:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 20:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:13 ----------
jeszcze chwile
Printable View
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 20:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:13 ----------
jeszcze chwile
mnie właśnie zaatakowała suszarka na naczynia, spadła na mnie i jestem mokra;( zaraz mi sie dostanie od domowników, że im spać w nocy nie daje :skacze:
ja właśnie siedze i nadrabiam zaległosći na forum , ale po tej imprezie coś dłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo mi to idzie... cyba zostawie coś na jutro;P
wstalam i nie widze wynikow :/::/:
wczoraj były jeszcze zanim położyłaś się spać :D
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...html#post46371
a wyniki były o 22.37 http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...html#post46316 ;) najwyraźniej bardzo zmęczona byłaś i nie zauważyłaś ich :D
właśnie przyszła do mnie lampa od Chanti :kwiatek: :jupi: :serce: :roza: :szabelka::kooffa::tancze: :skacze: :D :P :love:
Czesc wszytskim :) Ja wlasnie wstalam i czas zaczac sie szykowac do pracki...Ale jak wroce to zaczynam ciag dalszy malowania farbkami tzn moja nauke malowania farbkami hihi :skacze:Milego dzionka Wam zycze :)
no to miminka kupuj żarówki, resztę osprzętu i bierz się do roboty ;)
A ja ślinię się na klawiaturę...:slina: Całą noc nie spałam.... booożee.... ale mnie łeb bolał i oczy mnie bolały i wszystko i spać nie mogłam..... może to ten konkurs tak na mnie działał?? :P
Kamis cały czas buszuje po allegro:D
a ja znowu tylko na chwilunie ... gratuluje moje kochane pięknych prac !! :*
:Dsiedzę sobie na kompie słucham muzyczki przeglądam allegro i chyba idę sobie zrobić śniadanko bo zgłodniałam :glodny::p
zrobilam pazurki i czekam na nastepna klientke,zdjecia beda w albumie wieczorem
a ja zrobiłam jednego pazurka bo już był złamany do połowy;( ale uratowałam go dzięki lampce Chanti :) a teraz biorę sie za szukanie nowych żarówek:)
usiluje wymyslec cos na konkurs
A ja się nudzę, więc nowe pazurki trzaskam ;P Jak narazie mam kciuka, środkowego i małego, hehe :D
skonczylam druga klientke, potem spacer,zaraz wsiadam do karetki i troche popracuje,potem pomysle o konkusiku
a ja jak zwykle staram sie nadrobic zaleglosci... tylko czasu troszku malo ;( zaraz musze znowu znikac a buuuuuuuuuuuuu ;(;(;(
ja jak zwykle rano wstaje z miom maluszkiem,odpoczywamy hehe,kawka:soczek:
a ja czekam na klientke :) i pije herbatke :)
a ja wstalam , posprzatalam , siedze i wpierniczam chipsy-ale to dlatego bo okres dostane !! hehe
Ja ostatnio mam mało czasu więc staram się nadrobić zaległości na forum :P
Dzidzia ja też zawsze chipsy wcinam przed okresem :D albo kebabiki :glodny:
a ja ciastka ciastka ciastka :/
znow mam chwilke przerwy i znow chipsy hehe ale mnie na cos slodkiego bierze ale sama nie wiem na co ... albo sledzia w smietanie i ogorka kiszonego mmmmmm
nie rob smaka
wlasnie z moim dzieckiem wrocilysmy z basenu,teraz obiadek robie i musze isc do zoologicznego po myszy dla weza,pozniej sprzatanie i relaksik jak sie uda.mialam robic pazurki ale sama nie wiem czy mi sie chce