jak kurka zrobi rzeski to nie ma (...) we wsi lepszych:D kurko a czy ty czasem nie powinnas troszku zwolnic z robotka??:aty:
Printable View
jak kurka zrobi rzeski to nie ma (...) we wsi lepszych:D kurko a czy ty czasem nie powinnas troszku zwolnic z robotka??:aty:
A dla leworęcznych? :skacze:
trzeba logicznie pomyśleć - ja druga ręka to i pęsetki na odwrót :)
no wlasnie ja mam problem z logicznym mysleniem :D
Paulka cicho:skacze: mam syndrom zbierania na wózek:skacze: nie wiem, drugi , czy trzeci, ale ten no.. wózek
dzieki za komplement:skacze:
No wiem edycia, wiem, ale pazury też są fajowskie:D
a tu taka partia
druga na bardzo slabiuśkich rzeskach, mamy nadzieje trochę je odhodować:D
Kura aplikacja pierwsza klasa zreszta Ty juz wiesz...
Dziewczyny jak zrobic ladne kocie oko? na niedlugich rzesach? bo mam pania za godzine ktora chce wlasnie tak tylko zagescic czy cos, ja zawsze robilam pelna aplikacje wiec troche sie boje :/ nie wiem jak to zrobic, przzyklejac co 3?
jak co trzy........ efekt zageszczenia wlasnie uzyskuje sie klejac gesto, jak pani chce efektu naturalnego to klej jej krotkie rzesy grubosc 0,15, przy krotkich rzesach trudno zrobic kocie oko, czemu kocie oko...... na krotkich rzesach? Pani oczekuje zageszczenia, trzeba wytlumaczyc klientce, albo kocie oko, albo efekt zageszczenia krotkimi rzesami. Kocie oko oczywiscie tez moze byc geste, ale Pani chyba nie tego oczekuje. Nie mozna miec dlugich paznokci ale cienkich jak papier, albo, albo....
Dzieki, w koncu pani sie zdecydowala na normalna standardowa aplikacje, bo ona nie chciala na kazdej tylko tak troszke (?) ale powiedzialam ze i tak lepiej zeby nie uzywalam tuszu bo sie spsuja te rzeski to powiedziala ze chce normalnie cale,wiec 3 h, od 8.30 do 11.30, masakra. Glowa mnie boli, ide spac, ale jak pomysle ze jutro mam 3 dziewczyny to zaczyna mnie bolec kregoslup, hehe, no ale, cierp cialo jak sie chcialo. Czy wy tez tak macie ze najlepsza nagroda to gdy klientka parzy w lustro i jest: o jeju jakie piekne!! i PIIIIIIIIISK na caly dom ;) ?
Laski pomocy. jakie platki pod oczy stosujecie do zabiegu?????????? czy sa jakies ktore sie nie przemieczaja w czasie zakladania rzesek?
czy nie kusic sie na platki, tylko dalej na tasmie jechac?
i jeszcze jedno pytanie....
jaki jest najlepszy odtluszczacz??
buziole
Emajewska - ja też od kilku m-cy mam 3 lub czasami 4 klientki:/:. Efekt jest taki, że lewa dłoń już nie daje rady, dzisiaj na noc owijałam, boli, jakby żyły. Przesilona niestety.
Kurka - mam klientkę z Gdańska, którą chciałabym Ci odstąpić. Co Ty na to? To jest córka mojej klientki, ona sama już też u mnie była. Godna polecenia, młoda studentka, rzęsy ok. Daj znać.
dziewczyny ktore uzywaja looksusa zamawiajcie bo sie oplaca ;)
https://cuppon.pl/oferta/472/35_zl_z...eszczania_rzes
cubaro, dawaj ją, tyle, ze ja z Gdyni(25 km od Gdanska), dzieki:przytul:, nie dalam sie zamknac w szpitalu, mam jeszcze tydzien, wiec z przyjemnoscia.
Wiem co to znaczy z ta dlonia..... tyle,ze ja mam ucisk z kregoslupa jeszcze, ale boli i lewa dlon sluzy mi jako podajnik, separuje najpierw prawa potem przytrzymuje lewa
dajemy rade:ok:
zuzia0303 ja używam perfecty hydrożelowej z kolagenem o zapachu zielonej herbaty :) można dostać w rossmanie itp. u mnie w warszawie para ok 4.5zł :)
Dzieki kochana juz szukam, sprawdzam lukam :D
A nie przesuwaja sie przy aplikacji??????
Ja wlasnie kupilam, wysylam potwierdzenie wplaty z zamowieniem....
Pozyjemy zobaczymy hi hi hi hi hi. :cwaniak2:
agulusia dzieki
Ja tez zamowilam :D 2 zastanawiam sie nad 3 :P
a jak wyglada jakos rzes LL? uzywa ktos?
Sieciunia kochana ja wiem ze jest taniej teraz z tym "cupponem". Alejesli chcesz rady i jak chcesz dobrej jakosci rzeski za dobre pieniadze to zglos sie do Edytki :piatka:
Wiem, wiem juz nawet z Edytka gadala, ale musze kupony wykorzystac do konca, a chyba cos mi zostanie :P
Ja tez kupilam i rzucam sie na płtaki oczywiście :)
też kupiłam:skacze:
Ja dzis dostalam moje 2 kupony, ale ze obliczylam, ze sie w nich nie zmieszcze jescze jeden dokupie ;) zwrocie uwage dziewczyny, ze kupon jeswt wazny od 22.07
czy uzywal ktos kleju z LL ultra fast? I jeszcze mam pytanko jakiej dlugosci rzeski polecalybyscie do kacikow wewnetrznych? LL ma dlugosci od 4 mm
watęk czytać, wątek, jak ja się przymierzałam do robienia sama rzęs przetrząsnęłam wszystko co mozliwe na temat rzęs : kacik, rzesy, aplikacje,style, rozmiary,zapisywalam w specjalnym zeszycie sieciunia nie badz leniem patentowanym:skacze:,
4 ki uzywa sie bardzo rzadko, prawie w ogole. Podaruj sobie, zacznij od 6-ki, 7-ki.
nikt nie wstawia dopełnień,(bo wiadomo, dopelnionko to nie swieza aplikacja, hyyy) to ja wstawię:
dziewczyna z 4 tygodniowym uzytkowaniem rzęs i.. dopełnionko
Kurka sa bajeczne!!!!!!!!!!!! :kwiatek: