Dzisiaj wreszcie doszły moje zakupy z BRW :)
Załącznik 18046
Printable View
Dzisiaj wreszcie doszły moje zakupy z BRW :)
Załącznik 18046
anchel no,no zaszalałaś;)
uuu no to kasy troszkę poszło
anchel swietne zakupy, patrzyłam na te zielone pojemniki na cukier i kawę ale do niczego by mi nie pasowały....był tam taki beżowy zestaw na suche produkty ale wyprzedany;(
będe tam zaglądac co jakiś czas:D:skacze:
Oni mają tam wyprzedaże tak jak w sklepach ciuchy,sezonowo,więc na pewno coś jeszcze będzie. A kasy troche poszło ale jak na takie zakupy to nie tak źle,tam trzy rzeczy się powtarzały bo zamówiłam też dla mamy i nie wstawiłam podwójnych do zdjęcia ale za 18 sztuk zapłaciłam 335zł z przesyłką za pobraniem,to chyba nie tak strasznie.
e no faktycznie nie tak najgorzej
Do mojego męża przemówił dopiero fakt,że jak by podzielić tą kwotę przez wszystkie rzeczy to wychodzi 18,60 za sztukę a są tam przecież 2 duże poduszki i dwa komplety pościeli ;)
dobre ceny maja na wyprzedazy.....widziałam i teraz bede śledzić, fajne rzeczy można upolowac:D
od butów dostałam palpitacji nie powiem czego :glodny:
co do moich zakupów to dziś nabyłam 2 pary dżinsów (jasne nieb, i czarne) i bluzkę "nietoperzową" w kolorze ciemnego filietu z naćwiekowanym sandałnike na cycach
pokazałambym fotki, ale wiecie co sie ostatnio z kompem dzieje... ;( nawet zgrac zdjęc z aparatu nie moge;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 15:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:09 ----------
ach!! zapomniałam że jeszcze weszłam po pędzel dla choco i nabyłam cover ARStyle bo goldenowy juz na dnie :P
fantazja, w ogóle w brw moim zdaniem mają w promocjach bardzo tanio pięęękne rzeczy
a ja dziś nie wytrzymałam widoku tych cudeniek maleńkich i musiałam kupić dla mojego synusia :love:
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07676.jpg
a ja kupilam ostatnio dla moich dziewczyn ten oto plaszczyk i kurtke :)
=SN= MISS uroczy płaszczyk ok. 110 turkus (935652001) - Aukcje internetowe Allegro
śliczne nowe na wiosnę +polar- cena hurtowa! 164 (950405593) - Aukcje internetowe Allegro
Kama słodkie skarpetusie:D
Kochana ja w pierwszej ciąży miałam takich przed porodem już z 50 :D więc nie wierzę w takie zabobony :D to samo z wózkiem - wszystko juz miałam ze 4 m-ce przed narodzinami :D ale dziękuje :D
no i mam słabość do skarpetun dla dzidziusiów :love:
---------- Dodano o godzinie 07:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:15 ----------
Goslava ja ten płaszczyk tez zamówiłam :D tylko różowy i czerwony :skacze:
haha, śliczne są te malusie ubraneczka:D:D:D
Śliczne te płaszczyki :) Szkoda,że nie mam córeczki :D
fajnie jest kupowac takie amlunie ciuszki, jest taki wybór..szczególnie dla dziewczynek..ja mam chłopaka i jemu teraz kupuje ciuchy na 164 a obuwie rozmiar 42:](ma 11 lat) zaraz mnie przerosnie:D...ostatnio w leroy Merlin kupilimsy mu listwę oswietleniowa do pokoju:]Załącznik 18108
Kamilko cudowne są te skarpetki :)
Tusia super to oświetlenie :)
kilka dni temu kupilam sobie jeszcze orbitka :)
Trenażer eliptyczny York X202 - SPORT-SHOP.pl
oOo super :) ja też kiedyś chciałam, ale teraz jak wynajmujemy kawalerkę to nawet nie ma miejsca :(