kurka bo ja ciągle zapominam o fotach i rzes i pazurków
Printable View
kurka bo ja ciągle zapominam o fotach i rzes i pazurków
Zołzela haha to witaj w klubie ja tez nie pamietam o zdjeciach...nawet jak aparat lezy obok mnie to i tak zapominam eh
Kurko nie...to nie looksusowe rzeski....te akurat z abcnails:)
Dziewczyny wyczytalam ze gdzies tam kupujecie od kogos dobre rzeski w przystepnej cenie, dacie mi namiar jesli to dalej aktualne? Bo juz nie wyrabiam z tymi rzesami.
a tu takie, oooo dlugie, dlugie są, ale tylko na srodku, bo 14 tki, po boczkach dwunastki od wewnetrznego 12 tki 10 tki 8 mki ale nie moglam sie oprzec, bo rzeski tej dziewczyny chociaz blond byly dluuugasne i gęste na oko wydluzylam o jakies 40%:nie_powiem::nie_powiem: raz nie zawsze, nie?:skacze::skacze:
:lookam::lookam::lookam: kikam, lukam i :szczena:
Słow zachwytu brak!
Gdybys mieszkala blizej to usciskalabym Ciebie.
Kochana sa boskie. ale tak jak juz tu pisalo sie nie raz i nie dwa są mega swietne Twoje rzesiory, a Ty mistrzyni!
No jedna z tych wszystkich tutaj mistrzyń (bo tak naprawde kazda z Was robi to pieknie) ale na czele peletonu gnasz kurka :ok:
kurka rewelka:D w sumie fajnie wygladaja dłuzsze na srodku
ah te \Twoje eksperymenty....swietne jak zawsze...i zupelnie inna buzka z rzesiorami...super Kurko:)
o boszszsz Qra, jakieeee firany:love: pikekna robota:skacze: pieeekna
Dzieki moje kochane lasencje:przytul::przytul:
Tuska wywolaj poród, to przyjade tam do Cie, zrobie Ci takie:D
To nie eksperymenty Niśka, to edytakon tak szkoli, jedna ze stylizacji jest efekt otwartego oka, im oczko mniejsze, tym dluzsze na srodku na krotszym odcinku i oko sie otwiera :skacze:
Hmmm Kurko to moze to bylby sposob na optyczne pozbycie sie tej mojej opadajacej powieki???? jak myslisz??? bo jak mam normalnie aplikowane rzeski to wygladam jak "dopiero co wstalam" :D i takie ciezkie oko sie wydaje..:(
Niska, zdecydowanie tak, ja jak wiesz znam Twoja powieke, nastepnym razem niech Ci ten ktos zaaplikuje C 0,20 12 tki na srodek, 11 tka kacik zew, 11 od srodka do kacika wew, 10 tki w strone kacika wew i wykonczenie 8 mka
Dzieki Kochana na rade...Zolzelko zapamietasz???:D:D:D przykro mi ze padlo na Ciebie hahaha....mysle ze damy rade....i pokazemy efekty :D
Nnisiaa szukałam tego postu:leze::leze::leze:kiedy będziesz piła do mnie:leze:
ja chyba nie umiem:skacze:
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:45 ----------
dzikakura skąd Ty tyle wiadomości zapamiętasz :D jesteś guru normalnie :D
po co pytać kogoś innego jak można do kurki uderzyć:skacze:
zolzella, nisce po moim kocim oku szybko rzesy odpadly, takich rzeczy sie nie zapomina:skacze::skacze:
jak macie to ta 8 mka niech bedzie 0,15 scie i czego nie umiesz, rzes zrobic nie umiesz? Sie nie wyglupiaj:D
a tu dopelnionko, baby do mnie wracaja hurrra, nawet te z tej nieszczesnej promocji, myslalam, ze sie nigdy nie doczekam:ok::ok:zalozenie przynosi rezultaty, na dlugie glodne zimowe miesiace:skacze:
Noo super korekta....
Zolzela a tam nie pitol....jakbys nie umiala to bym Ci sie nie podkladala:D:D:D
A powiem wam ze kupilam jakies tanie rzesy:D sa sztywne jakies takie inksze niz te ktore mmam zazwyczaj...lepilam kumpeli....i w szoku bylam z efektu....ona zachwycona...one sa bardziej widoczne tak jakby heh a i sie trzymaja bo juz ze 2 tyg je ma.... a wzielam je na w sumie nie wiem na co...ale brakowalo mi 5zl do darmowej wysylki:leze::leze::skacze:
kurka ja to juz chyba nie bede pisała bo cie zanudzę moimi komentarzami:skacze: że zaś super wyszło:skacze:
Nnisiaa wiesz co mówisz? :skacze::skacze::skacze:
hyy, zolzella, wie, wie, fajnie kleisz:)
Niśka Jak twarda jest to sie cholernica bedzie wykrecac, widocznie trafilas tak, ze rzesy sa w stanie spoczynku i odrostu kulezanka ni ma, bo jakby byl to by sie te sztywne skrecaly jak epileptyk w trakcie ataku:D, ale jakby mi do rpzesylki 5 zeta brakowało tez bym wziela;]
Kurko tzn one nie sa jakies mega twarde ale twardsze o Sl na pewno.... o to mi chodzilo.... no nic zobaczymy co dalej z nimi bedzie:D...1 paczka sie szybko skonczy haha....
Zolzela wiem co mowie.... i widze postepy od 1 aplikacji:D idziesz jak burza:).....musialas miec pewnie dobrego nauczyciela:leze:
Nnisiaa wariatko :P
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:40 ----------
zobaczymy co bedzie jak mi ta laska na "naprawianie" przyjdzie co idzie jako modelka na 1:2 .... co ja wtedy zrobie
ciekawa jestem jak jej beda kleic ..czy jedna rzese co dwie naturalne czy jedna rzese do dwoch naturalnych:skacze:
Dziewczyny czy ktoras z Was dostala juz towar z "cuppon-u" z LL??? Ciekawi mnie skoro to taka okazja to czy gdzies jest haczyk..:/:
czy nie okaze sie ze zaplacimy za przesylke 65zl hi hi hi bo przeciez bon byl wartosci 100zl :o
troche poplynelam z tym zartem, bo chyba zalamalabym sie :huh:;(
Zuzia Zolzella juz zloyla zamowienie i wysylka wyszla ponoc 5 zl:D
ja ie wlasnie zastanawiam nad zamowieniem, bo nie wiem jakie rzeski wziac, bo zostalo mi kaski na 2 paczki :D juz sie nie moge doczekac przesylki :)
cuppon jest ważny dopiero od dzisiaj wiec złożyłam zamówienie rano i pani obiecała ze wyśle to dzisiaj
przelew 5zł wysyłka a pobranie 13,50zł bodajże