witam cieplutko :)
Printable View
witam cieplutko :)
hej meja :przytul:
meja, witamy :)
Witam wszystkie forumowiczki.Mam na imie Wiktoria,mam 25 lat.Pochodze z Ukrainy ale teraz mieszkam we Wroclawiu.Jestem dyplomowana stylistka paznokci i kosmetyczka.Pozdrawiam :*
ooo to niczym Denisenko:D witam:*
witaj :)
witam serdecznie wszystkich.trafilam tu przez przypadek,szukajac czegos w sieci.pazurki to moje hobby.zajmuje sie nimi od 5 lat jako zrodlo przyjemnosci.:)
witamy nowa forumowiczkę :)
witamy:)
hej wiktoriadon:D
cześć wiewioora :D
Witamy gorąco dziewczyny !! Zapraszam do wstawiania swoich prac oraz do dzielenia się swoją wiedzą z nami!
i do plotkowania oczywiście hihi
Witam Wszystkich gorąco!:hi:
Mam nadzieję, że się wszystkie razem dogadamy i w miłej atmosferze będziemy tworzyły dzieła sztuki na pazurkach:p
Pozdrawiam:kwiatek:
witamy na forum ;)
witamy witamy
No to i ja sie w końcu przywitam :P zaglądam tu bardzo często ale jakos tak sie nie odzywałam :/ jestem Kasia i miło mi Was wszystkich poznać :*:*:*
Kasiu witamy serdecznie :kwiatek: :hi:
Witaj :)
Kasia889, witaj :) to teraz trzeba nadrobić i odzywać się :)
Sylwia_88, witaj :) tu panuje tylko miła atmosfera jak drugi dom :D
Witam witam
Nazywam sie Ania, mieszkam w Gdyni.
:P
Paznokciami zajelam sie po raz pierwszy kilka lat temu namowila mnie znajoma prowadzaca zaklad kosmetyczny. Jednak losy tak sie potoczyly, ze zamiast pracowac w salonie prowadze sklep spozywczy i ucze angielskiego.
Teraz paznokcie sa wiec dla mnie tylko pasja, wciaz ucze sie czegos nowego i znajduje ciekawe inspiracje do moich pazurkow robie je zwykle sobie lub kolezanka i rodzinie.
Widze, ze to forum wiele jest mnie w stanie jeszcze nauczyc, choc nie wiem czy tez zaczne dawac jakies rady. . . zobaczymy :kwiatek:
Witamy :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
witamy :)
bondziorno wszystkim nowym kolezankom :)
Witam wszystkich :) Podczytuję to forum już od jakiegoś czasu, ale chyba czas sie zacząć udzielać :) Pozdrawiam :)
Karolena witamy:*:)
hello:):):):macham: