Zuzaneczko Niesamowicie mi się podobają te pazurki :) I ten słodki kwiatuszek :love:
Printable View
Zuzaneczko Niesamowicie mi się podobają te pazurki :) I ten słodki kwiatuszek :love:
Zuzaneczka - fajne delikatne pazuraski :D
Zuzaneczko bardzo ładne sreberka :) słodki kwiatuszek :)
Zuzaneczko,sliczniutkie swiecidelka.takie paznokcie to jak bizuteria na dloni.:ok:
Zuuzaneczka :love:śliczne są :love::kwiatek::kwiatek:
Zuzaneczka bardzo ładne:ok:
Zuuzaneczka boskieee.:)
Brokaciki mojej kochanej cioci:D
Zuzaneczka, piękności po prostu!!
Zuzaneczka piękne te Twoje sreberka :wow:
Edit króciaczki ale i tak sliczne :ok:
jedne z moich pierwszych zelków...
Edit - super te pazurki cioci :)
Rudzielec może wstaw te pazurki do frenchy :P
Edit świetny kolorek
Nie no Edit wymiata :ok: Zuzaneczka też, aż wstyd mi wstawić moje wypociny :huh: no ale cóż pokaże, co mi wyszło z testowania nowych kolorków brokacików :/:
Kasiulka, podoba mi się kształ :) są słodkie :)
Kasiulka, fajne paznokcie, takie delikatne, podobaja mi się:)
Asiek - dziękuję :D chociaż z ich kształtu jestem najmniej zadowolona :P
Bardzo ładne, czego marudzisz ?:D :P
kasiulka - ciekawe połączenia kolorków :)
Asiek - oj tam od razu marudzę :P pocprostu wydaje mi się, że każdy ucieka w inna stronę, bo w sumie moje pazurki nie są zbyt kształtne, dlatego choćbym nie wie co robiła, to zawsze będą chyba jakieś niedociągnięcia:/: ale budująca jest dla mnie Twoja opinia :D dziękuję :kwiatek: praktycznie robię pazurki tylko sobie, mamie i okazjonalnie jakiejś koleżance więc nawet nie mam kiedy się wprawić w tę "sztukę' ale staram się jak mogę:skacze:
kasiulka81 Przecież śliczne są.Takie cukiereczki na pazurkach. Asiek ma racje nie marudź :) :ok:
Właśnie kształt dla mnie jest super, taki szpicek, ale delikatny :D i kojarzą mi się z cukierkami :D:D
Tosiaczek, Asiek - skoro tak mówicie dziewczynki to coś w tym musi być :) bardzo mi miło, że pazurki się podobają :D dziękuję za miłe komentarze :przytul:
brokaciki
Luska bardzo ładne :)