to ja dolanczam i tez sie popłakałam :( Mileno pożyczam ten tekst.
Printable View
to ja dolanczam i tez sie popłakałam :( Mileno pożyczam ten tekst.
Milenko piękne te słowa!
wzruszające :) gratuluję kolejnej ciężaróweczce :**
milena brzuszek fajniutki malutki kiedy ja taki mialam nie pamiętam ;pp
byliśmy ostatnio na usg 4d i co okazało się że synuś jest w brzuszku polecam wszystkim 4d sporo kosztuje ale warte jest swojej ceny dosłownie wszystko było zbadane nawet rozmiar stopy znam hehe 4.97cm :P a jakie miny łapał ;p wg mojego gin termin na 30 sierpnia mamy a wg usg4d na 24 sierpnia :P nosek i ponętne usta ma po mamusi ;)
Piękny synuś:) no i gratuluję chłopaczka:)
Też chcę się wybrać na 4d:) ile u ciebie kosztuje?? bo u mnie pakiet 2d+3d+4d+płyta kosztuje 200zł
Chciałam się na nie wybrać na połówkowe ale równo na 21tydzień jestem umówiona na normalne usg więc chyba poczekam jeszcze trochę:) Dobrze bo przynajmniej mam cudownego lekarza od USG który ma bardzo dobry sprzęt i wszystko dokładnie na nim widać bo jak oglądam niektóre zdjęcia innych dziewczyn to na prawdę ledwo co na nich dzidziusia widać..
ja placiłam w Bdg 250zł 2d , 3d, 4d tak samo jak napisalaś do tego 6 kolorowych zdjęć ok 30 czarnobialych i płyta z filmem trwającym ok 45 minut no i dokładny opis wszystkich kości narządów itd i ponoć na takie badanie najlepiej wybrać sie między 24 a 30 tyg ciązy bo najlepiej wszystko widać tak mi powiedzieli jak sie umawiałam na usg
Karolinko, gratuluję chłopczyka! :)
Moja siostra 3 lata temu miała 3d robione i już to pokazywało jak malec wygląda "tak naprawdę". Myślę, że 250zł, przy tym co dostałaś to nie jest gigantyczna cena- choć domyślam się, że jak oczekuje się małego Bobo, to każda złotówka się liczy ;)
Moja siostra miała 3d zrobione za darmo, w Łodzi, bo mały miał wadę serca i musiała mieć właśnie trójwymiarowe. Ale wtedy to jedno badanie u nas w Bdg kosztowało 200zł.
ja w sumie narazie nie mam na co kasy tracić tylko na dziecko bo mieszkamy z rodzicami i oboje mamy prace wiec szaleje jak moge hehe pelną szafe ubranek juz mam dla młodego a gdzie tu do sierpnia:P ciekawe jak usg bedzie wyglądało za kilka lat
No to fajnie bo dostałaś mnóstwo zdjęć!! Też mam nadzieję że tyle dostanę:)
Takie USG to potem cudowna pamiątka :):)
karolina maluszek uroczy ,piekna pamiatke bedzie mial za kilka lat.
Gratuluję synka :) piękna pamiątka takie USG
My jutro zaczynamy 16 tydzień :)
no no no Milenko pieknie wygladacie:)
no Milena ładna mamusia z Ciebie :) brzusio ładniutki ja juz wielka jestem hehe 26/27 tydzień :) wózek łóżeczko w sumie prawie cala wyprawke juz mam :D teraz tylko za maluszkiem czekać :)
Dziękuję dziewczyny:)
Kurdę ja się teraz poważnie zastanawiam nad tym łóżeczkiem drewnianym... wcześniej mówiłam że tylko turystyczne i koniec a teraz już sama nie wiem...
Wczoraj byłam w Smyku i zakochałam się w tym wózku (oczywiście w sklepie trochę droższy no i bez fotelika) FABIO BEBETTO 3w1 + fotelik NOWOŚĆ 2012 + GRATISY (2343087447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my przy wyborze wózka sugerowaliśmy sie wagą pompowanymi i skretnymi kolami z przodu z możliwościa blokady zeby bylo można kotelik zamontować i zeby taki wielki kloc nie byl no i oczywiście opiniami znajomych którzy ten wózek mają i wszyscy sa z niego zadowoleni i powiem szczerze że super sie go prowadzi juz chce nim jezdzić i wozic mojego szkraba a wózek mamy tako jumper a łóżeczko też mamy drewniane :)
Ja nie lubię skrętnych kół.... z takim wózkiem chodzę jak pijana od boku do boku.... i jeśli taki kupię to wiem że ciężko mi się będzie do niego przyzwyczaić...
Znalazłam jeszcze taki
NOWOŚĆ!!! WÓZEK CARINO+FOTEL+TORBA+MEGA GRATIS!!! (2333055378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A łóżeczko chyba jednak kupimy to:
2w1 Kołyska Łóżeczko z pełnym wyposażeniem40wzorów (2336664795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Milenka ślicznie wyglądasz :) niech Maluszek zdrowo rośnie i brzusio razem z nim :) a co do wózka to ten drugi bardziej mi się podoba
no według mnie tez ten drugi wózek lepszy ale z tego co widze to tez ma kola skretne :PP a łóżeczko przepiękne :) maleństwu bedzie w nim wygodnie i bedzie ślicznie wyglądało jak aniołek :)
Milenka,ale piękny tekst,nie będe oryginalna i też powiem,że się wzruszyłam ;) tak sobie myślę,czy gdybym nie była mamą to czy też ten tekst odebrałabym tak osobiście ;) dzięki za cudowną chwilę wzruszenia :)
Oczywiście gratuluję dzieciaczków i życze zdówka,zdjęcia 4D są cudowne,sama chciałabym mieć takie z mojego "dzieciństwa" ;)
ale cisza!!!wszystkie przyszle mamy zapracowan.
a moje malenstwo daje o sobie znac.:D Od jakiegos tygodnia czuje jak sie rusza.:love:
Nic nie cisza nie cisza:)
Moja dzidzia tez mnie zaczepia już od jakiegos czasu :)
Milenka rośnie zdrowo Twoja dzidzia :skacze:
Mam nadzieję że rośnie i że wszystko jest ok... już jej nie widziałam 5 tygodni a usg mam dopiero na 26 czerwca..
