stresuje sie przed chemią... trzymajcie kciuki, bo jak moj plan nie wypali to nigdy tego nie zalicze;( oby wszystko poszło po mojej myśli^_^
Printable View
stresuje sie przed chemią... trzymajcie kciuki, bo jak moj plan nie wypali to nigdy tego nie zalicze;( oby wszystko poszło po mojej myśli^_^
usiłuje sobie zrobić pazurki ;D
a ja znowu tylko na chwilke buuu ale mam nadzieje ze wieczorkiem bede miec sile to tu wleze na dluuzej :D
od jakieś 18 robie plakat*
*czyt. jem, przeglądam forum, i szukam wszystkich innnych zajęć by go nie robić :skacze:
Czytam, jem kotleta, skonczyłam grac, pomalowałam sobie .. hmmm :)
plushak co sobie pomalowałaś ? ;>
ja za chwilkę idę spać ;)
a lampkę Kasiuniu :) w one stroke wrzuciłam hihi
musze obejrzeć POTOP :porazka::porazka::porazka::porazka:
Robię sobie pazurki:D
juz mi sie konczy cierpliwosc do niektorych klientek :sciana:, wczoraj mialam jedna na 10 to mi dzwoni 20min przed ze nie przyjdzie bo zab zlamala, na 16 mialam druga to wcale nie przyszla bez powiadomienia i jeszcze dzisiejsza co jej dalam druga szanse (przed swietami nie przylazla bo zapomiala) na 9.30 miala byc dzwoni przed chwila ze nie przyjdzie bo ma goraczke, rece opadaja.mysle jak sie zemscic-chyba sie z nia umowie jak bedzie chciala i jej odmowie w ostatniej chwili-niech sobie zobaczy jak to milo:)
co za pech!!
rudi oj, mnie tez BARDZO WKURZA spoznialstwo. 10-15 min ok - jakos zniose - potem mnie juz troszku nosi ;/ a jeszcze jak w ogole nie przyjdzie i nie powiadomi :[
A ja piję kawkę i zastanawiam się czy iść odkopywać moje autko spod lodu czy nie...:D
W końcu czas na forum mam :)
piję herbatkę lukam forum troszkę YT i muzyka:)
słucham muzyki, przegladam gdzie niegdzie
i marze :love:
chyba sie zakochałam ahhhh..
ja dzis uzalezniam sie od forum...
ja dziś cały domek wysprzątałam:)
wpadnij do mnie;p
a mój ukochany usnął a mieliśmy jakiś film na dvd obejrzeć i szperam sobie po necie
ja miałam lektora oglądac ale niestety mój najdroższy ogląda cos o drwalach na discovery...
on sie chya uzależnił :D
mój w pracy jeszcze. ja sie teraz odprężam i nic nie robię:)
natalia, ledwo swoją chatkę wyczyściłam:)
u mnie tylko moj pokoj ;p dasz rade :P haha
boooze tyle roboty mam a ja sie obijam.. porazka...:blink: :porazka:
tradycyjnie sie nudze :( chyba zrobie jakas kolaje bo cos zglodnialam :P
ja szykuje ozdoby do wysłania itp. ;D
nudzę się ... ;p
iiii... czekam na mojego ulubionego doktorka na tvp2 ;)
Na Wspolnej sie skonczylo ale obejrzalam na spiocha(czyli nie obejrzalam bo zasnelam;( ;) ) czekam na moje kochanie bo jeszcze z pracy nie wrocil...
gotuje dla gosci i dzieciakow spagettibo ja na diecie,popijam ta cholerna wode,juz mi nie smakuje,pale w kominku bo zimno:D:D
grzeje stópki przy grzejniku i wertuje forum
jednym okiem na mecz piłki ręcznej Polska - Hiszpania:D drugim na forum:D
sprzedaje rzeczy na ebay
czekamaz sie skoncza bo chce isc sie kapac
Moelstuje Zizie której nie ma,
jem pyszne ciasto
zaraz rosołek
a potem druga ręka żelowa :D po mega długiej przerwie z żelem :P
gralam w need for speeda z moim :D
zbieram sie od godziny do lozka ale wlazlam jeszcze na forum :P
patrze na ostatnie sekundy meczu piłki ręcznej:D
---------- Dodano o godzinie 21:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:38 ----------
wygrali z Czechami jednym punktem:skacze:
spędzam ostatnie minuty na forum dzisiaj ;p
potem idę się myć i spać..
jutro znów do szkoły ;/
ja tez zaraz spac ide.... iznow si ebede meczyc zeby zasnac
Padam na ryjka. Pierwszy dzień pracy w salonie był niezwykle pracowity. Nawet nie wiem kiedy czas mi zleciał. Miałam trzy makijaże wieczorowe i cztery osoby na manicure z malowaniem. No i całkiem nieźle się wyrobiłam. Zaczęłam o 9:00, a skończyłam o 14:30.
Teraz się zrelaksuję na forum, kąpiel i do łóżeczka:).
Ivonna to sobie popracowalas :)
ja jak zwykle w domku siedze i sie nudze
musze wejsc na ebay.de i poogladac co nowego :)
Może lepiej nie zaglądaj, bo jak z nudów to skończy się na wydaniu kasy i co wtedy hi hi hi?? Chyba, że planujesz jakiś zakup, to wtedy co innego.
w razie wiekszych zakupow pewnie bede musiala sie spakowac i zamieszkac za drzwami bo chlop wyrzuc z domu za wydawanie kasy :D
na razie nic nie znalazlam wiec jest dobrze...
teraz ide na jakis film w tv, a pozniej - jak zwykle nie wiem :(