ja dzis po pracy bardzo zmeczona,troche na dzialeczce na sloneczkua teraz relaksik;]
Printable View
ja dzis po pracy bardzo zmeczona,troche na dzialeczce na sloneczkua teraz relaksik;]
a ja kurde czasu na nic nie mam!! zaraz jade na basenik i moze wieczorkiem w koncu nadrobie te ogromne zaleglosci ....
ja właśnie wstałam z ogromnym kacem po wczorajszej imprezie:(
jestem w pracy jest luz wiec zajrzalam do was heheh
Wstawiam do albumu moje pierwsze prace nad pazurkami tylko tyle co znalazlam,ale koslawce bedzie z czego sie posmiac:)
a ja zrobiłam sobie pazurki i teraz siedzę i przeszukuje forum.:skacze::skacze::skacze:
a ja dzisiaj wypoczywałam na hamaku :) teraz jem kanapki i mnie guzik obchodzi to, że jest późno ;P
a ja dochodze do siebie. wszystko mie boli i nic mi się nie chce a jeszcze dzieci dają czadu.;(;(;(;(
rano bolala mnie glowa a gdy przeszla to zaczely bolec oczy cholercia
a ja powalkowalam testy na prawko i siedze sobie.
a ja teraz chyba pobiegne do empiku moze bedzie jakas nowa gazeciorka pazurkowa hehe
ja chce pocwiczyc z farbkami akrylowymi jakies wzorki,pozniej zakupy
no i mam nowa akademie paznokcia:)
a ja zmęczona...... wszystko mnie boli ;(
a ja dzisiaj przez trzy godziny kosiłam trawnik masakra:(:(
raczej sobie nie poćwiczyłam bo kosiłam traktorkiem:P
na początku jest fajnie tylko jak masz kosić przez rok co 2 tygodnie to masakra
to się nalatasz współczuję. Mój ojciec prowadzi szkołę dla psów i nie wyobrażam sobie kosić ośrodka kosiarką spalinową
u mnie już wszyscy goście się porozjeżdżali i tak pusto i cicho w domu posprzątałam troszeczkę a teraz na spokojnie czytam forum
za jakieś niecałe półtorej godzinki Mała test na prawko zdawać będzie :skacze: I niedługo wyniiiikiii... kto się denerwuje?? ;P
ja nie wysyłałam fotek na konkurs ale trzymam za was kciuki dziewczyny