witaj ;)
Printable View
witaj ;)
Witamy :D
Witaj:)
hej, witamy ;)
witam
ja rowniez witam :)
Piontkowa, witam :) mam nadzieje, ze często bedziesz nas odwiedzać :)
hej wszystkim :) mam na imię Justyna, jestem z okolic Rzeszowa. Paznokcie to moja pasja i hobby, zajmuję się tym od jakichś 3 lat, ukończyłam kurs stylizacji paznokci, gdyż mimo, że robię paznokcie sobie/znajomym/znajomym znajomych nikomu nie chciałabym zrobić krzywdy :)) teraz przed maturą czasu zbyt dużo nie mam, ale na wakacjach obiecuję aktywnie udzielać się na forum ;D ;)
pozdrawiam :)
hej pilar :)
witam Pilar i Piontowa:uklon:
pilar19, witamy :) oj tak, przed maturą to dużo roboty jest, sama coś o tym wiem ;)
ja dokładnie 4.05 mam swoja wielka chwilę:D na dodatek o 9.00 piszę podstawę a o 14.00 rozszerzenie...
dla mnie chyba chwila prawdy to 6.05.. :) rownież 9 i 14, wypadałoby dobrze napisać rozszerzenie :) mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jakbym chciała.. :)
Witam!!!!
Od 7 lat jestem "użytkownikiem" sztucznych paznokci, zaczynałam od akrylowych obecnie (od ładnych kilku lat) są to pazurki żelowe, zarówno jedne jak i drugie były wykonywane przez jedną i tę samą osobę, którą podziwiam za talent :) Zawsze chciałam sama spróbować swoich sił i teraz mam okazje bo kilka dni temu dostałam cały sprzęt do metody żelowej i właśnie zaczynam przygodę z żelem ;) na "własną rękę" dosłownie:skacze: . Będę Was informowała na bieżąco o swoich osiągnięciach i oczekuję szczerej oceny. A tak na marginesie, mam nadzieję, że się tu jakoś odnajdę i załapię co i jak ;)
witaj :)
witamy :D
Witam wszystkich, nazywam sie Anka i paznokciami wlasciwie sie jeszcze nie zajmuje. Zainteresowalam sie ta dziedzina jakis czas temu, sporo czytam i ogladam prace innych. Mam zamiar sprobowac swoich sil na wlasnych paznokciach. Szukalam forum, w ktorym bede mogla spokojnie sie zapytac o wszystko, a moja odpowiedz nie bedzie zbyta standardowym "najpierw zrob kurs, tam sie wszystkiego dowiesz". I wydaje mi sie ze dobrze trafilam :) Pozdrawiam wszystkich :macham:
Pewnie że dobrze trafiłaś :)to jest najlepsiejsze forum i dla początkujących i tych bardziej zaawansowanych :D dziewczyny świetnie ci tu doradzą i pomogą :) Witamy w naszym gronie:macham:
:kooffa:
Hej!! Nazywam się Agnieszka. Mieszkam w małej miejscowości w Świebodzinie koło Zielonej Góry. jestem osobą wesołą z natury optymistka. Teraz chciałabym zrobić sobie kurs zdobienia paznokci metodą żelową jak i akrylową. Zele już kładłam dla koleżanek, także wiem o co chodzi w niej lecz w metodzie akrylowej jestem zielona :) Mam nadzieje, że się tutaj czegoś dowiem o tych metodach:) Pozdrawiam wszystkich oraz witam jeszcze raz!!!Aga :)
witajcie :hi:
kasiulka81, neska, smuteczek, witajcie :)
Witamy syćkich :) Pilar Tyś jest z podkarpacia?? :) Jo też :D tylko tak na Brzozów bardziej :)
Witam wszystkie..a może wszystkich, bo to nigdy niewiadomo..forumowiczy:)
Mam na imię Sylwia i od kilku lat namiętnie tworzę pazurki:)
Cieszę się ,że znalazłam forum, na którym dziewczyny znają się na tym co robią i przekazują rzetelną wiedzę wspierając się nawzajem bez brudnej zawiści:)
Pozdrawiam wszystkie:)
moja stronka - zapraszam:)
meja-cosmostudio.blogspot.com
Sylwia