Hej jestem tu nowa :) Chcę się z Wami podzielić moim wczorajszym stopowym zdobieniem, w ogóle jestem początkująca jeśli chodzi o stylizację paznokci a to jest moja druga stylizacja stóp, proszę wypowiedzcie się na ich temat :)
Załącznik 52247
Printable View
Hej jestem tu nowa :) Chcę się z Wami podzielić moim wczorajszym stopowym zdobieniem, w ogóle jestem początkująca jeśli chodzi o stylizację paznokci a to jest moja druga stylizacja stóp, proszę wypowiedzcie się na ich temat :)
Załącznik 52247
Wydaje mi się, że całkiem nieźle sobie poradziłaś :) Z góry nie wyglądają na zbyt grube, więc jest okej:) Tak w kwestii tylko czysto estetycznej, uważaj jak masz brokacik, żeby Ci nie "wyszedł" na naturalną część :) tzn nie rozsypał się tam, gdzie nie ma zdobienia:) Ale ogólnie bardzo mi się podobają:)
Z resztą jak wszystkie inne stópki dziewczyny:* wiosna i lato nadchodzą:) Jadę w sierpniu nad morze to się zainspiruję;D:*
za cienkie to one mi nie wyszły, ale to był moj pierwszy romans z brokatem, wiec moze następnym razem będzie lepiej, martwi mnie jednak co innego, jeden mi po prostu odpadł i nie mam pojecia dlaczego, a to ze brokat mi sie zsypał na niezdobiona część też zobaczyłam dopiero jak już było za późno. :(
Mysiaczeq - na drugi raz będą już idealne :) zawsze trzeba popróbować ;)
a ja sobie strzeliłam hybrydki z konadowa koronką, bo sobie mój men czarne zażyczył ^_^
Załącznik 52373
Witam ! Jestem tutaj nowa w sumie podglądam wasze poczynania jakiś miesiąc :) 2tyg temu skończyłam szkolenie ze stylizacji paznokci i ze dwa dni temu zrobiłam sobie pierwsze paznokcie u stóp mam nadzieję,że ocenicie nad czym muszę jeszcze popracować bo ja dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami:) Ps.Przepraszam za skórki ale pierwszy raz je sobie wycinałam i dlatego troszkę poraniłam...acha i nie mam jeszcze kamuflazu a obkupiłam się w sklepie dobra rada
http://images45.fotosik.pl/1439/0939561269d1bd6cm.png
http://images45.fotosik.pl/1439/5122cfa0decd86ffm.png
http://images45.fotosik.pl/1439/705002f752dd69a1m.png
kasia7989
musisz dopracowac gładka linie usmiechu freczyka , i o ile dobrze widze to cyrkonie zanuzylas w zelu budujacym , a powinnas je przykleic na zbudowany juz paznokiec i pogryc zelem nabłyszczajacym , lub tak je zatopic żeby byly lepiej widoczne czyli najlepiej połozyc dwie warsctwy zelu budujacego i na pierwsza warstwe przykleic cyrkonie i po nałozeniu drugiej uwarzac przy opilowaniu , pamietaj trening czyni mistrzem , kazdy kiedys zaczynał :D
Najlepiej frenchyka u stóp robić prostego, nie zaokrąglaj pazurków bo mogą Ci wrastać. Jak na pierwszy raz to dobrze sobie poradziłaś.
Kasia zgadzam się, z Agaretką. Nie piłuj paznokci u stóp na okrągło, bo będziesz cierpieć. Trochę linia uśmiechu jest rozmazana ale wszystko przed Tobą. Ja osobiście lubię french na stópkach :)
Dziękuję za rady:) Będę ćwiczyć
Super:ok:
ale kolorowo :) wszystkie śliczne :D
anita piękne są wszystkie ,ale najpiękniejsze pierwsze:ok:
moje trzecie zeliki na stopkach. wypowiedzcie sie dziewczynki ;D ;D
a tutaj moje :D
Red śliczne ,a kolorek cudowny ,właśnie takiego szukam ,jeśli możesz to zdradź czym robiłaś pazurki :)
Dzisiejsze ;)
zdobienie żel 3D
Red - ladny kolor, mojej mamie sie spodobal bo ona lubi takie ;)
Ira sliczny french :)
kurcze ja tez musze cos zrobic ze swoimi bo wiosna za niedlugo stopy trzeba pokazać:)
QTNpy.png
Hej! To moj żel na stopach... jak to wogóle wygląda waszym zdaniem??:P
Neonki - playboy'ki :P
Ale ładnie wyszły:)
Zuzaneczka widzę,że był to piękny komplecik :)
Ira - śliczne :D
Zuzaneczka - super te neonówki wyszły, pewnie pięknie się prezentują w komplecie :cwaniak2:
Wasze cudeńka to az zachwycają! moje takie tam :)
zyza fajne kolorówki,ale co do białego frenchyka na stopach osobicie wolę cieńszą kreskę i raczej mało "uśmiechniętą" ;),ale to tylko moje zdanie :P