-
Do wszystkich
Witam wszystkich serdecznie!!!Chciałam się wypowiedzieć w kwestii tego forum.Zalogowałam się tu dopiero wczoraj ,a siedze w każdej wolnej chwili ponieważ wasze forum to rewelacja!!!!!!!Zainteresowałam sie pazurkami miesiąc temu i chce sie tym zajmować profesjonalnie,narazie daleka droga przede mną ale marzę o tym od dawna.Bardzo dużo podobnych stron odwiedziłam ale wszędzie traktują nowe dziewczyny (szczególnie takie jak ja bez kursu ,idę w maju dopiero)jak kogoś nieproszonego na tych forach i używają obrażliwych słów że się w głowie nie mmieści!!!!Ja po prostu chcę czytać jak najwiecej,pytać i oglądać zanim pójdę na kurs.Wasze forum to perła wśród kamieni!!!!!!!!Jest tu wszystko czego potrzebuje zarówno laik jak i profesjonalistka ,do tego pełna kultura forumowiczek i szefostwa .Zapytałam dzisaj was gdzie mogę coś znalezć i zasypałyście mnie linkami ,dziekuje bardzo .Pozdrawiam was wszystkie i teraz już sie mnie nie pozbędziecie!!!Hi hi hi:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Odp: Do wszystkich
Witamy, racja te forum jest jak jedna wielka rodzina :) :kwiatek:
-
-
-
Witamy w naszej sporej rodzince :D
-
Odp: Witam wszystkich
bardzo się cieszymy że ci się u nas podoba i zapraszamy do pisania :kwiatek::kwiatek:
-
-
Mam nadzieję Gattina że coś sie nauczę.Kurs będę robić w Belfaście więc kosztuje majątek ,a jak się nic nie nauczę to będziecie mi pomagać,mam nadzieję.Potem pójdę na następny itd.
-
Klanat no to czuj się jak u siebie :D
-
klanat, bądź dobrej myśli co do kursu :) Tu na pewno jest dużo dziewczyn, które chętnie pomogą, doradzą, odpowiedzą na pytania :)
-
Klanat to forum to skarbnica wiedzy, a dziewczyny chętnie pomagają:)
-
Witam wszystkie forumowiczki. Jestem tu nowa, mam na imię Agnieszka i jestem z Katowice, dołączyłam do Was ponieważ chcę pogłębić swoją wiedzę na temat zdobienia i technik paznokci.:-)
-
-
OO widzę mieszkankę Katowic:) A skąd konkretniej kochana?? :*
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich:) Mam na imie Ewelina, pazurkami i makijażami zajmuję sie od 3 lat.Od niedawna zajmuje się także sprzedaż artykułów do paznokci.:kwiatek:
Fajnie macie rozbudowane to formu, szkoda że dopiero teraz na nie wpadłam:)
Pozdrawiam
-
witaj ;):kwiatek::kwiatek:
-
Hali, Hallo moi Drodzy forumowicze :)
zapraszamy do wspolnego forumowania :)
-
witamy wszystkich nowych forumowiczów, bardzo sie cieszę ze do nas dołączyliście, obyście zostali na dłużej
-
Witam ;p fajne forum, chyba musze zaczac robic zdjecia moim pazurkom ;)
Pozdrawiam ;)
-
-
dzien dobry wszystkim, ktorzy chetnie zagladaja na nasze forum :)
-
-
-
-
Witam wszystkich serdecznie. Na forum trafiłam przez przypadek i już zostałam:-)