lepiej wypluj:), chyba bym sie zalamala, dwa na raz-juz wogole by nie bylo czasu na paznokcie :)
Printable View
A do mnie o 3 ma przyjsć dziewczyna na pazurki. Noja sąsiadka, której w zyciu na oczy nie widziałam :huh: ;( Help... ja się boję... :wstydek: ona chce coś z brokatem i cos do tego, ale jeszcze nie wie co.. pomożcie, nie mam żadnego pomysłuuu... ;(
a ja zrobiłam pranie, obiadek spakowałam się już na niedziele.i teraz mam luz aż mój przyjdzie z pracy.:skacze::skacze::skacze:
ja właśnie skończyłam robić sobie paznokietki ale się na klęłam masakra ponad 4 godziny :(
Gratulacje Rudi:)!!!!!!!!!!!!!!!
a ja mam znowu tylko chwilunie i się wkurzyłąm bo skasowałam niechcący wszystkie fotki pazurkow z tel.ktore ostatnio robilam !! ;(
Kto mi powie dlaczego zawsze gdy robie sobie pazurki to są w sam raz nie za grybe i nie za cieniusie, a jak komuś innemu robie (już szczegulnie kiedy ktoś ma ogryzki!) wychodzą mi takie grubasyyyy ;( nie mają dużej krzywej , linia włosa też normalna.... o co chooo?? ;(
jestem w szoku bo moja siostra zjadła właśnie 5 parówek:wow: to ja głodomór ledwo 3 zmieszczę a to małe chude wciśnie w siebie 5:skacze:
Rudi :skacze: Gratulacje :skacze: :skacze: :skacze:
A ja się cieszę bo wczoraj dostałam moją nową komóeczke!!
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
http://www.handys-mobile.de/img/sony_ericsson_w350i.jpg
http://www.unlocked-mobiles.com/imag...cked-extra.jpg
a ja siedzem i zdycham bo okres dostałam a miałam jechac do cioteczki na basen ;( ;(;(
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:46 ----------
no Szpila fajna komóreczka jak dla mnie SE są suuuper :D to teraz masz się czym bawic :skacze:
wygląda jak empetrójek ;)
A ajkie ma głośnikiiii :D:D:D Głośno muzyka idzie, tylko muszę sobie dokupić kartę bo mam tylko 526 MB :(
---------- Dodano o godzinie 11:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:59 ----------
większy trochę ;P Jest węższy, ale za to dłuższy od mojej MP4 ;P A grubość mają taką samą hehe:skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:01 ----------
jem śliweczki teraz:D
---------- Dodano o godzinie 11:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:51 ----------
Nie martw się :przytul: Chyba niedługo do Ciebie dołączę... ;(
szpila fajna komura :)
spac mi sie chce a tu zaraz klientka ma przyjsc
dzisiejszy dzionek mam dla siebie :) wieczorkiem na 18 sie wybieram mam nadzieje że będzie fajnie
ja sobie co chwile robie przerwe w opraowywyniu tych glupich zagadnien i siedze na forum jak ta kupa... echhh... juz mi sie n ic nie chce
a ja sobie spijam piffko z kolezanka ;P
o napiła bym sie ale tylko redsa lubie najlepiej jabuszkowego :)
ja tam włąsnie pije moje ukochane cincin bianco limonkowe :D mniami !
a ja wlasnie wtranzolilam dwie kolby kukurydzy z rozpuszczonym maselkiem,mniam,popalam swojego plastikowego papierosa i pieke chlebusie:)
Właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej. Dzisiaj pobiłam rekord jednorazowej wyprawy, bo zrobiłam 115km. Wzięłam prysznic i zaraz coś zrobię amciu.
A ja wlasnie probuje nadrobic i czytam posty na naszym kochaniutkim forum ale cos mi nie idze....ZA duzoooo tego :huh: i jeszcze ten net mi sie rozlacza :/: ale coz jakos dam rade moze :) Milego wieczorku dla Wszytskich!!
Oj dzięki!! Ale nie zawsze tyle robiłam. Z roku na rok zwiększałam treningi w tygodniu. Na początku w tygodniu jeździłam po 15-20km dziennie, a najdłuższe wypady to były maksymalnie do 30km. Teraz w tygodniu robię 40-50km dziennie.
Po dzisiejszym nawet nie jestem zmęczona, tylko trochę tyłek odparzyłam:skacze: