nie mogę obejrzeć tego zdjęcia :(
o już moge;)
ale boskie;):wow: pozazdrościć:) super;)
Printable View
nie mogę obejrzeć tego zdjęcia :(
o już moge;)
ale boskie;):wow: pozazdrościć:) super;)
madzia, bo mi sie kolczyki pomylily, w sensie zdjecia kolczykow, musialam edytowac, teraz mozna:)
mi to pędzelek odmawia posłuszeństwa:(
:placz::placz: piękne.....
Plushak i Kurka- uwielbiam Wasze malowanki :D Ja tez ciem takie kolcyki :(
Po maturze biorę się za malowanie :P
a tu juz komplecik z bransoletka, oczywiscie nie nbalyszczone,
Brak mi słów wiesz..
:why: zamiast sie uczyc wlaze i sie :slina: Tego powinni zabronić!!!!
dziekujemy dziekujemy dziekujemy, ja w imieniu pluszaka,gdyz sie nawachal maly pluszak akryli i zawisl. pluszak,wstawiaj kurcze, dziewczyny czekajo....:skacze:
Acha laski, pytanie mam-pomozcie, wycieniowalam branoslete w takich kolorach.. (to krwista czerwien i budyniek waniliowy) jakie kwiaty proponujecie? w jakich kolorach? mnie sie mazy budyn z pomaranczowym, czerwonym, zlotym i zawijasy, ale moze macie jakies pomysl?
kura !! ty normalnie dzisiaj na akord chyba robisz :o świetne pomysły :) nie mam już ptoszków :(
Mnie się tam twoja propozycja podoba :p
ja jak zwykle kompulsywnie total, pomoglabys, zamiast ptaszkowac:skacze:jakie kooooloryyyy
a ja mam pytanie z innej beczki kura ?? czym to potem nabłyszczasz, żeby nie zlazło :D ??
normalnie Ci zazdraszczam tego talenta :D:skacze::skacze::master:
Kura my master :slina: my king :respekt: my love :love:
P.S. malowanki zarąbiste :wow:
Dzieki Kamilka... gupolu
Nikt mi nie pomoze w doborze kolorow jak widze... dobra, bede kombinowac
Julka nablyszczam uwaga.. lakierem nitro do drewna, 2,95 puszeczka, chyba, ze.. chce uzyskac efekt postarzonego.. wtedy werniksem o barwie bursztynu, a tak BTW, zanim mnie z budowalnki nie wyrzucili(a wyrzucili) to wbilo mi sie do glowy... utrwalaj produktem odpowiednim do bazy
\, a nie produktem do czegos co jest na wierzchu, czyli.. kolczyki sa drzewniane, czyli... czyms do drewna;]
rezerwacja te te :skacze::skacze::skacze: komplet:D kutwa puscisz mnie z torbami ;)
---------- Dodano o godzinie 19:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:32 ----------
:love::love::aty:juz mi sie mozg lasuje :haha: juz widze jak dokonczysz to na zawal pewnie padne :)
kurna nie bylo mnie zaledwie od wczoraj, a tu juz dwie strony napisaly...
wiecie, ze ja przez Was oszaleje, takie malunki mi pokazywac, gdzie tak nie potrafie ;)
cudne, piekne, slodkie, smakowite wszystkie :P
Emilia bardzo ładne :D
Kuuuuuuuuuuuurka :slina::slina::slina::slina::slina:ja już nie mam sil nawet komentować :P Cudne
ja tez tak chce ;(
ooooo jej dziewczyny ale ladne cwiety :D ja ostatnio nie mam czasu nic zmalowac :P
Kurko jesteś genialna!
może jakiś bronzik ?
plushak, kurka super kolczyki :ok:
Normalnie same piękność aż się napatrzeć nie mogę :) A ja ostatnio szłam ulica, patrze............ a tu dziewuszka miała one stroka na obcasach butów :D Genialne!
WOW....!!!Laski chwile mnie nie było a tu tyle prac ...świetne ciesze sie ze tu trafiłam bo tu same maniaczki paznokciowe (tak jak ja) Napatrzec sie nie moge. Jutro wrzuce wam moje nowe wzorki malowanek . Życze zaparcia w malowankach dla dziewczyn ktore dopiero zaczynaja i uporu tym ktore juz maluja .Świetne pracki
Dzieki, dzieki dzieki:)
Bronzik Agus, dobra.. na zyczenie pierdykne bronzik:) a tu na zyczenie dziewczyn-jak te kolczyki na uchu wygladajo, o!
piekniusio
dzieki, jade dalej:)