Nie było mnie parę dni a tu tyle nowych dziewczyn. Witam Gorąco :) :kwiatek:
Printable View
Nie było mnie parę dni a tu tyle nowych dziewczyn. Witam Gorąco :) :kwiatek:
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Mam na imię Agnieszka i dopiero zaczynam przygodę z pazurkami. Jestem samoukiem, nie mam żadnych kursów, ale robie paznokcie ( tylko sobie ) i myślę że nawet mi to wychodzi. Mam nadzieję że od Was dużo się nauczę.
Jak muchy do lepu;) żarcik taki...
Witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny i zapraszam do aktywnego udziału.
mombi, Agnieszka S. - witajcie dziewczyny, zycze miłej zabawy hih:D
Witam!,
ale trudno się przebić przez te wszystkie zabezpieczenia, ale w końcu jestem ;-)
Liczę na dużo informacji ;-)
Witamy :kwiatek:
na pewno znajdziesz tu dużo przydatnych informacji :)
hej monkas:)
Hej mam na imię Milena pazurkami zajuje sie od ok 2005roku ale dopiero po ukonczeni szkoły kosmatycznej profesjonalnie czyli od 2009roku
witamy na wzorkach wszystkie nowinki :)
Witam ,nazywam się Ola ,od jakiegoś czasu robię pazurki akrylowe u kosmetyczki (choć maluję sobie sama :) niedawno wpadłam na genialny pomysł że może spróbuję sama się w to pobawić ,jak na razie jestem zielona ale pełna zapału ,zamówiłam sobie jakiś zestaw startowy i czekam aż przyjdzie :]
Hej Ola, na pewno znajdziesz dużo informacji dotyczących przedłużania pazurków :) Nie mogłaś trafić na lepsze forum, :)
wczoraj spędziłam tu kilka godzin i dziś od rana też :) ale gdzie tu jeszcze do końca :) mega skarbnica wiedzy :)
Hej Ola :)
Czesc dziewczyny. Nazywam sie Kaja.
Hej ola:*
witam wszystkich mam na imię Alicja. jestem mamą dwóch chłopaków wulkany energii i pomysłów. stylizacja paznokci interesuję się już od dawna ale teraz dopiero biorę się do rzeczy już w kwietniu kurs. :jupi::macham:
Hej Alicja:)w takim razie życzę powodzenia:)
witamy Nowinki - Świeżynki :D
[quote=samaron;243378]Jakiego końca? my się nie kończymy :D:D
ok sprostowanie : chodziło żebym była ciut ciut na bieżąco :D
Witam :macham:wszystkie i wszystkich (bo wiem że niektórzy panowie też potrafią dbać o siebie) na tym fajnym forum.
Miło mi wejść do waszej grupy.:ok:
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Basia.K
Kaja, Alicja, Basia, witamy serdecznie :*
hej dziewczyny:)
witam witam nowe forumki :)
witamy:)
Witam wszystkich serdecznie,trochę ciężko mi sie tu połapać ale mam nadzieję zostać na dłużej:D
Witam was bardzo serdecznie zaglądać tu będę często:)
witamy:kwiatek:
Witamy "Nowości":) i szkoleniowca:D miło nam bedzie gdy zechcesz podzielic sie swoja wiedza razem z nami:D
Witam dziewczyny! Stylizacją paznokci zajmuję się od 4 lat ale miałam 2 lata przerwy na ciążę i opiekę nad dzieckiem:) Teraz otwieram własny salon kosmetyczny i ciężko pracuję żeby robić pazurki perfekcyjnie, choć do tego jeszcze daleka droga. Ukończyłam szkołę kosmetyczną, akademię Wizażu i ostatnio szkoliłam się na kursie pazurkowym, pozdrawiam:papa:
Haj Skuzik :*
Witaj skuzik w NAszym gronie :D
witam skuzika:)
Witam wszystkich :kwiatek: Jestem tu nowa i chciałam sie przywitać :) mam nadzieje że połapie sie co i jak :) stylizacją paznokci interesuje sie od niedawna, wcześniej był wizaż i nadal jest :) ostatnio ukończyłam kurs stylizacji paznokci u Pani Joanny Rozwadowskiej :kwiatek::kwiatek::kwiatek: i mam nadzieje że stylizacją zajmę się już na poważnie :) buziaki:*
Witamy Cię Carolino :* zobaczysz, szybko się odnajdziesz :]
Witam wszystkich serdecznie :)
Witaj Ccarolinaa :kwiatek:
Witaj Ccarolino :)