Milenko gdzie żeś takie tanie i piekne zakupy biżuteryjne zrobiła.. podaj sprzedawce albo coś :]
Printable View
Milenko gdzie żeś takie tanie i piekne zakupy biżuteryjne zrobiła.. podaj sprzedawce albo coś :]
a u mnie w Lidlach nie ma farbek ;(
Z serii sprawdzania sklepów etc LaLill :P
Żele, akryl, długie tipsiory troszkę szablonów a co się będę i złote coś hmm miały być misie są CD ? ;(
płakac nie bd to tylko zlotowka ;p
plushak formy mam takie same sa bardzo dobre jak dla mnie;)
Dostałam kilka od Sami też je lubię :)
te długie tipsiki są super :) hehe jeśli mogę spytać ile kosztowały? bo też myślę o zakupie takich :)
Sklep LaLill - Hurtownia artykułów do stylizacji paznokci, tipsy
5,90 płaciłam za 100 tipsów w kasetce , nie wiem jaka jakość nie zależy mi na tym :P chcę tylko do malowanek :)
A ja właśnie dostałam paczuszkę z farbkami polycolor 7 nowych kolorków dokupiłam :skacze::skacze::skacze:
Plushaczku dziękuje bardzo :) :kwiatek:
No, a ja dzisiaj kupiłam eleganckie spodnie na mature :P
U mnie w Lidlu farbek akrylowych już nie było, albo w ogóle nie było :(
ja kupiłam dla swojego chłopaka model autka ;D
później fotki wstawię ;)
właśnie wszystko dostałam:)
Biżuteria bardzo fajna:) kolczyki na żywo są boskie:)
a to moje zakupki z ostatniego tygodnia: kolorowe żele GN, clear i cover gel GN, gazetka, fartuszek firmowy, formy ozdoby, pilniki, akryle, frez itp :D
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07697.jpg
jeszcze nie wszystko mi doszło, no i pare rzeczy dla Woszczura odłożyłam :P
Tiaaa, aż sie boje normalnie...
A ja dzisiaj znalazłam w Lidlu na drugim końcu miasta farbki:yess:ale były tylko w takim zestawie z pędzielkami
Oto one :D
Załącznik 18230
NicoLa i ile kosztowały malowałaś już coś nimi ;)??
19.99 :D zaraz siadam i będe malować :D wydrukowałam sobie szablony,które nam wrzuciłaś i będę ćwiczyć :D
w one strokach wrzuciłam fotkę, jak to wygląda porównując. w gazetce była jeszcze mniejsza paczka za 9,9, ale u mnei też nie było
NiCoLa, to zazdroszczę :P ja może jakbym po całej Wawie pojeździła to też bym znalazła w którymś :D
---------- Dodano o godzinie 16:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:58 ----------
Ja dzisiaj kupiłam sobie aspirynę - będę próbować maseczki :D Zapachowe świeczki - cytrynowe oraz peeling Joanny o cudownym zapachu:
http://cokupic.pl/i/c_big2354386.jpg
hehe ja Mojemu od 7 rano dziurę w brzuchu wierciłam żeby pojechać :D
a ten peeling faktycznie musi mieć śliczny zapach :)
byłam wczoraj w Lidlu i po farbkach ani śladu:]
i odebrałam pakę z masa perłową i pędzlami od Nisii