Witamy.. milego i długiego pobytu zyczymy..:)
Printable View
Witamy.. milego i długiego pobytu zyczymy..:)
Witam. Jestem totalnym nowicjuszem jeżeli chodzi o fora internetowe, a paznokietkami bawię sie już jakiś rok...wciąż raczkuję:)
Witamy serdecznie :przytul:
witam serdecznie
witamy :kwiatek:
witamy witamy:D
jest nas coraz wiecej jak widzę :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
rowniez witam wszytski :)
Witam Serdecznie Forumowiczów
witamy witamy
Witamy;)
hej witam to i ja dołączę:P mam ni imię Justyna mam 3 letnia córcię i kocham pazureczki i wszystko co z nimi zwiazane :D
Dajesz radę przy 3latce robić pazurki? Toż to żywioł :D
Witaj na forum :)
witamy :D
Witamy :skacze: ale przybyło dziewoj :D super, forum idzie pełna para :lol:
justi9, witamy :) tu innych dziewczyn nie znajdziesz, wszystkie kochamy to samo :D
samosia, witamy :)
Hej,
aaa, tak sobie pomyślałam, że ja także powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Wiola i reprezentuję tutaj firmę Ośrodek Doskonalenia Zawodowego TRENDY STYLE. Jednakże nie tylko ja robię tu wpisy, dlatego każdy z nas podpisuje się pierwszą literą swjego imienia - ja oczywiście literką "W".
W pierwszej kolejności jestem pedagogiem, ponadto ukończone kursy z wizażu, fryzjerstwa i ogromny podziw i zamiłowanie do pięknych paznokci. Mam - i tu uwaga fanfary: 18 letnią córkę, 13 letnią córkę i... 2 letniego synka! Jak by któraś chciała - to zdradzę sekret wiecznej młodości ;-)
Buziam Was wszystkie :przytul: i do zobaczenia na ścieżynce wiodącej do piękna :papa:
witaj trendy:*
Witaj:kwiatek:
Witaj :)
daje daje kochana przy mojej 3 latce i siostry blizniaczkach 4 letnich :D:P
a jak sie durga siostra zjedzie z 4 latka nastepna i 2 letnim synem no to wtedy jest ciekawie :) raz tylko zarzyl sie wypadek ze mi pedzelki pudry akrylowe zele i reszte zasobow odkrecily i wlaly w torbe nic sie nie uratowalo niestety ale staty juz odrobilam nie powiem bo mi lezka poszla jak to zobaczylam ale to byla nauczka:)
Dzięki dziewczyny. A teraz wyobraźcie sobie, że siedzimy wszystkie w kółku i każda mówi do mnie: "Witaj Wiolu".
Coś jak "Klub Anonimowego Forumoholika" hahahahaha
he he, witajcie:D
justi9 uu musiało to bolec;) ważne, że dzieci miały radoche haha:skacze:
Trendy Style a więc Witaj Wiolu haha:lol:
Witam wszystkich, mam 38 lat i czterech chłopaków[maz i 3 synów w wieku 18,17,4]w zwiazku z ograniczeniem kasy w domowym budżecie postanowiłam sama zakładac sobie paznokcie. Przez 3 lata robiła mi to kosmetyczka . Metoda prób i błędów założyłam sobie sama paznokcie żelowe i teraz czekam jak dlugo beda mi sie trzymały.Pozdrawiam :):)
Witam serdecznie :)