-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
jakis czas temu zrobione, dopiero wstawiam, naturalne rzęsy wydawały mi się takie delikatne powykręcane, ogólnie to Pani była rozczarowana efektem bo myślała że będa bardziej widoczne (u kogos innego wcześniej robiła dłuższe i grubsze ale krótko się trzymały)
-
aguluia,ale mnie rozbawiłaś z samego rana :D 5:10 hahaha-dobre,śliczne rzęski :)
aguula cudności,jak z reklamy :)
-
Cytat:
Napisał
agulaaa
mucha slicznie :) bardzo ładnie jak na 1 raz samemu ;) tylko noreczki na 1 zdjeciu do tej Pani jak dla mnie za długie ale to moje osobiste zdanie ;)
agulaaa Twoje wyklejanki cudowne :love:
bardzo dziękuję za opinię. Na zdjęciu nie widać ale rzęsy mają... miały długie jasne końcówki.(przymierzałam do naturalek i wychodziło mi 10-11 mm) Aplikacja była za pół darmo aby w końcu stworzyć jakąś bazę reklamową dla mojej działalności, a wiadomo że większości potencjalnych kandydatek patrzy właśnie na długość i w związku z tym, że to noreczki postanowiłam założyć 13 najdłuższe. Ale masz rację. Gdyby to nie do zdjęć założyłabym 11.
Drugie to minki 13-12-11-10.
a trzecie to Silki 12-11-10. Brakuje mi tych 9 strasznie. Dobrze, ze w nowych mixach są. :love:
agulusia masakra. Jak można coś takiego założyć :(
gonia 1203 śliczne !
-
Mój delikatny efekt uzyskany noreczkami
-
Wyglądają bardzo naturalnie :ok:
-
Ciekawe kiedy moje rzęski będą wyglądały tak jak Waszej roboty ;-)
Co do klejenia metodą 5:10 ciekawa jestem dlaczego klientki nie idą z reklamacją albo w ogóle wychodzą od takiej stylistki, ja bym bynajmniej nie odpuściła. Chociażby zwrot gotówki, bo nie wiem czy położyłabym się po raz drugi do takiej.
A tak w ogóle patrząc na niektóre zdjęcia to namawiałabym klientki do regulacji brwi :P troszkę nieestetycznie wyglądają takie krzaczorki przy takich superowych rzęskach ;-)
-
eh ogladajac rzeski 3D ze wstydem wstawiam do ocenki 1:1.
-
Mam wrażenie że nie wszystko jest wyklejone (?) nie widać na zdjęciu, ale jakoś mało mi się wydaje. Lewy wewnętrzny kącik niewykończony. Ale poczekajmy jeszcze na specjalistki. Ja tez świeżynka jestem :P
-
Cytat:
Napisał
Marz_g
Co do klejenia metodą 5:10 ciekawa jestem dlaczego klientki nie idą z reklamacją albo w ogóle wychodzą od takiej stylistki, ja bym bynajmniej nie odpuściła. Chociażby zwrot gotówki, bo nie wiem czy położyłabym się po raz drugi do takiej.
bo nie wiedza ze rzesy moga wygladac lepiej/ inaczej ;) maja wmawiane ze to tak ma byc, ma bolec a oczy maja byc podraznione:/: mialam juz kilka takich przypadkow gdzie panie z takimi gniotami po 1,5 roku chodzilybo mialy mowione ze tak ma byc:huh:;(
delyszys za malo rzesek jest zaaplikowanych ;) i widze sklejki ;)
-
Delyszys za mało rzęs. Na koniec aplikacji przejrzyj dokładnie wszystkie rzęsy czy nie są posklejane.
Agulusia masz rację, że nie wiedzą :/: Ja bałabym się położyć do ściągania takiej stylistce. Z resztą sama wiemy jakie filmiki chodzą po you tube, a tam przeważnie fuszerka stąd nieznajomość.
Jak robiłam swojej ostatnie 1:1, to moja Z takimi oczami:wow: przyleciała z łazienki że ich tak dużo. 6 tygodni przed miała blinka na swoje wesele i pozostały jeszcze pourywane w pół rzęsy. Ciekawe jak ona wyglądała zaraz po ściągnięciu tego blinka.
