:(:(:(:(
Printable View
super agusia fotka. a ja złamałam sobie 5 pazurków i muszę je teraz od nowa robić;(;(;( a tak mi się nie chce.;(;(;( cała gęba mi spuchła i ledwo żyje;(;(;( miałam dziewczynę na pazurki umówioną ale odwołałam, bo nie jestem w stanie robić.:(:(:(:(
Ojć :( ziziz będzie dobrze :przytul:
ja niedawno skończyłam swoje pierwsze w zyciu szpicki i jestem w trakcie robienia galarety z kurczaka, bo utro... sia la la party night zacząć czas:P
a ja popijam kawe...
(niedlugo spokoju!)
*mała juz mruczy.. przebudza sie....)
*mały wcina kinderka :P haha chwila i juz zniknie ;]
kawka wypita ale jedna to za malo na chwile obecna...spanie mnie meczy
ja jestem po fryzjerze.. pazury pomalowane na czerwono :D ide zrobic kawe bo usne.. a poza tym szykuje sie do wesela mojego kuzyna huhu ;)
a ja sie staram jaknajszybciej wszystko przeczytac zeby za bardzo nie byc w tyle na forum tylko pozostalo mi jakies 10 minut ;(;(;(
a ja w pracy siedze i jogurt jem :D
a ja szukam posta gdzie moge wstawic dwa linki do ciekawych stronek i du...blada niewiem gdzie
hmm dziwne też nie widzę tego tematu a był jak wół ..
Ja nie wykasowałam!!
A to jednak slepa nie jestem:)
zapozno teraz mozesz przelozyc,sorki:)
maly wkoncu zasnal wiec jak co dzien zasiadam do laptopika i wlaze na forum zeby pozyc hehe:D
moje male dziecie tez juz spi a ja patrze ciut w tv i wieksze ciut TUUUU na forum
jade jutro do mamy uczyc ja dalej pazurki robic-wiec szukam teraz modelek-ciekawe czy znajde odwazna :)
a mi wlasnie starsza corka kaze sie usmiechac do zdjec i ubiera potem w smieszne skorki moje lica hahahah o boze masakra
A ja skonczylam moje pierwsze zelki na stopach,ja niewiem jak to mozna tak sie meczyc:)A teraz sprawdzam poczte i uciekam ogladac na dobranoc horror ,,lustra,,bo kupilam a dziewczyny polecaly ze super:)
lubie horrory, Jade zajefajnych wrazen
ja szykuje sie na weselicho. :)
ja też szykuje się na weselicho :)
ale wczoraj grilla miałem litra na dwóch było :o :o :o :o :o :o
Oj też bym poszła ehh ale w najblizszym czasie nic sie nie zapowiada :(
ja sie pakuje, na 11 jeszcze klientka a po niej jede do rodzicow na kilka dni :)
Fajnie macie z tymi weselami. U mnie nikt nie chce się żenić;(.
Ja za chwilę idę na ryneczek po malinki i śliwki, bo nalewki będę robiła:). A potem jak zwykle wycieczka rowerowa.