Zolzella coz za piekna zmiana :)
Odrost rewelka, wszystkie na miejscu :)
Printable View
Zolzella coz za piekna zmiana :)
Odrost rewelka, wszystkie na miejscu :)
Uha, Zolzella rewelacyjna zmiana!!!!
zołzella bardzo ładna przemiana:ok:
dziewczyny piękne metamorfozy... LaVenda..... zołzelka !!!!!! przeeeepiękne
lavenda,zołzella-swietnie sobie poradziłyscie piekne pazurki:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiate k:
Zołzelka, jaki odrościk wyhodowała :D bardzo ładna zmiana ;)
Moja jedna klientka tez jest fryzjerka i tak samo nosiła całe 2 miechy pazurki bez uszczerbku żadnego :D
LaVenda - masz z czego być zadowolona :ok: super wyszło
Zołzella - bjutiful :D
przepraszam za jakos zdjecia
2 tygodniowy french po jakiejs innej stylistce, wiekszosc pazurkow peknieta na linii stresu
Kurko świetna przemiana :ok:
Dzikakura - przepiękna przemiana :D
Kurcia ślicznie ;) :ok: i te twoje listeczki - cudne
Kurka, śliczne paznokcie po ;)
Kurko - super przemiana :D
Kuro rewelka, dziewczyna pewnie wyszła w skowronkach
dzikakura spooooooooooora różnioca :D super
dzikakura- babka w dobre rece trafila,sliczna zmiana:ok:
Ogryzki :)
Dzikakurko bardzo fajnie sobie poradziłaś :kwiatek:
Klanat pieknie, tylko jeszcze odrobinę boczki skubnąć :D
dziekuję pieknie dziewczynki, strasznie niewyrazne zdjecia wyszly
klanat , fajna metamorfozka
kurka super przemiana :) ładna, głęboka linia uśmiechu :)
pazury przed widać, że mega płaskie nic dziwnego,że popękały :P
klanat - dobra robota:ok:
Klanat jaka różnica w wyglądzie :)
Kura o wiele lepiej wyglądają Twoje :D
Ale krótkie, ciężki orzech do zgryzienia :( Ładnie przedłużyłaś, brawo :)
wrzucam moją metamorfozę. Jakoś nie do końca jestem zadowolona... :/:
nanami moze smuklej i wezej sam wolny brzezek i juz bys byla zadowolona,ale i tak,prosze Cie..... dobre pazury sama bym chciala taki migdały
a Tu.. ja nie wiem o co chodziło poprzednia stylistka chyba uparła sie, zeby zbudowac wysoką krzywa, wiec najpierw dała ponoc akryl, potem zel, potem akryl, a na koniec za rozowa czescia zbudowala koncowke cienka bialym zelem,przez co sie zrobil uskok miedzy frenchem a lozyskiem, pani klientka zabudowała to sobie czterema warstwami brokatowego lakieru z OPI, matko, sciagałam te mieszankę godzinę:( nie wiedzialam czy acetonem czy frezarą, w ktorym miejscu.. matko
Kura... Twoja metamorfoza to dopiero cudo :love: piękne, wąziutkie i smukłe pazurki:)
cóż. Mnie ostatnio dopadło chyba jakieś "wypalenie" i jak mam zrobić pazury komuś (już nie wspomnę o sobie), to jestem cieżko chora. Mam nadzieję, że to minie, bo ostatnio z żadnej pracy nie jestem zadowolona - jak i z tej metamorfozy wyżej. Jedyne co mnie cieszy, to uśmiech klientki i to, że wyglądają na pewno lepiej niż "przed" !
Wstawie moja dziewczyny bo to byla zgroza paznokcie wykonane w salonie za bagatelka 50 euro moje wykonane rowniez w salonie za 30 funtowmozecie porownac
nanami spokojnie kochana, to przejdzie mnie tak z miesiac trzymalo, french mi glupi nie chcial wyjsc, a pazury wygladały jak beczki, albo dzbanki do smietanki:D
lepiej kinguś, lepiej o wiele, tylko dlaczego uzywasz tipsiaka frenchowego i pazurek bez kamuflazu jest.
Moze po prostu tips french to nie moja bajka
Kurko mogę sobie wyobrazić jaki przeszłaś koszmar z tymi pazurami
brrrr
za to metamorfoza ogromna, pazurki Twojego wykonania szczupłe piekne i ta witrażowa końcówka, cud miód orzeszki ;-)
Kinga ale kolosalna różnica - pięknie mi się mega podobają :ok:
Nanami oj tam mi się podobają nie są złe nie martw się :)
Dzika kurko ale super to poprawiłaś wiem co czujesz ja nie mam frezarki i musiałam ostatnio taką bułę piłować pilnikiem masakra jakaś,
nanami odrazu dłońsie lepiej prezentuje :ok:
kurcia kawał dobrej roboty - piękne te witrażówki :love: to sie namęczyłaś ze ściąganiem :D
kinga no nie do poznania - niebo a ziemia :ok:
klanat podoba mi się tak delikatnie
kurka no świetna robota:ok:
nanami fajnie, ale boczki, zresztą sama wiesz:)
kinga, u ciebie zmiana duża, ale w tych tipsach też bym boczki oskrobała, przed nałożeniem materiału
Dziewczyny chylę czoła metmorfozy bardzo fajne :kwiatek:
Klanat - świetna metamorfoza, chociaż faktycznie trszeczkę bym je jeszcze wysmukliła piłując po boczkach, ale ogólnie SUPER :skacze:
Dzikakura - piękna przemiana, bez dwóch zdań :ok:
Nanami - świetne :D
Kinga - bardziej mi się podoba Twoja wersja:P
:love:Kurka zakochałam się w tych pazurkach, bardzo lubię ten kształt.
Kinga śliczny frenchyk zrobiłaś, w porównaniu do tamtego .. :D
cudownie dziewczyny :) :D
Kurko te Twoje ostatnie pipki czerwone są wypasione, no tak mi się podobają, że ho ho :skacze:
Kura świetna metamorfoza :love::love::love:
Też mnie na wiosne coś na czerwień bierze - śliczne zdobienia laski!
To moja metamorfoza.. pazurki przezimowały prawie 2,5 m-ca pod akrylem i sama byłam zdziwiona ich długością ( kto mnie zna ten wie o czym pisze hyy)
Załącznik 39804Załącznik 39805
Hybrydy Indigo
Dziekuję dziewczyny cmoki dla was
szoko. no ja cie znam i znam Twoje ogryzki:) super!