Ale cieszmy sie, że jest to forum, że dzięki uprzejmości dziewcząt można zobaczyć jak "to" powinno wyglądać i można się wielu wielu rzeczy nauczyć.:soczek:
-
deleszysz zgodze sie z Agulusia, sklejki widoczne na 1 rzut, za długie i nie wykończony lewy wew koncik, staraj sie krótszymi wykanczac kaciki ;) wiecej klej na oko i bedzie lepiej juz to wyglądać życzę powodzenia ;)
Moje wyklejanki norkowe 1 cztery to uzupelnienie po 3 tygodniach norka syberyjska profil c kolejne norka profil D ;)
-
Powiem tak... cudne są :love:
Nie mogę się doczekać, aż oddam swoje oczy w Twoje ręce :skacze:
-
a powiem Ci, że już wiem co Ci zrobić :D bedzie pieknie :)
-
-
Dawno mnie nie było , ale wszystko spowodowane brakiem czasu i już lekko ,,udzielająca'' się ciązą;p -zmęcznie dopada coraz szybciej niestety.
Dziewczyny wasze prace piękne, nie bede po kolei wypowiadała się na temat konretnych postów ale naprawde jesteście coraz lepsze. Jest wśród nas sporo pasjonatek, perfekcjonistek takich, że nawet znane z przepięknych prac rosyjskie stylisty mogą nam pozazdrościć!! Oby tak dalej!!
A tu Kilka zdjęć ode mnie:
1 zielonooka Ola ( z zielonego wzgórza:d) z piękną burzą rudych włosów.
-
2. Paulinka z resztkami rzęs 2 miesięcznych ;o :)
,,uzupełnienie'' tak jak ja to nazywam MULTI-MAX;)
-
3. Piękna Patrycja 2:1 -DOUBLE-CURL 2:1
Załącznik 68031
Załącznik 68032
Załącznik 68033
Załącznik 68034
Załącznik 68035
4. Kasia 3D piórko uzupełnienie ponad 4 tyg
Załącznik 68036
Załącznik 68037
Załącznik 68038
Załącznik 68039
Załącznik 68040
A na końcu ja - :) ROŚNIEMY I ŻYCZYMY WSZYSTKIM MIŁEGO DZIONKA- MAM NADZIEJE ZE U WAS RÓWNIE PIĘKNA POGODA JAK U NAS;)
Załącznik 68041
-
pinoczetka piekne stylizacje, az sie oko cieszy <3 ladny brzusio :) :) :) dajesz rade?? W Krakowie pieeeknie, 20 stopni C sloneczko slicznie prazy wreszcie :D Pozdrawiamy i Ciebie i maluszka ;)
-
Daje rade :D wiesz pewnie sama ze te rzesy i w ogole praca to lekkie zboczenie :P u nas w Koszalinie dzis 26 stopni :o
-
A ja zrobilam wszystko od nowa mojej mamie, mimo protestow :) evo B 0,15 8,10,11 i w kącikach zewnetrznych 10. Mam nadzieje, ze wyszlo troche rowniej niz ostatnio :huh:Jedno oczko w zewnetrznym kaciku troszke załzawione, ale to na szczescie stalo sie w trakcie rozczesywania na koniec. Czas samego zakladania 2 h 10 minut. Mama miala juz dosyc bo sciagalam jakies 40 minut :/:
-
Pinoczetka wyglądasz wspaniale ! :love:
Permamencik też Twój ? ;]
Honey cyknij mamie fotkę na otwartych oczkach. Mam wrażenie że na oczu lewym mamy jest więcej rzęs, robisz raz to oczko raz drugie?
-
Pino super wyglądasz ;)
ja już czuję się jak słoń :D
-
pino slicznie wygladasz:D
honey jest duzo lepiej:ok:
-
Tak, robie na przemian, ale tez mam takie wrazenie :) Chcialam zrobic otwartych, ale oczka byly zaczerwienione. Postaram sie zrobic jutro. Ciesze sie, ze jest lepiej :)
-
Pinoczetka jaka z Ciebie śliczna kobieta :) ciąża służy :) a żeby nie było że to całkowity offtopic, to dodam, że piękne te rzęsy w Twoim wykonaniu:) :skacze: