zgadzam się z gattiną. :) ładnie wycieniowane tło. :)
Anna Kula, boskie. :love:
Printable View
zgadzam się z gattiną. :) ładnie wycieniowane tło. :)
Anna Kula, boskie. :love:
Anna Kula, śliczne :)
MadaPP, kolejny też fajny :)
Cześć dziewuszki, a to moje ćwiczonka farbkowe. Nadal jestem w trakcie poszukiwania odpowiedniego pedzelka :)
http://img24.imageshack.us/img24/3715/maj033a.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
emilia :wow: mloda forumowiczka ale jak wyskoczyla to pojechala:D to teraz prosimy aby w krok po kroku pokazaly sie twoje dziela o tak wlasnie :D
madzia bardzo fajny wkiatek i swietne polaczenie kolorow.. totalny folk:]
emilia a mi sie wydaje, że już odpowiedni pędzelek jednak masz :P
śliczne:)
Tak tak młoda forumowiczka, bede miec chwilke to stepiki porobie
Porob, porob emilka, stepiki na wage zlota:skacze:
Julcia kochana, musze je zmieniac bo sa jakby kilkurazowego uzytku, dlatego szukam wiecznego:skacze:
Emilka, wiem o czym mowisz, miotla sie robi, wloski odstaja po kilku razach i po ptakach;]
ale na to jest sposob, jesli widzisz, ze podczas malowania plaszczyzna pedzla sie jakby rozwarstwia nie jest (jak na neigo patrzec z profilu) cieniutki to znaczy, ze czasteczki farbki akrylowej dostaly sie miedzy wlosie. Koniecznie wymyc, nawet w trkacie malowania, bo jak zaschna, to rozpychaja profil pedzla, potem juz nic nie zrobisz (ja myje najpierw pod woda, a resztki zmywam acetonem technicznym), potem ulozyc na mokro, potem naniesc odrobine zelu (tak, zelu ktorym robisz pazury) i w ciemne miejsce, beda sie trzymaly jak trzeba
Mada - śliczne malowanki :)
anna - jestem pod wrazeniem :ok:
Emilia - piękne pazurki-wysoki poziom...ale teraz będzie problem...3 Emilia :D :D
O! dzieki za cenne wskazówki, mam nadzieje ze dzieki temu starczą na dłużej, ale jesli juz jest po nich to kupie nowy 3 zł do przezycia :)
Emilko piękne imie masz :kwiatek:
ty tez hi hi :D ;)
Emila super :skacze:
emiliawawa, piękne :) widze, ze jesteś z Warszawy, chcesz mnie nauczyć? :D
bardzo mi miło, chętnie bym ci pomogła ale jak sie dobrze naucze malowac zaraz ide zrobic jakiegos stepika moze to bedzie pomocne :)
emiliawawa, no co Ty, dla mnie to co robisz już jest świetne, bo ja wcale nie umiem ;P A zdradzisz jakiego pędzelka używasz?
Emilko przybywaj http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...rumkowe-6.html ! ;P nauczysz Nas :skacze:
O warsztaty forumkowe fajna sprawa :)
pewnie ze zdradze, farbki tez z tej stronki biore:]
Pędzel serii 2113 nr 2
emilia ja juz chwaliłam twoje uzdolnienia poprostu wymiatsz.... pozdrowionka
Emilko te kwiatuszki wychodzą ci cudnie, widać, ze farbki bardzo cię lubią
Emilia szczękę muszę z podłogi zbierać :huh: wymiotłaś :D :D
a tu moje :blink:.
te turkusowe kwiaty malowane przeze mnie, ale pazurki nie są mojego autorstwa ^_^ tylko sobie domalowałam co nieco bo były zbyt łyse :P
nanami Twoje też piękne:)
nanami śliczne kwiety ;)
nanami slicznosci :D