Ladyss wspaniale sobie poradziłaś.. twoje metamorfozy normalnie cudowne ;) zmieniasz pazurki nie do poznania ;)
Printable View
Ladyss wspaniale sobie poradziłaś.. twoje metamorfozy normalnie cudowne ;) zmieniasz pazurki nie do poznania ;)
Ladyss , cocaine , karola super metamorfozy :ok::ok::ok:
świetnie zrobione :) jak ja nie lubię takiego typu paznokci (naturalnych) ohrrr zgrozo :D
Co tu mówić - świetne metamorfozy :)
Ladyss, pięknie się błyszczą :)
Karolaj piękmy french :)
Kochane poradziłyście sobie super :) różnice kolosalne :)
Dziewczyny super przemiany, jestem pod wrażeniem :)
Ladyss, swietnie Ci poszło! Pazurki wogóle miały szeroką płytkę, z tego co widać na zdjęciu. A teraz są smukłe i pięknie się błyszczą i bardzo podoba mi się to zdobienie.:love: Świetne!
Ladyss świetnie sobie poradziłaś:) przed okropne, ale po cudne:love:
karolaj-sliczne wyszly
ladyss-w zyciu bym nie powiedziala ze naturalna plytka byla wlasnie taka ...bo rezultat po metamorfozie jest zniewalajacy-dla mnie przepiekne:ok:
normalnie mnie urzekły (komentuje je już 3 raz :D ) i po raz kolejny napisze, ze są piękne :)
a ja cały czas się bałam ogryzków, ale zaryzykowałam kupiłam cover z Sun Flowera (choć z koloru zadowolona nie jestem :/: ) i oto moje dzieło, może cudo to nie jest, ale klienta była zadowolona co mnie ucieszyło :)
i czego się bałaś- wyszły rewelacyjnie :) brawo :ok:
Woszczurek super metamorfoza bardzo ciekawy kolorek malinka ?:love:
purpurowy róż z allepaznokci 12. Ĺźel kolor róşowy - Allepaznokcie.pl
ale aparat niestety nie chciał zrobić fotki zeby kolor wyszedł jak w realu :/:
Askar- dobra robota :)
Mi sie Askar bardzo podoba. Fajnie ze sie przemoglas, he he
ja tez teraz covera uzywam, choc na poczatku wolalam dluzsza plytke
Istny hardcore... :blink:
Zuuzaneczka ale napracowałaś się, takie śliczne wyszły ci one:) i ten kolorek cudny, taki delikatny
Brawo Zuzaneczka! ślicznie wyszły! widać że włożyłaś w nie dużo pracy;) Super:ok:
Zuza wow, świetnie sobie poradziłaś...a pazurki przed masakra :)
Zuzaneczka no masz rację, że hardocore :/:
wyszły niesamowicie delikatnie i na pewno klientka zadowolona z takiej metamorfozy.
Gratuluję :kwiatek:
Zuzaneczka wielkie brawa dla Ciebie ,swietnie sobie poradzilas.
Askar bardzo ladne przemiana :ok:
Woszczurek twoje prace to poprostu nic dodac nic ujac, poprostu boskie!
Zuzaneczka, już widziałam je na blogu, świetna robota, dłoń nareszcie wygląda jak trzeba :)