after slicznyyy brzus :D
Printable View
after slicznyyy brzus :D
afterglow śliczny brzuszek :) :love: :love:
:kooffa:
After ślicznie wyglądasz!:kwiatek: Znaczy jeszcze w dwupaku:)
a ja sie nudze i nie mam co robic to sobie fotki cykam :P
cudownie wyglądasz :)
już chyba bliziutko spotkania :) ?
13 dni do terminu :) a kiedy zechce się z nami spotkać to wie tylko ON :)
After ślicznie wyglądasz i piękna kobieta z Ciebie! Piękne zdjęcia :D::D:D
kochana ale by były jaja jak by to była ONA :).
Moja kumpela tak miała tzn miał być synek , a wyszła córcia :)
mamy tak piekne zdjecia przyrodzenia, ze nie ma szansy na pomylke :P a poza tym 2 lekarzy (roznych) i polozna robiaca USG w Holandii powiedzieli ze chlop- to chyba mozemy byc raczej pewni ;p
moi rodzice mieli taki przypadek z moja siostra...zawsze na USG pokazywalo, ze bedzie chlopak, ojciec moj szczesliwy bo bedzie mial syna, a tu zonk :D
After to musi byc dla Was ostatnie 13 pieknych dni :)
z dniem dzisiejszym usg pokazuje ze dziecko ma 4200 :D hahaha ide do szpitala w nastepnym tygodniu mam nadzieje ze juz na wywolywanie nooooo bo jak tak dalej pojdzie strzeli nam 5kg :D hah moze w tym tygodniu samo sie zdecyduje na spotkanie z mamusią :D
:) :) no to w takim razie bedzie chlopaczek na 100 % jak 3 fachowcow potwierdzilo :D.
After , kochana zycze latwego porodu!!!
Zyzunia wow 4200 :D , ciekawe czy USG dobrze wyliczylo :D ,kochana Tobie rowniez zycze latwego porodu
Z pewnoscia nie umiecie sie juz doczekac , jak maluszki wasze beda po drugiej stronie brzuszka :).
buziaczki dziewczyny
ps. Dzien porodu , a raczej koncowka jest najpiekniejszym dniem w zyciu matki :D
afterglow piekne zdjecia!!!
A wiec wczoraj mialam wizyte! Dzieki Bogu jest wszystko oki serduszko pikalo jak szalone:) Tego stresu to nie zapomne... NA razie ma ok 3,5mm:)
Nastepna wizyta za dwa tygodnie zeby ustalic przyblizony termin porodu bo z miesiaczki na pewno nie bedzie -mialam nie regularne i w tym wypadku gin stwierdzila ze bardziej miarodajny bedzie usg! Mylse ze i tak przesunie sie to o okolo 7 dni czyli kolo 10 maja!
Dziekuje dziewczynki za wsparcie!!!!!Wielkie buziaki dla Was i mam nadzieje ze juz teraz bede mogla sie cieszyc z wami ta ciaza bez zadnych niespodzianek!
moja sis miała miesiączke co 40-60 dni i mimo to wyliczali z okresu ;) USG pomogło tylko ustalić wiek ciążowy ;)
Super, że jest oki :D
Zyza buehehehe kloc będzie :D błagaj o cięcie :D
---------- Dodano o godzinie 09:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:11 ----------
penosc masz jak dziecko juz na reku After :D
moja Chrzesnica az do godz przed porodem miała być Dawidek :haha:potem się okazało, że to pępowina między nogami :D
Afta trzymaj się i oby szybko poszlo :ok:
Ewelina83 Ciesze się razem z Tobą!!
Mówiłam że będzie wszystko ok. Lekarze za wcześnie i za dużo mówią nie potrzebnych rzeczy!!
Pamiętaj żę "TRZEBA BYĆ POZYTYWNIE NASTAWIONYM DO ŚWIATA,TO WTEDY ŚWIAT BĘDZIE POZYTYWNIE NASTAWIONY DO CIEBIE " :) :) :) :) ;) ;) :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a regulamin czytała,że nie wolno używać czerwonej czcionki ?! :nunu: :aty:// Emist
ooooo jakie mile wiadomosci z rana :skacze::skacze::skacze: :przytul:
Ewelinko ciesze sie razem z Toba :* , ze z dzidziusiem wszystko ok :)
Z pewnoscia twojej lekarce bylo glupio :D
kochana teraz to tylko odpoczywaj, zero wysilku i STRESU :D no i duzo zdrowka dla was! Pozdrawiam
no Ewelinko apo co bylo sie denerwowac? ja dokladnie przez to samo przechodzilam jak mi doktor powiedizal ze ciaza jets al rownie dobrze moze byc pozamaciczna... :D
a tymczasem ta poazamaciczna urodzic sie nie chce :P
Ewelina super że wszystko ok, trzymam kciuki żeby dalej było dobrze:)
z tą ciążą pozamaciczną to lekarka moja odrazu mi powiedziała że jest w prawidłowym miejscu,mimo że pęcherzyka nie widziała;p
After z tym jest problem widzisz... moja doktorka juz by u mnie wywolywala porod bo dziecko juz duze a u mnie w szpitalu jak najnaturalniej wiec pewnie beda mnie trzymac do oporu hahahahaha
i obawiam sie ze jak nie urodze do tego 23.09 to przenosze i bedzie 5 kg :D hahaha
kto za mnie urodzi?
Emist przepraszam ;(
W sumie to nic nie powiedziala zachowywala sie tak jakbym byla znow u niej pierwszy raz zajrzala i jak zobaczyla , ze serduszko pika to tylko zlozyla nam gratulacje i powieziala ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku jedynie wlasnie trzeba dokladnie ustalic ktory to tydzien..
Ciesze sie ze mam juz to za soba...
niektórzy lekarze są okropni... poważnie!!
no ale nic nie poradzimy na to...
ciesze sie ze wszystko ok! czekamy na pierwsze fotki Fasoleczki :) :*
Ewelina z pewnością twojej lekarce było głupio , ze wcześniej postawiła złą diagnozę , dlatego nic nie mówiła na ten temat.
No ale dobrze ,ze wam pogratulowała. Czekamy na foto fasolki :D
After , Zyza - jak tam wasze samopoczucie przed porodem ?
Nutelka dobrze :D
porodu sie nie boje boje sie co mzoe sie stac jak przenosze przy mojej cukrzycy bo mnie w kolko tylko strasza ze to niebezpieczne :D