bialaaaa ladny frenchyk:)
Printable View
bialaaaa ladny frenchyk:)
dudejla - biały cieniowany akryl, plastry miodu i brokat opal :)
biała bardzo ładny i czysty grench te kwiatki dodają im tylko uroku :)
Całość żel na formie :)
widzę same czyściochy:D Bardzo ładnie dziołszki:ok:
eh dziewczyny,ąż nie chce mi się gadać.Mam jedna taka dziewczynę,która dzwoni do mnie zawsze na ostatnia chwilę,żeby umówić się na paznokcie.Jej siostra potrafi zadzwonić ze 2 tyg. wcześniej i jest ok,a ta zawsze na ostatnią chwilę a ja muszę ją gdzieś wciskać,szczególnie teraz przed świętami.No i wczoraj musiałam robić jej paznokcie o 6.40 RANO!!
Co najlepsze musiała jeszcze zdążyć do szkoły...
Nie mam na nią żadnego sposobu...Pazury jak widać,nie są zbyt ciekawe,ale czasu było jak na lekarstwo,no i ta godzina.
Przed,5-cio tyg odrost:
http://i44.tinypic.com/96dlsn.jpg
Po:
http://i44.tinypic.com/24zyfkg.jpg
OOO jaa 6.40?? :o masakra jakaś!! Ja bym jej na Twoim miejscu nie przyjęła i powiedziała, że trzeba było wcześniej zadzwonić bo ty tez masz swoje życie . Nidy w życiu bym o tej godzinie paznokci nie robila :blink::nunu:
Pazury świetne !! :good:
jak zwykle podziekowań mi brakło :P
tu moje:)
Julcia ja bym tak zrobiła gdybym miała mega dużo klientek,a tak ona co miesiąc do mnie przychodzi i nie chce jej stracić;/
Na szczęście po świętach się wyprowadzam i jej tylko w weekend będę mogła robić,ale to nie zniweluje innego minusa jakim jest jej notoryczne spóźnianie się;d
Woszczur super wzorek na tych ostatnich:good::good:
biała - bardzo ładne :)
kamila-rewelacja!! i ten róż mmmm :)
Natii - piękne :love: tak rano to ja jeszcze pazurów nie robiłam :wow:
Woszczurku no miodzio po prostu :good:
Śliczne frenche robicie kobitki :)
A te są moje
Kształt troszkę do poprawy ale ogólni bardzo ładnie :)
ładniutkie :D
a ja nadal katuje tego frencha,nie daruje mu;P hehe tzn tego na tipsie,zeby sie nie rozszerzały..
dzisiaj robilam tez i zrobilam tak ze dobralam mniejsze tipsy i chyba lepiej wyszlo...?? i chyba juz zwezac nic nie trzeba?
http://img197.imageshack.us/img197/2812/teec.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/58/te2v.jpg
wg mnie jest ok;)
Natalia Czerwaciuk, mi się podobają :) i raczej jest już ok :)
Natalia - śliczniuchne :) nie ma się o co przyczepić :P
Emilko jest jest :)
Natalio frenchos jest naparwde piękne:kwiatek:,ale z tymi mniejszymi typsami tzreba uważać bo będą problemy z boczkami później:P
Kamila,Nati,Woszczur,Natalia - baardzo spodobały mi się Wasze pazurki bez wyjątku.
Ps. Dzięki Wam dziewczyny forumowiczowe moje paznokcie tez zaczynają być coraz bardziej interesujące. Spróbowałam robić pazurki na formie i faktycznie o niebo bardziej mi to odpowiada niż tipsy. Nawet wzięłam się za akryl by wyczuć metodę combo. Daleko mi jeszcze do perfekcji ale zawsze to krok do przodu :) (mam problem jeszcze z tunelem może i on kiedyś mi wyjdzie.)
Natalia - ja juz sie nie mam do czego przyczepic :D ładniutkie :
Belunia - świetne malowanki :D
I znowu bardzo krótki frenchyk mi się przytrafił:
Belunia śliczne słodziaki :)
Ladyss - skromne, czyste i piękne ;)
kobietko ależ długachne :)
a te zrobiłam przed chwilą (dawno nie miałam tak zadowolonej klientki, aż napiwek dała :o aż mnie zatkało)
Załącznik 19368
śliczniutkie są
Emilia - sliczniutkie są :D
Emilia cudowny frenchyk, znowu perfekcyjny. Masz rękę do tych frenchy . . .
Kobietozpazurem - mega długie i śliczne pazurki :good:
Emilio - piękny frenchyk, nie dziwie się że był napiwek ;)
Emilka- też bym Ci dała napiwek:D
Kobieto- długie mrrauu!! sliczny french:good:
Ladyss- skromnie, ale bardzo ładnie:ok:
Belunia- piękne migdałki:love:
Emilia śliczny french :)
Kobieto z pazurem,mi się wydaje że łoże jest zbyt mocno wydłużone,przez co paznokcie tracą trochę naturalności,ale mniemam ,że klientka tak chciała:D
piękne!! a kolor to mnie urzekł-piękniusi :love:
dziekuje kochanie...
ja sie w tym koloze od razu zakochalam jak go na targaz zobaczylam
kolor rewelacyjny :))
French na formie (pazurki ślubne hmm...i jakiś zanik weny by stworzyć delikatny a zarazem śliczny wzorek, Panna Młoda bardzo skromna :/: )
aha lekki odcień niebieski bo końcowy efekt był malowany lakierem UV.
pazurki ładniutkie, fajny french i zdobienie
Belunia ładny coverek:D