Jutro idę kontrolnie do ginekologa to może uproszę go żeby zrobił mi te usg szybko...
milenko ale ja ci zazdoszcze i dopinguje ci strasznie a brzucholek sledze systematycznie na fejsie:skacze:
Dzięki Basiu :*
Ja po wizycie u lekarza. Przytyłam niecały kilogram. Wszystko jest ok. dno macicy mam 2 palce poniżej pępka. Szyjka zamknięta i jest gites. Niestety mam jakąś infekcje i trochę krwawię przez moją nadżerkę...;/
Za tydzień idę na badanie glukozy a za 3 tyg. USG :)
A no i dziś słyszałam bijące serduszko:)
super milenko :ok:ale to musi byc zjawiskowe uczucie usłyszces bicie serduszka takiej maleńkiej istoty:)
Zjawiskowe ale lepiej słyszałam przez ten stary aparat wszystko naokoło a serduszko tylko tak cicho w tle...
Milenko ładnie wygladasz z tym brzuszkiem :) . Dopiero dojrzalam zdjecie.
Jupiii wkoncu moj maluszek rusza sie mocno i bardzo to czuje. Jakie to mile uczucie :)
Szkoda tylko ze ciagle mam zle mysli i sie smuce :( (jestem zlym czlowiekiem chyba).
Dziewczyny gratuluję Wam fajnych fotek z USG. Pamiętam jak ja się z takich cieszyłam :D
Teraz to już mój maluszek się na takich nie mieści. Pozostaje tylko czekać do spotkania oko w oko ;)
Asia nie smuć się bo tu trzeba się cieszyć:) Słońce uwierz że wszystko będzie dobrze:)
Sylla a ja c zazdroszczę znów że już niedługo maleństwo zobaczysz...
niestety ale chyba nie potrafie sie cieszyc :((
asia ,nie zmartwiaj sie tak ,bo to wszystko twoje dziecko czuje.musisz znalesc w sobie sile i cieszyc sie z tego co zycie ci przynosi .
sylla ,ty juz na wylocie ,fajnie :)
ja jeszcze sobie poczekam . Juz mam jednego kaskadera w domu ,to dni szybko plyna . syn mnie pytal dzisiaj czy bebe moze miec na imie Eliot :cwaniak:..... zostalo bez odpowiedzi :D
Eliot też dobre :D
Dziewczyny nie zamartwiajcie się. Szybko Wam zleci te parę miesięcy. Mi też się wydawało że będę w ciąży chodzić i chodzić a tu proszę...
Cieszcie się tym stanem - ciążą. To najwspanialsze co kobieta może przeżywać mimo niedogodności czasami oczywiście.
Mnie ciąża bardzo dobrze nastraja. Jestem wyluzowana , odprężona. Zawsze mam świetny humor i do wszystkiego podchodzę z dystansem... A jak to jest u Was? Jak nastroje ciążowe?
Rozumie że Eliot zaczerpnięty jest z bajki. Chyba moja córka ogląda bajkę o Eliocie ....
U mnie było na początku pytanie czy braciszek może mieć na imię Lolek ( Z Bolka i Lolka) :D
ahaha Lolek tez dobre:)
U mnie z nastrojami jest ok. Czuje się lepiej w ciąży niż przed nią:) Oczywiście pomijając mdłości itd:)
U nas imiona wybrane. Dorian i Sandra chociaż ostatnio Denis mi się spodobało i Brajan :)
Ale wiesz już co będziesz miała? Znaczy chłopca czy dziewczynkę czy jeszcze nie wiesz?
Dorian - oryginalnie, podoba mi się !
Nie wiem własnie... Dowiem się 25
Oj to wszystko przed Tobą :D
A co byś chciała mieć? Znaczy pewnie beż różnicy byle by zdrowe było , ale... A może masz jakieś przeczucie?
Moj mlody ma w przedszkolu kolege Eliota i to chyba dlatego.
Ja mam kilka opcji na imiona : Angelo :love: , Marco, Pol , Luka u nas musi byc imie ktoro obskoczy 3 kraje ,ale przede wszystkim musi byc latwe do wymowienia tutaj we francji . Moja kolezanka nazywa sie EWA ,jest tutaj od 3 roku zycia . Jej imie pisze sie przez W a tutaj we francji pisza przez V ,wiec jak czytaja jej imie ,to wypowiadaja EŁA :]
Z nastrojami u mnie tez jest super . Na poczatku troszke "kaprysilam":D,ale szybko przeszlo na szczescie .
Ladnie Dorian .
Ja obstawiam na dziewczynke u Mileny :) Pasowala by do ciebie dziewczyneczka taka malutka ,ladniutka jak mamusia :)
U mnie jest tak że wszyscy naokoło mówią że na pewno będzie dziewczynka... Przez to ja myślę że będzie synuś ale wolała bym dziewczynke. Za to mój Paweł chce syna :)
Zobaczymy:)
Asiek a twój mały jak ma na imie??