-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Cytat:
Napisał
Dana303
specyfikacja oczu była następująca:
- oczy z opadająca powieką i lekko opadającym zewnętrznym kącikiem
- rzęsy dosyć słabe, cienkie i średniej gęstości, dużo baby lashes
nie zgadzam się tylko z lekko opadającym zewnętrznym kącikiem, według mnie klientka nie ma opadających kącików, pewnie zmyliły cię rzęski rosnące w dół (właśnie w zewnętrznych kącikach). poza tym specyfikacja przeprowadzona poprawnie. powieka klientki sprawia, że oczy nadają się też pod kategorię "oczy starszych osób". w każdym bądź razie aplikacja wyszła cudna, modelowanie oka jak najbardziej poprawne, trafiłaś na świetną instruktorkę.
a będzie zdjęcie urzęsionych miśków, o których pisała agulaaa? :)
-
bombelkowa też mi się wydawało, że za długie, ale dziewczyna swoje naturalne ma bardzo długie. Kleiłam długości 9,11,13. Z czego 11 była rowna naturalnym rzęsom w zewnętrzym kąciku ;)
Dana303 co tu dużo mowić - zdolniacha z Ciebie. Czekamy na fotki miśkow :D
agulaa krotko zwiezle i na temat twoich prac: WOW! :)
-
jedna z moich ulubionych klientek :)
nawet już za bardzo nie widać tej wielkiej dziury bo bliźnie ospowej.. :)
-
Jej jakie długie Bombelkowa!
Uzupełnienie po 2 tygodniach . Lewe całkiem ok, prawe duży ubytek chyba ;-) Chyba, bo to moje pierwsze uzupełnienie....:piatka:
Zajęło mi 2h:o - jakieś rady co by szybciej? najwolniej mi chyba idzie odrywanie rzes z paska.....
C 0,15 7-11
oczy przymknęła do zdjęcia, eh.
-
Kiwaczek jak dla mnie troszke za duzy ubytek na prawym oczku po 2 tyg albo za malo kleju bralas albo dziewczyna byla przed miesiaczka lub w trakcie. Uzupelnienie bardzo mi sie podoba, czysta aplikacja i schludnie ;)
---------- Dodano o godzinie 15:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:32 ----------
Cytat:
Napisał
karchola
Mucha dlatego ja zanim ktoś się wybierze informuję z miejsca, że po kimś nie uzupełniam. Nie jestem pewna jak rzęsy zostały wykonane, jakimi materiałami i nie mam gwarancji wytrzymałości kleju, który na oczach już jest więc lepiej wsio zdjąć i po swojemu zrobić - tak dla świętego spokoju :>
Dokładnie ja tez sciagam i robie po swojemu, nie licze tylko za sciagniecie wtedy jesli ktos sie zdecyduje na seta u mnie. Tak tez ucze kursantki ;)
Mucha ładne uzupelnienie :)
-
bombel super firany:love:
kiwaczek ladniutkie rzeski, z odrywaniem rzesek dojdziesz do wprawy ;)
-
Agulaa - nic z tych rzeczy, żadnych miesiączek - pytalam. mówi że jedyne co to śpi na prawym oku. Moja mama też spi na jednym i też jest taka duża różnica pomiędzy nimi (chyba ;p). BYła równeż na solarce kilka razy, ale to raczej jednego oka nie dotyczy:D Możliwe że ja coś nawaliłam....
Agulusia - mam nadzieję, bo to moje utrapienie
-
dzięki :)
wcale nie takie długie :)
12,11,10,9 B Evo :)
-
Cześć,
dziś mój debiut forumowy, więc przy tej okazji witam Was wszystkie cieplutko.
W ubiegłą niedzielę rozpoczęłam przygodę z rzęskami szkoląc się u Agulusi(DZIĘKUJĘ!!!)i chciałabym się z Wami podzielić pierwszymi fotkami( ze szkolenia).
Jak zwykle na początek metodą 1:1, rzęski Evo B-9,10,11,12, uff chyba zraportowałam wszystko
-
rzęsy wspaniałe!! wiem,wiem miałaś dobrą nauczycielkę!!
zdolna jesteś widac gołym okiem!!
GRATULACJE!!!
-
Asiu witaj, nareszcie sie pojawilas :papa:
kleilysmy B 0,15 8,9,10,11 :)
kiwaczek ja na poczatku nie trafialam w rzeski i odrywalam po kilka :P a teraz sama reka chodzi :)
-
Wiedziałam, wiedziałam - że pomylę cosik.
Tyle wrażeń, że nawet trasę powrotną, którą znam prawie na pamięć robiłam na nawigacji, hi hi;)
WIELKIE DZIĘKUJĘ
-
Asiu to ja dziekuje, a teraz klej, klej, i jeszcze raz klej :D
-
DZIĘKUJĘ,
tak tak miałam świetną nauczycielkę,
a teraz już tylko jam ci została samiuśka i moje robótki ręczne (na razie przede mną)
---------- Dodano o godzinie 00:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:08 ----------
ależ oczywiście, tylko czekam na ten KLEJ
-
Cytat:
Napisał
maksik
DZIĘKUJĘ,
tak tak miałam świetną nauczycielkę,
a teraz już tylko jam ci została samiuśka i moje robótki ręczne (na razie przede mną)
no nie taka samiuska o kazdej porze sluze pomoca:D
-
Maksik świetna robota,trzymamy kciuki :)
-
Oj tam oj tam, nie ma tak źle z uzupełnieniem po kimś. Mi się tam przez kilka lat udało jedną panią uzupełnić. Po naszej forumkowej koleżance...
-
ja uzupelniam po kims jesli jest wszystko dobrze zalozone:) jak narazie 2 sie takie osoby trafily:D
-
wczorajsze ćwiczenia :).... wiem że są niedociągnięcia ale ćwiczę dalej :)
a to dzisiejsze.... również ćwiczenia.....
-
Dana303 moja Ty zdolniacho Twoja 3 i 4 aplikacja rzes i juz takie piekne rzeski SUPER:) z kazdym z dniem jest coraz piekniej :) 2 rzeski cuuudowne sa, sliczna stylizacja i widze ze wszystko wykleilas, JESTEM MEGA DUMNA z tego ze poradzilas sobie tak pieknie juz calkiem beze mnie ;)
-
Dana cudowne absolutnie !!! Aż w prost nie do wiary, że to Twoje początki. Brawo :ok:
maksik bardzo ładnie :)
bombelkowa śliczności :love:
Powiem Wam dziewczyny, z resztą same to wiecie, ale odkąd pojawiły się Noble i Evo, rzęsy nabrały całkiem innego wymiaru. Gdyby nie to forum i doszkolenie u jednaj z Was, dalej kleiłabym te swoje "pajęczaki" nie mając pojęcia o prawdziwym pięknie sztucznych rzęs. Już nie wspomnę o wykałaczkowaniu... brrrrrrr.
Co do tych uzupełnień, pewnie, ze tak najlepiej, ale za nową aplikację trzeba zapłacić dwa razy więcej. Oczywiście zdejmuję za darmo kiedy robię nową. Jakbym ja jej nie zrobiła tego uzupełnienia, to poszłaby do tej, która wyklei jej te 60 rzęs na oko... :/:
moje dzisiejsze, zapomniałam aparatu więc telefonem a wklejam, bo straszliwie się spodobały klientce. To są jej pierwsze rzęsy, więc nie wiedziała co chce. Żeby były naturalne, ale żeby było widać. Żeby nie za długie, ale jednak troszkę dłuższe... Zaskoczona była delikatnością i że są takie naturalne i lekkie :) Kocham lepić 2D :)
2D mink evo 0,10 -8,10,11 mieszane B i C
Dopiero teraz w domu dojrzałam że się zaczepiły jedne do zdjęcia :/: tylko zaczepiły ;)
-
Dzięki Agulaa cały czas mi chodzą po głowie Twoje słowa " starannie a wszyscy będą zadowoleni":)
-
dana bardzo ladne rzeski :)
nie piszemy posta pod postem, jak chcesz cos dopisac lub dolozyc zdjecia to wyedytuj wczesniejszy post;)
muszko bardzo ladna aplikacja:)
-
Dana - skąd ty takie super modelki masz, moje to mają kiepawe rzęsy. Pięknie ci wyszło - zazdrość :D
ile czasu ci zajmuje? bo chcę wiedzieć czy tylko ja ślimak jestem:)
-
A tu też kiwaczek dobrze zauważyłaś :) Rzęsy to raz ale oczka to dwa. Jak pokrzyżowane rzęsy lub poskręcane to i z separacją się schodzi