Witajcie Dziewczyny!:D
Printable View
Witajcie Dziewczyny!:D
Witamy wSzystkie dziewuszki;];];]
Dzien dobry wieczor :)
Witamy na forum wszystkie nowe forumowiczki :*
Dobry wieczór wszystkim. Super że takie fora istnieją. Zawsze się mozna wymienić doświadczeniem i zasięgnąć różnych porad.:):):):):)
Witamy z otwartymi ramionami :kooffa:
Dawno mnie nie było ale witam wszystkich nowych :) :kwiatek: :kwiatek:
od jakiegos czasu jestem zarejestrowana na forum ale jak dotad nie mialam zbytnio czasu aby brac aktywny udzial w zyciu forum ale ostatnio nastapily zmiany w mojej dotychczasowej pracy i mam teraz wiecej wolnego
i mam nadzieje odrobic zaleglosci
;)
no i wreszcie zalozylam swoj album :yess: hehe
coz od czegos trzeba zaczac
Czyli witam sie po raz kolejny i serdecznie pozdrawiam
Dziewczyny jestescie super ;)
precepte witaj :)
Hej Dziewczynki:D mam na imię Paulina i jestem baaaardzo początkująca w tym temacie,malowanie paznokci i zdobienia to tylko moje hobby ale wiąże z tym moja przyszłość, mam nadzieje ze moje marzenia się spełnią i mi się uda:)
gorąco pozdrawiam:*
Witamy serdecznie :kwiatek: :hi:
i ja witam cie Paulinko gorąco
witam wszystkich
Witam serdecznie. Mam na imię Wioletta, skończyłam 26 lat. Przyznam, że chętnie tu zaglądam, wcześniej jakoś nie miałam na tyle czasu aby się przywitać.
Pazurki robię 7 lat. Jest to moja obsesja :D Każdą wolną chwilę postaram spędzić tutaj. Pozdrawiam
Witamy na forum i zapraszamy do udziału :kwiatek:
Witam bardzo serdecznie :)
Witam wszystkie nowe forumwiczki !!:) Powiem tak: Właśnie weszłyście na najbardziej porządane forum pazurkowe :)
Jak już pewnie zauważyłyście panuje tutaj miła atmosferka, dziewczyny chętnie pomagają początkującym, miłe szefostwo, same plusiory!! :D
No pewnie najlepsze forum na świecie! A wciąga jak nic.. :) Ja bez forum wytrzymać nie mogę :skacze:
Witam nowe forumowiczki :D
witamy cieplutko nowe forumowiczki :* :*
Witam wszystkich
robię pazurki od 3 miesięcy, głownie sobie
zdjęcia moich prac :)
http://margolcia0803.flog.pl
pozdrawiam
Witamy nowe osóbki :macham:
Witajcie dziewczyny:) :macham: mam na imię Ola i jestem tu nowa :) mieszkam w Gliwicach i zajmuję się stylizacją od ponad dwóch lat, na wiosnę pragnę otworzyć własne studio, jak na razie to jest mój najważniejszy cel:skacze:
Witaj Candy! Lepiej trafić nie mogłaś :) :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Forum Ci się na pewno spodoba, miła atmosfera i wszystko to czego stylistka potrzebuje :)
Witam serdecznie, nazywam się Ola, stylizacją paznokci zajmuje się od września 2010. Ukończyłam kurs stylizacji paznokci metodą akrylową i żelową.:D
Witamy nowe "forumki " :)
No więc i ja się chciałam przywitać ^_^. Jak Nick wskazuje mam na imie Marta. Stylizacja paznokci zajmuje sie od 2 lat...
Trafiłam tutaj przez przypadek takze mam nadzieje ze bede tu mogła z Wami miło spedzic czas i duzo ciekawych rzeczy sie dowiedziec.^_^
Witamy :skacze::skacze::skacze:
Królowa To forum wymiata ! :D Witaj Marta
tu jest sweetaśnie (jak by powiedziała moja córka) :) witamy witamy :)
Witam wszystkie nowe osobki!
I ja witam.
Do tej pory nie miałam styczności ze stylizacją paznokci i jestem tu głównie po to, żeby podejrzeć co i jak. Może akurat się w tym odnajdę. Pozdrawiam;)
Witamy Witamy ;***
Hello Lady :)
Dzięki za ciepłe przywitanie;)
ladyRebellion - witaj cieplutko;] napewno duzo wyniesiesz z tego forum;]
Witam wszystkich serdecznie.
Od 2 lat jestem po kursie stylizacji, a w zawodzie pracuję już ponad rok czasu:)
Cały czas trzeba się uczyć i chłonąć wiedzę więc i tu mnie przywiało.
Pozdrawiam cieplutko
witaj Vika.:)
Witam Wszystkich
Mam na imię Edyta. Od 7 lat zajmuje się zawodowo prowadzeniem szkoleń z zakresu manicure, pedicure oraz stylizacji paznokci. Pracowałam w szkołach kosmetycznych w Warszawie oraz przez długi czas w ZDZ na Podwalu w Warszawie. W związku z przeprowadzką od połowy 2010 roku działam w Szczecinie.
Witamy :macham: