:brawa:asiekfr super robota , mi osobiscie to zdobienie sie podoba:)
Printable View
:brawa:asiekfr super robota , mi osobiscie to zdobienie sie podoba:)
Asiekfr - ja pitole :wow: fujjjjj to "przed", za to po Twojej stylizacji :love: ślicznie, a zdobienie hmmm no nie najgorsze, ale wiem, że akurat Ciebie stać na więcej :P wiec rozumie Twoje zniesmaczenie :D
O matko te przed to masakra :o Świetna przemiana Evelyn :ok:
Evelyn - to przed to jakaś masakra! Świetnie zmieniłaś te pazurki :D
Evelyn. poradziłaś sobie na medal, prześliczna przemiana:ok:.
Evelyn. lekki szok chyba przezyłas jak je ozbaczyłas na poczatku ...bo teraz sa sliczne:)
Evelyn - o ja pitolę :wow: przecież to przed metamorfozą to jest masakra!!!!!! :woot: Odwaliłaś kawał dobrej roboty :ok: BRAWO :yess:
dokładnie :leze:tym bardziej, że miesiąc temu sama jej robiłam... przychodzi do mnie już z 5 lat co miesiąc i zawsze jest tak samo... nie mam sił do tej kobity nie wiem czy ona nimi tynk skrobie ;( czy w imadło wkłada... innym klientkom trzyma się milion razy lepiej tylko ta jedna czarna owca.... a może ona je celowo tak obrywa, to chyba jakaś nerwica natręctw:huh:
Kurcze może ona faktycznie skubie te pazury na tle nerwowym :huh: może ją kiedyś podpytaj, bo w końcu trochę czasu u Ciebie musi spędzić na tej "brudnej" robocie :P A tak na marginesie to się jej dziwie, że mając takie fajne pazurki (Twojej roboty) tak je niszczy :( aż żal patrzeć :placz:
Asiefr a ja myślałam,że Paryż ( i Francja w ogóle) to stolica elegancji...a tu takie co????:o ale po przemianie to niebo a ziemia.
Evelyn świetnie sobie poradziłaś.Co ta Pani z tymi pazurkami zrobiła?i jak ona to zrobiła?Masochistka jakaś czy co?;)
Evelyn świetnie ze naprawilas babeczce pazurki:kwiatek:, mnie to zastanawia jak ona w ogole mogla sie pokazywac z takimi pazurkami miedzy ludzi:wow:
kurde.. to może dlatego, że jej ceny od 3-ech lat nie podniosłam... pytałam, wcześniej mówiła, że ręcznie wykręcała pranie kazałam przestać, było lepiej,bo wracała np. tylko z dwoma ubytkami, dziś stwierdziła, że remont... ja robiłam "własnymi pazurami" remont w gabinecie i co najwyżej lekko pościerane, może jeden ubytek...wystarczy spojrzeć na moje poprzednie metamorfozy(str. 130 w/w tematu) jak się pazurki do ostatniego dnia idealnie trzymają.....a tu... no brak słów... proszę wybaczyć offtopik
dziekuje dziewczyny za" dobre slowo" ... a tak na marginesie to francuski nie dbaja o siebie za bardzo... jak sie pojdezie na Pola Elizajskie ,to inna bajka,ale tam gdzie jest zwykle szare zycie ,to "sodoma i gomora" ! :D
Evely poradzilas sobie po mistrzowsku :ok:
Metmorfoza :)
Paznokcie przed były zrywane przez klientkę:sciana:
http://4.bp.blogspot.com/-A7sJ7BEHUR...tamorfoza8.jpg
Julcia bardzo udana przemiana :ok: Ach te klientki,co One wyprawiają :aty:
Julcia rewelacyjnie sobie poradziłaś:kwiatek:.
Julcia dobra robota, klientka zapewne zadowolona
Julcia - świetnie sobie poradziłaś, a co do zrywania to brak słów...
julcia88http://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif ładna przemiana..a to zrywanie pazurków to masakra jest :/
ło matko jak mozna sie tak wygryzc julcia-super frenczydło:kwiatek:
Julcia-brawo,super metamorfoza!
Julcia, swietnie to wyglada.
moja metamorfoza
Luska, przepiękne, jakie kwiatki :slina:
julcia , luska super robota dziewczyny :) rewelka:)
luśka, julcia brawo dziewczyny:brawa:
Dzieki:przytul:
Luśka jaki piękny frenczyk dla mnie bomba :yess:
luska102 śliczna metamorfoza:brawa:.
luska102 ładne zdobienie:)
dziekuje,jestescie najlepsze:przytul:
Luska świetna robota :ok:
Świetne pazurki Luska ! :)
luska102 - pięknie wyglądają, a szczególnie te kwiaty :)
bo nasza luska to zdolna kobietka :ok: super metamorfoza :)
Luska - piękna metamorfoza :ok: a te malowanki :love:
jestescie kochane:przytul:
się napiłowałam ;( muszę kupić frezarkę, koniecznie ;] (buźki z masek się zmazały :()