a u mnie w katowicach już się nie da pobrac:(
Printable View
a u mnie w katowicach już się nie da pobrac:(
u mnie też nic nie ma;/
a u mnie sa ale stare:/ nie ma tych nowych..
---------- Dodano o godzinie 17:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:48 ----------
stare prezenty
Asiek to jak tam masz ten kodzik z rosnetu jeszcze??? :slina: :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 20:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:15 ----------
a i jakby co to ariel mi doszedł ;)
ariel i ja dostałam:]
ja takze i kawe cafe prima
a ja dostałam ariela i pampersiki no i wybrałam paczkę z rosmana bardzo fajna chłopak się ucieszy :)
Odebrałam wczoraj prezencikii z rossnetu i powiem że się popisali :yess:
Lepsze cuda niż dla kobiet :placz:
Jedziemy autem wyciągam wyciągam po kolei nagle mach a tam prezerwatywa w pakiecie a mój synek mama pokaz pokaż co to daj powąchać :leze:nie spodziewałam się takiego dodatku w mężem sikaliśmy ze śmiechu:haha:
a co tam było??
żel axa, woda po goleniu nivea, próbka perfum nie pamiętam jakich, 2 szampony clear i garnier, prezerwatywa, i dezodorant z nivea...chyba tyle. ale naprawdę świetne, kobietki dostają proszki do prania albo płyny do płukania :D a mój chłopak na to odpowiedział: "bo baba musi wiedzieć gdzie jej miejsce! :D:D" ja też chcę taką paczuszkę :)
ups a ja jeszcze nie odebralam:/ zaraz sie okaze ze nei bedzie...
oj a ja przegapilam paczke :(
u mnie to wogóle nie było..;/
ja zamawialam te probki z paesa i nie dostalam nic :/
do mnie tez juz doszly pampersy:) Z rossmanna paczuszke odebralam, ale u mnie prezerwatywy nie bylo.
ja z paesa dostalam drugi zestaw za 20 zl, puder, trjkolorowe cienie, blyszczyk i lakier....cakiem fajne:D
powtarzam tym ktore czekaja na paese, nie bawcie sie we wrzucanie zestawu probek do koszyka, tylko skopiujcie nr konta i wplaccie do nich 20 zl dopisujac adres, wtedy na bank przyjda tak do 14 dni
Jeśli chodzi o rossmana, to u mnie też nie ma, dostałam stary prezent, zamiast nowego, bo tamte im się skończyły... :(
mialam zaplacic pryz odbierze i nic
Triumph
15% rabaty na biustonosze w triumph
Dostałam próbkę z Ariela.
:ok:ale jaki fajny temacik!Jestescie niesamowite!Tylko musze przejrzec cały wątek najpierw,to moze też się na coś załapię.
dokladnie ja do nioch napisalam z paese pytanie ze wyszlo mi za pobraniem a w opisie jest nr konta i dostalam odp ze robiac zakupy placi sie przy odbiorze a kupujac zestaw do testowania,,,,wchodzi w gre wysylka tylko po wplacie na konto....pieniadze wplacilam i czekam paczki jeszcze nie dostalam...
Odebralam wczoraj paczuche z Rosmana dla moich facetów
http://img18.imageshack.us/img18/5738/dsc02582iu.jpg