noo Ela...teraz czekam na łan stroki:]
Printable View
oj tak te buciki milenki są super, tez mi wpadły w oko
Weszlam tylko popatrzec...
http://img189.imageshack.us/img189/953/dsc00568zf.jpg
A tu mialam kupic tylko majtasy..( kolorek majtasow na dole jest śliczny wrzosowy ale wyszedl nieieski:-/)
http://img401.imageshack.us/img401/530/dsc00566g.jpg
hahah nie wspominaj mi o zakupach bielizny :skacze:
ja to jak ide gdzies i zobacze jakis stanik albo majty ktore od razu wpadaja mi oko to musze kupic.. mam tyle stanikow i majtek w domu ze chyba nikt tyle nie ma :] moja mama za kazdym razem jak przynosze nowy stanik mowi ze mnie z domu z tym wyrzuci ;P choć ostatnio robiłam porzadek bo mi kazała i chyba z 20 biustonoszy wyrzuciłam.. a mama sobie chyba z 3 z nich wybrała :P hahahah... mowi ze m ajtek to nawet przez cały rok nie musze prac bo mi starczy :D ale mam postanowienie ze sie ograniczam ;]
A CO DO ZAKUPOW SZUKAM BIELONIEBIESKIEJ KOSZULI Z BIAŁYMI MANKIETAMI.. SZUKAM I SZUKAM I NIGDZIE NIE MA TAKIEJ JAK CHCE ;( A JAK SĄ TO PO 200 ZŁ :wow:;(
jeszcze widziałam takie fajne buty u jednej dziewczyny...i mi sie strasznie podobają :love: ale nie weim skad je wytrzasneła a głupio mi do niej napisac iz nie bardzo sie lubimy ^_^ ukradłam jej zdjecie wiec pokazuje :skacze:
i nie wiem czy to dokładnie widac ale sa czarne a obcas i całą podeszwe mają granatową :love::love::love:
hahahahahha spoko :] :*
PS Milenko jak bedziesz je juz miec to zdaj relacje czy wygodne i koniecznie zrób zdjęcie !! :]
Choco pędzelki Kolibri:slina: a bielizna:rolleyes: sliczna
Kama szalona:hahaha:
Heheheh wariatko Kamilo Ty...:D
Jeszcze czekam na polycolor bo moimi to mozna sciany malowac:( przecena na 3,86 jest:skacze:)
hehe przecena też sobie jeszcze zamowówilam tych polycolor mąz mnie z domu wyrzuci ,a chyba mu nie powiem ;)
ja tyle pędzelków pozamawiałam ze chyba zaczne nimi handlowac na targu:lol:
ah, ja tez sobie zamówiłam polycolor.. kilka kolorków, na początek. ale to był pomysł mojego:D
ja zachorowałam na widok tych butów:D:skacze:
musze je mieć:D:]
muszę się wybrać do deichmanna ;D
ja dzisiaj kupiłam żel do mycia twarzy i kremy jeden na dzień a drugi na noc :)
Tusia!!!!!!!!! Booossskie są!! Ja też musze je mieć !!!! Musze!!!!!:glupek::glupek::glupek:
mi z Deichamana się podobają o takie jak ponizej
ale nie ujde w nich nigdzie.. za wysoka szpilka ;P gdy by tak tyci tyci mniejsza to bym z nimi spała :] i wszystko robiła.. są boskie !
teraz to i ja się w nich zakochałam juz wyszukałam najblisze sklepy :):skacze: są po prostu cudne
Natalia mi się też strasznie podobają te buty ;)
widze że ty też widziałaś tą "reklamówkę" z Deichmanna :lol: Te butki są bssssskie ale jeszce bardziej mi sie podobają te na koturnie, najwyzsze, czarne sandałki ze złotymi sprzączkami, (po lewej stronie, na samym dole :lol: ale namieszałam ;P)
---------- Dodano o godzinie 13:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:28 ----------
a gdzie tam za wysoka?? JA Ci moge w nich biec na luza ;P
w końcu od 6 roku ćwiczyłam chodzenie na obcasach mamusi :lol:
a ja myślę nad takimi spodniami...
JAPAN STYLE Czarne spodnie rurki alladynki (935592484) - Aukcje internetowe Allegro
Super te spodnie :) tylko ja nie jestem przekonana do japanstyle po tym jak kiedyś kupiłam sukienkę na wesele i przyszedł taki badziew że szok i musiałam szybko szukać nowej:(
Wieć może poproś o przesłanie real zdjęć żeby się nie wpakować jak ja
powiem Ci że ja sporo już rzeczy zamawiałam z japan style... a tych spodni real foto widziałam gdzieś na jakieś innej aukcji i wyglądały fajnie...
to wodocznie ja tylko tak żle trafiłam :(
moja na zdjęciu miała miec kokardę a w rzeczywistości jej nie było i wogóle jakaś masakra
A ja kupiłam ostatnio dżinsy i zwykły biały top w Tally Weijl, a w Ko-arze kupiłam 3 pary kolczyków :)
Milenko ja właśnie też się zastanawiam nad tymi spodniami, ale chciała bym najpierw przymierzyć może znajdę je w jakimś sklepie u mnie. Bo wiecie na zdjęciu to wszystko pięknie wygląda ... a na mnie ...:D:D