białaaa piękne kwiatuszki :)
goslava bardzo ładne :)
Printable View
białaaa piękne kwiatuszki :)
goslava bardzo ładne :)
Goslava ladne pazurki:ok:
Goslawa- pięknie te kwiatki wyglądają na tym tle czarnego frencha :)
Goslava no no no, kwiaty godne pochwały, mistrzowskie wykonanie :)
Goslava, zgadzam się z dziewczynami, śliczne kwiatuszki i rewelacyjny czarny french :ok:
Skromnie, bo to paznokcie mojej 13letniej siostry :P ale kwiatki być muszą!
skromnie ale ślicznie
Szczerze mówiąc Zuzaneczka,to lubię takie pazurki u nastolatek, bo jak widzę ogryzki to szlag mnie trafia :) wrrrr...
bardzo ładniutkie.
Zuzaneczka,śliczne, skromniutkie ale mają w sobie to coś :D
Takie tam ćwiczenia... Troche za grube linie flexbrushem zrobiłam... Kocham różowe kwiatuszki :P
super ! mi sie tam podobaja te linie :D
Zuzaneczka jakie słodziutkie delikatniutkie :) a te kwiatuszki... :)
Jak dla mnie sa troszku za malo ugniecione pedzlem jesli rozumiesz co mam na mysli albo za dlugo czekalas az kuleczka zmatowieje i wtedy nie idzie ladnie ulepic cienkich platkow.
a tu moje wczorajsze musiałam się uwijać bo mi akryl zasychał na pędzelku:D
No i bardzo ładny efekt końcowy :)
Korcia bardzo ładne pazurki;) ślicznie się prezentują tak delikatnie;)
tez dzis lepiłąm kwiatki.. ale jakoś dałam rade:)
korcia, coraz lepsze:)
Korcia, czemu Ci zasychał na pędzlu?? Ale efekt ładny :)
Korcia widze, ze dorobilas do pazurkow kwiatki :)
efekt koncowy piekny, ale poprzednie "gole" tez byly ladne :)
akryl mi zasychał na pędzelku bo miałam 35stopni w domu i mal kulki mi zasychały musiałam mocno moczyć pędzel a tamte mi sie juz znudziły a ze robiłam stópki i tam są kwiatuszki te różowe to i tu zrobiłam do kompletu hehe
Korcia bardzo ładne kwiatuchy :ok::D
Super dziewużki zdolne jestescie:)
Ja dopiero co zaczęłam swoją przygodę z akrylem od farbi dostałam trochę akrylu no i kupiłam pędzelek, nie jest jakiś super ekstra za 100 zł ale jak na poczatek daje radę:P
Na razie męcze różyczki i nawet jestem zadowolona jak na pierwszy raz, resztę kwiatków zaczne jak przyjda mi akryle kolorowe od sami:)
Zuzaneczka fajne ćwiczonka :)
Szerek pieknie blyszczy sie koncoweczka pazurkow :D a co do kwiatkow to chyba za mokra kulke mialas dlatego wygladaja na zlane ale jak na pierwzy raz to jest niezle :ok:
no i na srodkowym paluchu ciut za duzy, postaraj sie zrobic mniejszy i bedzie elegancko ! :)