Bardzo wam dziękuję za komentarze.
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Tym bardziej mnie cieszą, że tak naprawdę, to najwięcej nauczyłam się od was z tego forum.
Printable View
Bardzo wam dziękuję za komentarze.
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Tym bardziej mnie cieszą, że tak naprawdę, to najwięcej nauczyłam się od was z tego forum.
Daria i Królowa - piękne przemiany :) gratuluje efektu! Dłonie waszych klientek nie do poznania!
królowa bardzo delikatne te twoje pazurki :)
cudowne te przemiany.
Tyle tu prac i przemian, ze nie wiem, co do kogo... na pewno wykonalyscie kawal dobrej roboty, te kobitki nareszcie beda mogly pochwalic sie pieknymi pazurkami :)
Królowa super przemiana ;)
dziękuję kochane. niestety ptaszki mi wyszły:(
Woszczur świetne pazurki 'po', kolorki bardzo mi się podobają :D
Dziękuję.. mozna powiedziec "sama miĘszałam" :D
Woszczur... no szczena opada :D piękne pazurki :)
Iza świetne pazurki, kolorki świetne wymieszałaś, mnie się podobają te wzorki, fajnie się prezentują. Poza tym gratuluje odważnej klientki. :ok:
Woszczurku rewelacyjny czysty odrost :) Widac, że pazurki były pięknie i precyzyjnie wykonane, no i te nowe letnie zdobienie godne podziwu :)
wprawdzie tunelu nie widać dokładnie, ale jak na żelówki to wyszedł bardzo ładny...
odnowa:) ściągnełam stara mase i robiłam na nowych szkieletach:)
Iza super pazurki a tunelik widać ładny :ok::D
Woszczurku, piękny tunelik!! doskonałe wykonanie!!:ok:
Iza, świetna robota!
Woszczurku piekne,takei delikatne
Piękna stylizacja, a tunel też piękny - brawo Woszczurku :)
bardzo ładne i delikatne :)
Bardzo fajnie wygladaja ;)
dziewczyny super metamorfozy :brawa::brawa:
woszczurku ale twoja klientka miała odrościk, a z pazurkami poradziłaś sobie wyśmienicie
Iza odrościk imponujący:ok:. Z drugiej strony chyba kiepsko się egzystuje z pazurami do płowy płytki? Po metamorfozie pazurki piękne. Delikatne, błyszczące, a na słoneczku to dopiero muszą się mienić, lubię takie. :love:
Woszczur ja jestem pod wrażeniem odrostu :)