aaa to moje;)
Printable View
aaa to moje;)
oj jak ja ostatnio lubię ten kolor :)))))
Agaciorek, Kaka - uwielbiam takie delikatne zdobienia stóp, super Wam wyszły :skacze:
DiamondShine - piękny kolorek :ok:
I mnie też przypadł do gustu ten kolorek :)
Diamond bardzo ładne stópki...a kolorek śliczny :)
no to wrzuce kolejne... jedna metamorfozka przed (pod kamuflazem widac wyciety pazur :) ) i drugie zdobione :)
Ja wczoraj robilam na stopach u kogos. Maz kumpeli kupil jej klapki bez okazji a tak sie jej podobaly, ze mnie namowila na frencha bo bez wstyd jej bylo wyjsc. To jej zrobilam, mialam inne wyjscie ? :D
kolejne :)
śliczne stópki dziewczyny ;) ostatnio mam coraz większą ochote na stópki ;) hehe
A u mnie mega odrost 3 miesięczny pora się wziąć za nie hehe
tym razem żelowe ;) farbki i Sv (cyrkonie coś ciemno wyszły)
Iraa - są cudne ...chyba wybiorę się do Ciebie na te stopy :skacze:
Nysza bardzo dziękuję ;) i nie ma sprawy :D
Iraa boskie!!! całość prezentuje się super
iraa piękne kwiatuchy :love:
Iraa - przecudowne kwiatuszki, moim marzeniem jest umieć takie robić, a sam frenchyk, bardzo estetyczny, po prostu piękności :)
malutkapumcia śliczne, szczegolnie podoba mi się ten frenchyk, bardzo profesjonalne wykonanie :)
dziewczyny a jak zrobicie taki piekny zelowy frenchyk badz cokolwiek innego i wlozycie w pelne buty, to pozniej Was nie bola palce ? Bo mnie strasznie... :( niemniej trudno mi sobie odmowic latem ...
Nanami jak chodzę ze zrobionymu pazurkami u stóp przez cały rok i nigdy nie czułam jakiegokolwiek dyskomfortu,ale ja zawsze mam króciutko przycięte pazurki i do pełnym butów nigdy nie robiłam nic mocniej wystającego :P
super zdobionka.... najbardziej podobają mi się strołki na stópkach... i frencze :D (chylę czola za te malutkie strołeczki wykonywane po mistrzosku, ja bym tak w zyciu nie dala rady)
ach a ze juz lato to az chce sie pokazac stopki... :D
A tu moje grubasne paluchy... Sorki za nieestetyczny wygląd na czerwonych pazureczkach ale zapomnialam zrobic fotki i zrobilam po kilku dniach wieczorkiem, choc nie wyglądały za ciekawie :placz:
Załącznik 55940 Załącznik 55941
Te pomarańczowe rewelka, świetny pomysł, a czerwony frenchos taki elegancki, ja może też pokombinuje coś z czerwienią :)
Stopki żelowe
1. Morska fala :P
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...12105700_n.jpg
2.Błyszczący frenczyk
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...50311705_n.jpg
Kilerka cudowne kompleciki zrobiłaś,dla mnie czerwony poproszę,bo nigdy nie miała czerwonego frencha na stpach :)
Zuzaneczka jak Ty dałaś radę na tych mikroskopijnych paluszkach zrobic takiego ładnego frenchosa? ;)
Jakoś trzeba, ta klientka przychodzi na pazurki u stóp co 1,5mc od 2 lat więc już przywykłam :P