musisz sie zarejestrować, uzupełnic dane i zapisac sie na newslettery i co jakiś czas na panelu głównym będzie ikonka prezenciku. jak sie na nią kliknie to wyskakuje kod kreskowy do sklepu
Printable View
musisz sie zarejestrować, uzupełnic dane i zapisac sie na newslettery i co jakiś czas na panelu głównym będzie ikonka prezenciku. jak sie na nią kliknie to wyskakuje kod kreskowy do sklepu
dzisiaj załapałam sie na próbki ariela:]
A mi cały czas kazali wpisywać miasto i ulice ... wrr
ikonka będzie u góry przy tym czerwonym listku. moze masz dane nieuzupelnione
uzupełnione asia mam nic pozostaje mi na czatowanie ikonki:)
Paese Cosmetics - Testuj produkty
próbki za 10zł:D ja już zamówiłam, jak dojdą to dam znać:)
bardz fajna akcja jest w sieci sklepow Top Secret http://e.pinger.pl/silly.gif mozna dostac za darmo bony na zakupy http://e.pinger.pl/silly.gif tu macie linka klikajcie i wypelniajcie http://e.pinger.pl/smile.gif
Top Secret - Start
---------- Dodano o godzinie 22:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:57 ----------
aa wystarczy wypelnic tam mala tabelke i juz macie kupon na 50 zl do Top Secret :)
o super daj znać jak uzbierasz 5 osób to reszta sie zapisze na inną dziewczynę, żeby jak najwięcej uzbierało te 5 osób ;)
hum
"Promocja dotyczy kolekcji damskiej i męskiej TOP SECRET przy zakupie za minimum 200 zł, przed udzieleniem rabatu.
Obowiązuje do 28.11.2010, szczegóły w regulaminie"
to chyba za darmo nic nie bedzie :)
wypełniłam ale na koncu doczytałam :
"Promocja dotyczy kolekcji damskiej i męskiej TOP SECRET przy zakupie za minimum 200 zł, przed udzieleniem rabatu.
Obowiązuje do 28.11.2010, szczegóły w regulaminie"
wiec zrezygnowałam bo i tak nie kupie nic za 200 zł w tym sklepie ;P
---------- Dodano o godzinie 22:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:18 ----------
ojj Honey wyprzedziłaś mnie
ja tez nie wiem czy kupie cos za 200 zl ale watro wziac udzial mozna komus dac kupon :) ;)
regulaminu tez nie pzreczytalam,ale nic to heheh
Hi hi, ja wreszcie swojego rossmanna odebrałam i właśnie przyszły do mnie probki Novostrata. Czas wypróbować :)
Ja pojechałam dzisiaj odebrać swoją pczaczkę z rossmanna i nic. Okazało się, że nie ma. Pani powiedziała, że przysyłają im mniej paczek jak jest zamówione i że mogę spróbować odebrać ją w środę :/ ale nie obiecuje, że będzie :/
moja paczuche odebrala mi tesciowa wczoraj ;) a z tego co wiem byly do odebrania do dzisiaj wiec hm moze juz ich zwyczajnie nie byc :)
a ja czaję ciągle za ikonką prezent i nic
powiedzcie mi o co chodzi z tymi paczkami z rossmana ?
kilka razy w roku rossman rozdaje tzw prezenty, woreczek z próbkami rożnych produktów w mini opakowaniach
i tak jak chcesz taki prezent zdobyć musisz:
1. wejść na Rossnet.pl
2. uzupełnić swoje dane, rodzaj cery, czy masz psa czy kota itp.
3. Zaglądać co jakiś czaszaglądac na stronkę i szukać ogłoszenia o prezentach rossnetu, czasami dziewczyny z naszego forum są szybsze:D
jak już jest akcja rozdawania prezencików, to wtedy:
1. wchodzisz na stronkę i logujesz się i wówczas pojawia się zielona ikonka prezentu, gdzieś w temacie jest wrzucony przeze mnie screen tej ikonki
2.klikasz na ikonkę i system przenosi Cie do działu, w którym szukasz swojego województwa->miasta-> konkretnego sklepu Rossman z ulicą w Twoim mieście...
3. klikasz pobierz kupon i następnie wyświetla się kod kreskowy, który możesz wydrukować lub spisać cyferki na karteczkę
4, idziesz do rossmana, którego wybrałaś , dajesz Pani kasjerce kod, ewentualnie cyferki z kodu i odbierasz reklamówkę
prezenty wydawane są w określonym terminie i istnieje tez zasada kto pierwszy ten lepszy:Dhyy
fabiska dostałas juz te produkty?:]
nadal czekam, ale mają 2 tygodnie na wysłanie:) w sumie jestem ciekawa ich produktów, bo chcę zostać konsultantką Paese
dlaczego sie pytam:D po twoim poście, tez wpłaciłam kasę na te próbki i czekam.... to raz
a dwa, ze dzisiaj weszłam na ich stronkę juz trzeba 20 wpłącic na testowanie kosmetyków:blink:
Paese Cosmetics - Testuj produkty za 20 zł
no właśnie wiem, że teraz zwiększyli na 20zł. Nie sądzę, żeby oszukiwali, bo maja dość znane forum i ogólnie starają się reklamować a gdyby oszukali to byłaby antyreklama:D zaczekam do połowy tygodnia i jak nadal nic nie dostanę to się z nimi skontaktuję.
tez wczoraj bylam na tej stronie i bylo 10zl...i produktu o wartosci 60zl.wybierane losowo...a teraz za 20zl dostaje sie produkty o wartosci 80zl....i sa podane zestawy jakie sie dostaje...wiec stad ta roznica:)