no padłam po raz kolejny na ten kolor WIOLU:ok:
Printable View
no padłam po raz kolejny na ten kolor WIOLU:ok:
wiola fajne pazurki :)
wiolu- nie wiem jaka była wizja stylizacji, ale lepiej by sie prezentowały np.wszytskiego uśmiechniete, albo wszystkie rozmazane. A kształt, mimo że lekko zaokrąglony, podoba mi się:ok:
Kasiaczek Ty masz talent:)
Wiola1 Twoje też śliczne:)
moje fioletowe, robilam szybko zeby tylko mieć więc nie są dobrze zbudowane ;) wybaczcie ;)
http://img406.imageshack.us/img406/2636/mojefiole.jpg
ale za to są śliczne!!!!!!
sa swietne!!!
bardzo bardzo mi sie podobaja :D
Ciekawe zdobionko Agatko:* i budowa wcale nie jest zła:ok:
Agusia świetna praca ;]
lewa rączka musi świetnie wyglądać na słońcu:P
:/::/:sory ale jeden zapowietrzony moj odwieczny problem..;(;(;(;(;(
Bardzo fajne, ale ja wolę bardziej w szpic :) ale zdobienie świetne!! :)
czy moze ktos zdrobic kpk sam szkielecik ladnego szpica bo mi wychodzi raz za szeroki raz za waski i jakies krzywulce mi wychodza no tragedia tylko kpk wiecie jak to pilowac,pod jakim katem,czy od boczku ma juz isc w szpic czy prosto a od gory ma wygladac w szpic taki kpk dla idioty
dziekowac
///nie znalazlam zadnego tematu do ktorego mozna moja prosbe skierowac !!
dziekuje za usuniecie postu z tematu kpk, bardzo mi milo.
Agusia wiola sliczne prace :D
Agusia bardzo ładnie, super zdobienie :)
Wiola zdobienie rewelacja, ale ja też bym je bardziej w szpic wypiłowała, albo bezpośrednio na formie zrobiła węższy szkielet, bo przy nakładaniu kolejnych warstw i tak zrobi się troszkę szerszy ;)
Honey, a w kpk sa przeciez szpice, niektore sa szklaneczki ze zdobieniem tylko farbkami :)
dziewczyny robia szpice jednego pazura lub calej dloni do kpk i przy nawet zdobieniach piluja do odpowiedniego ksztaltu :)
musisz popatrzec co i jak bo watpie, ze jak ktoras zrobi sam szkielecik to bedzie idealny dla Ciebie, kazda piluje inaczej :)
mysle, ze musisz pocwiczyc, najlepiej na sztucznym pazurku, a swoje prace wstawiaj do ocenki, a dzieczyny beda Ci mowic co i jak, w razie bledow :)
Agusia, elegancko :) lewa lapka chyba sie swietnie blyszczy :D
oooo, Wiola niezle zdobionko, i prawie nie widac, ze cos zapowietrzone :)
Agusia śliczności te Twoje pazurki :) świetny kolorek :ok:
Agusia świetne, bardzo fajne połączenie kolorów i ekstra wzorki
nom czekam na sztucznego palucha zeby wziac sie bardziej do roboty bo moje juz zjechane od ciaglego zmieniania :D
Agusia bomba;)
Wiola ciekawe zdobienie:ok:a zapowietrzenia prawie nie widać:)
Dzięki Dziewczynki!
A teraz pazurki już części z Was znane :)
cudowne !!!!
aaaaa jakie sliczne szpicki!! :D normalnie sie w nich zakochalam :D
Kasiu :slina::slina::slina: ideały...są przepiękne...ach:love: