Zyza - świetne zdobienia stóp:ok: ja najbardziej lubię frencha na stopach i dlatego też pewnie najbardziej spodobało mi się to zdobienie u Ciebie, ciekawie wygląda taki "uśmiech" na stopach :]
Printable View
Zyza - świetne zdobienia stóp:ok: ja najbardziej lubię frencha na stopach i dlatego też pewnie najbardziej spodobało mi się to zdobienie u Ciebie, ciekawie wygląda taki "uśmiech" na stopach :]
wiem wiem z białym... ale moj cover (akrylowy) nie pochował tego co powinien pochować i niestety frenchem troche chowałysmy... stad jego grubosc... na przyszlosc nie wezme sie nawet za usmiechanie :)
Hej :) z forum uczę sie dopiero korzystać chociaż zalogowana jestem od jakiegoś czasu, sliczne prace dodajecie :) pazurki u stóp zaczęłam robić niedawno, oto jedne z nich :P
Te różowe bardzo fajne:)
olcia piękny komplet i różowe też ciekawe :):)
mi osobiście bardzo podoba się pierwsza fotka, czyli błyszczący komplecik:D ja to wogóle sroka jestem, wszustko co się świeci:P
mi też różowe bardzo się podobają ,ale i te pierwsze są niczego sobie :ok:, brawo
Dziękuje dziewczynki :) może coś jeszcze wymyśle jak mi tylko nowe żelki przyjdą:P
Olcia - piękne zdobienia :D ale komplecik wymiata:cwaniak2:Jeśli pozwolisz to chętnie kiedyś zgapię:piatka:
kasiulka81 Dziękuje i jak najbardziej możesz ,też często korzystam z innych prac:)
moje hybrydki
Załącznik 54580
Świetne hybrydki, ja się muszę wreszcie za moje stopy zabrać bo takie golasy są:wstydek:
Żel na stopach , rekonstrukcja pazurka dużego
DiamondShine - pięknie sobie poradziłaś :skacze:
Diamond, pięknie odmieniłaś te stópki! :ok: (a jaki śliczny awatar :D)
i prosze jakie czary mary Kasia zrobila . bardzo ladnie :)
Cześć dziewczynki, a oto i mój akrylowo-żelowy french :)
Załącznik 54661
Mysiaczeq - sliczny czyscioszek, estetycznie wykonany, super ;)
Mysiaczeq, ładne ale jak dla mnie trochę za długie :)
nanami7 ja mam takiej długości swoje naturalne paznokcie, one i tak są przykrócone aż do samej skóry :)
miętuski PB
Kaka kolorek sliczny
Diamont bardzo ladna rekonstrukcja
I moje prace
ewa śliczne pazurki ;)
Diamond super się wykazałaś ;)
Ewa na prawde super pazurki, te drugie mi sie bardzo podobraja. a kwiatuszki - slicznosci!!
Kaka - śliczne miętuski :skacze:
Ewa - piękne prace, szczególnie french mi się podoba, jestem zwolenniczką takiego właśnie zdobienia stóp:ok: