Kasia-nails suuper wyszly te pazurki :)
Printable View
Kasia-nails suuper wyszly te pazurki :)
kasia-nails bardzo ladne te twoje pekajace migdalki
I moje:)
Sami bardzo ładne :)
Sami sliczne ;)
samaron piękne czyściutkie mmmm :ok: Cuuudo!!
Sami sa przecudne a ta kokardka swietnie namalowana :)
nooo kokardka wymiata :):):)
Sami piękne i eleganckie pazurki :)
Serdecznie dziękuję dzieweczki :*:*
samaron cudowne są te twoje migdałki:cwaniak2:
sami - śliczne delikatne pazurki, a kokardka słodka :D
Fajne czarne migdałki świetnie wyglądają z tą kokardką :wow:
Sami, świetna kokardka! słodko :D
Marzenki mojej na swieta :) ogryzki oczywiscie
troszkę zakurzony temacik, pazurki kuzyneczki na studniówkę takie skromniutkie
Załącznik 51143
bialaaa sliczne ,takie naturalne,co to za biały???
Kaka ja myślę, że to stylizacja na mlecznym tipsie lub robiona mlecznym żelem. Ja mam taki z no name mleczny róż wychodzi bardzo podobny efekt po nałożeniu 3 warstw.
białaaaa - zauroczona jestem studniówkowym migdałem, czysto wykonany... subtelny i niewinny :love:
u mnie większość babeczek to płytki problematyczne i szerokie - i najgorsze jest jak upieraja się przy kwadratach , ale w końcu prędzej czy później przekonują się do migdała :D
Nysza piękne migdałki, świetna linia uśmiechu tak wysoko pociągnięta, w takim wydaniu migdałki najbardziej mi się podobają, sama jeszcze migdałków nie nosiłam, ale na szczęście swoją płytkę mam naprawdę ładną, smukłą i z dużym naturalnym tunelem i jak na razie robię sobie tylko kwadraty
Białaaaa migdały cudne, minimalizm zawsze w modzie, a cyrkonie dodają uroku :)
Nysza piękne migdały i bardzo ciekawe pomysły na zdobienie :)
Nysza sliczne migdalki, wlasnie tak mocno usmiechnete podobaja mi sie najbardziej
Biała - śliczne migdałki, takie delikatne!
Nysza - świetne prace. Wszystkie bardzo mi się podobają :)
Biala urocze pazurki, takie delikatne z klasą :)
Nysza bardzo ładne frencze, szczególnie podoba mi się ten z dzwoneczkami (sama malowałaś?)
A to pazury mojej sis, zatwardziałej wielbicielki kwadratów. Chyba faktycznie migdałki wypierają inne kształty :)
Muszę jeszcze wspomnieć, że podstępem przemyciłam 1 warstwę covera, bo nigdy nie chce... :/: