Hehe dobre :) 110 postów i dopiero się wita :P
łapie :P
Printable View
Hehe dobre :) 110 postów i dopiero się wita :P
łapie :P
witalam juz chyba kilka razy;)
witam rowniez ! marta
Hej :P
Witam wszystkich serdecznie:) mam na imię Żaneta , mieszkam we Wocławiu i z zawodu jestem kosmetyczką, a paznokietkami zajmuję sie około 2 lat. Dziękuję za zaproszenie na forum:)
Widac się forum rozbujało :P ooo jak miło :D Witam również :papa: Iz
Hej ! I ja sie do Was dolaczam :) Co prawda, nie jestem fachowcem w dziedzinie pazurkow, ale za to uwielbiam sie nimi bawic :)
Witam wszystkie pazurkomaniaczki i pazurkomaniaków.Co prawda nie jestem (jeszcze) profesjonalną stylistką ale wszystko zmierza ku temu że zrobie wreszcie kurs,a jak na razie robie pazurki sobie i koleżankom.Pozdrawiam Was gorąco.
Witam wszystkie Panie :) pazurkami zajmuję się już 2 lata , oczywiście zrobiony roczny kurs stylistki paznokci i wizażystki :)
Witam! Ja jestem Roksana, mam 21 lat, jak narazie nie zajmuje sie zawodowo pazurkami, ale niedługo to się zmieni:))Kończe szkołe kosmetyczna, zapisałam sie dodatkowo na kurs stylizacji paznokci.
Dzięki za zaproszenie.
Pozdrawiam:)
Witam Wszystkich :D Jestem amatorką. Wielkie dzięki za zaproszenie :)))
Witamy :)
Cześć wszystkim !
Dzień dobry wszystkim. Pochodzę z województwa pomorskiego, dokładnie z Kwidzyna. Co prawda z profesjonalizmem stylistyki paznokci niewiele mam wspólnego lubię jednak czarować łapki koleżankom :)
Serdeczne dzięki za zaproszenie i słoneczne pozdrowienia :)
witam :)
mam 15 lat i tez zostałam zaproszona... super ze takie forum powstało :)
jestem amatorką i mam nadzieje ze to pomoze mi rozwiązać niektóre problemy:skacze:
pozdrawiam wszystkich
:*witam nie witanych
Dzień dobry kobitki :)
Dziękuję za zaproszenie, chętnie będę przeglądała tę stronę, bo paznokietki to moje drugie imię :) Pierwsze to Ewelina ;)
Pozdrawiam! :*
Witaj w pazurkowym gronie ;)
Witam serdecznie. Dziękuję za zaproszenie do serwisu. Pozdrawiam:*
Witam i dziekuje za zaproszonko na wasze forum:skacze:
Mam na imie Asia i mam 21 lat.Pazurkami interesuje sie od kad sie urodzilam:D,a tipsy robie juz od czterech lat,posiadam juz miedzynarodowe certyfikaty itp,ale nie wiem jak mam je tu dolaczyc:wstydek::wstydek:hihihhihihi
ale pamietam jak wygladaly pierwsze paznokcie zelowe jakie zrobilam mojej kolezance.....:hahaha:odpadly jej na drugi dzien:porazka:;)
ale teraz juz na szczescie doszlam do wprawy:jupi:
pozdrawiam wszystkich traktujacych to zajecie jako przyjemnosc(a tylko przy okazji zrodlo dochodow):kooffa:
poważnie od urodzenia ;P
http://forum.wzorki.info/rangi/64-st...-po-range.html
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomo-ci.html
Pozdrawiam
witam :) Mam na imię Angelika. Zajmuje się stylizacja paznokci ale nie profesjonalnie. Studiuje medycyne we Lwowie, niestety teraz mam dość mało czasu na paznokcie, no i nie moge mieć jakoś za bardzo odstających albo za długich ich...niestety :( no i w sumie o mnie tyle....;)
No jasne:yes: a z czasem przyszly tez inne zainteresowania;)
ale to jak wejdziesz na moj profil na NK to sie dowiesz jakie:D
Pozdrawiam
witam wszystkich :)
ja równiez zostałam zaproszona więc jestem...
pazurki robie sobie i najbliższym psiapsiółkom od 2006r ...
rozkręcam sie dopiero:)
pozdrawiam :)
witam wszystkie nowe osobki