Witam was wszystkie bardzo serdecznie ;) mam nadzieje, że odnajde sie na waszym forum ;) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które znam :)
Printable View
Witam was wszystkie bardzo serdecznie ;) mam nadzieje, że odnajde sie na waszym forum ;) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które znam :)
witaj ;):kwiatek:
Migotka__28, witamy :) tu bardzo szybko można się przyzwyczaić :)
MoNiKa002, witamy :) na pewno się odnajdziesz :)
witamy :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Migotka witaj :kwiatek:
Moniaaaaaaaa :*:*:*fajnie, że jesteś :kwiatek:
Witaj Moa:***:skacze::skacze:
Witamy bardzo serdecznie :)
Witam
Mam na imię Ola, mam 21 lat, mieszkam w okolicach łodzi,jestem studentką chemii. Paznokciami zajmuję się amatorsko. Od paru lat z przerwami robię paznokcie żelowe na tipsie, niedawno zainteresowałam się metoda akrylową na formie. Pozdrawiam.
witam nowe osóbki :kwiatek:
I przyszła pora na mnie, chciałam się z Wami wszystkimi przywitać. Jestem Ulka i mieszkam w Białymstoku. Paznokciami interesuję się od bardzo dawna ale praktykować zaczęłam dopiero w grudniu 2009r. Zagłębiam się w metodę akrylową. Niedługo wstawię moje dzieła :) Pozdrawiam wszystkich gorąco :)
witam nowe forumowiczki:papa: jest nas coraz więcej... :D
Witam serdecznie . Mam na imie Ania i rownież tak jak wy jestem zafascynowana pazurkami. Witam wszystkich tych których znam i tych ktorych poznam :)
Aleksandra:), witamy :) zachęcam do udzielania się na forum :)
milutkaa, witamy :) Z checią zobaczę Twoje dzieła :)
Anna Kula, witamy :) tu poznasz wszystkich :D
Witamy cieplutko wszystkie nowe dziewczyny:kooffa:
Anna Kula witamyyyyyy na forum :kooffa:
witamy :)
Cześc ja mam na imię Sylwia i dopiero zaczynam.Mam męża i dwie córeczki.Obecnie mieszkam w Belfaście i za miesiąc idę na kursik tutaj, a narazie zalogowałam sie żeby czytać i oglądać . Witam wszystkich i pozdrawiam.
witamy :kwiatek:
Witam wszystkich .... chciałam sie przywitać :) Mam na imię Sandra i to moje pierwsze forum na które trafiłam ... powodem jest to że chciałabym dowiedzieć się jak robić skutecznie żelowe pazurki ale krok po kroku :) bo kilka razy widziałam jak mnie robiono pazurki ale jak przyszlo co do czego i postanowiłam kupić sobie zestaw do robienia pazurków to już troche gorzej :( a instrukcja którą zamieścili przy zestawie poprostu jest tak ubogi że to o pomste do nieba woła :P ;/ nie wiem kto to wogole mogł napisać i dołączyć dla osób początkujących ... dlatego mam nadzieje że to forum mi pomoże bardziej :) pozdrawiam :)
Witamy!!!
Witamy na Forum :kwiatek:
hej dziewczyny :) witamy na forum :)
Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy do dyskusji :)
witam dziewoje:skacze:
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
klanat, witamy :) w takim razie życzę udanego kursu, abyś się czegoś na nim na uczyła, a nie tylko wydała pieniądze ;)
ssanderka89, witamy :) tu można się wszystkiego dowiedzieć :)