:placz: szkoda ale jutro nadrobie :D wzielam wzielam juz na dzisiaj nie moge bo mala usnela i msialam swiatlo zgasic ;( wiecie co nie myslalam ze takie niepozorne kwiatochy moga taka frajde sprawic jutro cos nabazgaram to wam pokaze :)
Printable View
:placz: szkoda ale jutro nadrobie :D wzielam wzielam juz na dzisiaj nie moge bo mala usnela i msialam swiatlo zgasic ;( wiecie co nie myslalam ze takie niepozorne kwiatochy moga taka frajde sprawic jutro cos nabazgaram to wam pokaze :)
świetne malunki:):love:
naoglądałam się tych waszych one strołków i postanowiłam że i ja jutro poćwicze ;)a co ;]
Dzisiejsze, trochę nie udane malunki :(
nie ma fotki, Belunia. :(
justi, to są naprawdę Twoje pierwsze kwiatki? suuuper. :)
Nieudane??? ja tu nie widzę nic nieudanego, wręcz przeciwnie ładne są;) chciałabym takie umieć;)
tak agus moje pierwsze :D duzo pracy przede mna na to co by mi sie marzylo uzyskac ale bede cwiczyc :ok: belunia one sa sliczne :*
Belunia bardzo ladnie, tylko jak dla mnie to moglabys zostawic kwiatuchy tylko na serdecznych i kciukach :)
emiliawawa najbardziej mi się podobał Twój kciuk :) Pazurki przepiękne dziewczyny, okulary słoneczne biją rekordy, a przez ramki sobie uśliniłam klawiaturę :D:D:D
A pare moich monstrum :)
Zuzanna piekne ,a te maki po prostu boskie!!!
Nocne nauki kurki i zabrałam się w końcu do malowania, Kurko dziękuje, z każdym malunkiem widzę że jest lepiej cieszę się strasznie :)
Dziękuje za wszystkie rady i bij jak coś źle robię
to moje kolczyki Wszystkie malowane polycolorami, rozmiar kolczyków ok 4 cm, na zdjęciu nie nabłyszczone jeszcze w tej chwili się suszą :)
Żółto pomarańczowe tło
Załącznik 21859
Jasny róż i trochę szarości
Załącznik 21860
Biel i błękit
Załącznik 21861
Żołć i zieleń
Załącznik 21862
justi-spokojnie, widze, ze mnie "przywolujesz" to zaszczyt dla mnie- nie moglam sobie wyobrazic lepszych podziekowan:*
Belunia- super.. ty masz troche inny styl, swietny jest, taki.. malarski
Zuzka, o ja cie normalnie pozdrawiam... sliczne stroki
Pluszak, co moge powiedziec.. malujemy stara, malujemy:skacze: i jeszcze raz stokrotne dzieki za pedzel, zawijas sie sam maluje
i kupuje polycolor, dosc tej wytanki!
Ja zainspirowana pluszakowi cudenkami mam takie, ło:)
tez jeszcze nie polakierowane, swieze prosto z fabryki zwykle farbki talens(50 zeta 24 sztuki)
zawijaski.. pedzel od pluszaka zlotych.. 6?:]
Fota pirsza: marzenie slodkiej lolitki:)
Fota dwa: pt: Tuska jakie kolory mam zrobic? Turkus.. zrob turkus:)
Plusz.. Qro ...:master:
Justi - świetne ćwiczonka brawo :brawa:
Rudzia - moim zdaniem to te pazurki wyszły mi takie naciapane, ale tak klientce się właśnie podobało...miało być dużo i jest ;)
Zuzanna - zaje****e te Twoje pazurki :ok:
Plushak - kolczyki dosłownie extra :szczena:, na Twoim miejscu bym nimi handlowała ( chyba też się skuszę by sobie takie zrobić :cwaniak2: )
Dzikakura - Kolczyki równie piękne jak Plushaka :master:
Zuzanna bardzo ładne one strołki:):love:Dzikakura i plushak super biżuteria;)
Te wszystkie kolczyki to jakies Mistrzostwo i obled w szoku jestem cuda jak nie wiem co :)
Qra, plush piekne kolczyki:love:
plush - cuudne są :D:love: perfekcyjnie dobrane malowanki do tła i w ogole w ogole :szczena:
kura - niee no ja nic nie powiem też bo mi po prostu słow tutaj tez brak :D:D:love: a ja ciągle nie mogę na dobry pędzel trafić :/:
Plush, Qra - cudne!! zazdraszczam talenta :D to które dla mnie?? :P :D
Zuzanna - fajne kwiatki,czyste wykonanie:):ok:
Plushak-śliczne te kolczyki!:)
Dzikakura-Bardzo Ładne:) i super kolorki a szczególnie na tych drugich kolczykach:);]
Z tej zazdrosci to wszystko.. Qro.. Plushaku:] hyy
http://img138.imageshack.us/img138/7...01041small.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/8...01042small.jpg
już pisałam że ładniusie :)
choco ciekawe zestawienie :D
a to moje wczorajsze próby :P
Załącznik 21867
Julcia bardzo ładnie, rozcienczasz farbkie delikatnie w wodzie?
---------- Dodano o godzinie 12:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:06 ----------
Chocolata efekt na pazurki jest Boski, a te pastelowe kolorki super
Moje pierwsze zmagania z one stroke - niby wszystko rozumiem, niby trudne nie jest, ale jakoś... nie łapię. Kwiatki mi nie wychodzą;(
Nie wiem, czy robię coś źle, czy to kwestia wprawy, a robię dobrze - proszę, zobaczcie co mi wyszło (tymi pędzlami po prawej) i podpowiedzcie. Mam jeszcze do farbek te pędzle po lewej na górze...
Ruch mi względnie idzie, ale farbki mnie nie słuchają, nie umiem też "obkręcić" pędzla, tzn płatek górny prawy idzie a potem coraz gorzej... i środek na gotowym kwiatki też pupa. Macie jakieś rady, pomysły?
Farbki są ok.