a używała któraś primera kwasowego tej firmy bo chce kupic żel clear i primer kwasowy do tego ....
Printable View
a używała któraś primera kwasowego tej firmy bo chce kupic żel clear i primer kwasowy do tego ....
oo ja mialam tylko bezkwasowy, ale mi nie odpowiadal :/: ale ja w ogole nie lubie bezkwasowych :/: wole kwasowe :)
też mała bez kwasówke, ale badziew i wywaliłam
ja powiem tak ... co do pilniczków... jak osobiście kupuje taki "pakiet" 10 pilników za 10 zł więc jeden kosztuje 1 zł :) i jeżeli przyjdzie mi go wyrzucić po jednej klientce to mi go zupełni nie szkoda :) i następnym razem robię nowym :)
a ja mam pilniki łódeczki z alle i są całkiem niezłe ;)
hnm... woszczur a dlaczego bez kwasowy CI nie odpowiadal z AP?
czym one sie roznia?
ja tam jestem z niego zadowolona nic mi sie nie dziejeee
i dziewczyny mowia ze nie szczypie :]
bezkwasowka z AP jest swietna bez dwoch zdan:)
i szczypac wogole nie sxczypie:good:
bo bez kwasowe nie szczypią ;)
ja nie lubię tej błyszczącej powłoczki, którą zostawiają primery bez kwasowe :( wydaje mi się, że jeszcze za mokry pazurek żeby kłaść masę, że się trzymać nie będzie itp. z kwasowym nie mam tego problemu, bo szybciutko odparowuje i pazurek znów robi się matowy, więc jestem pewna, że mogę nakładać akryl/żel :skacze:
ja też mam bezkwasowy primerek i mi odpowiada^_^
Ostatnio testowane:
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Gęsta konsystencja, bardzo naturalnie wyglada na płytce:)
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Też gęsty, fajnie buduje się nim na formie;)
Ogólnie fajny, ale na frencha zdecydowanie wolę zwykłego white. Ten mniej kryje i biel jest mało intensywna.
Bardzo fajny, ale na frencha się średnio nadaje, bo ma prześwitujacy kolorek;) Świetny do zdobień.
no włanie odpoiwedziala za mnie kamila:
i czsem było u mnie tak że bezkwasowy odpoarował a był błyszczący i dawałam żel |(wtedy sie niec nie działo) a czasem był błyszczący i jeszcze wilgotny-w tym przyp pazury mi sie zapowietrzały
teraz z kwasówką mam 100% pewnośc kiedy kłasć bo kwasówka "matowieje" w momencie, przynajniej ta którj teraz używam Goldena:)
jesli chodzi o pilniki :) kupowalam u nich :) dla mnie ok . bo pilniki i tak uzywam tylko raz na jedna klientke. teraz zakupilam u kogos innego i widze ze ciut lepsze sa. ale jak ktos uzywa tak jak ja - jednorazowo to polecam :)
hmm.. no dobra przejrzalam caaaly temat zeby nie bylo:P i teraz tak uzywalam sculpting (super) no ale sie skonczył :P mysle nad tym co woszczur używa czyli średniogęsty w białym pojemniczku . Czy jest ktos jeszcze kto go uzywa, uzywał i może mi swoje zdanie napisac ?? bo od razu chce kupic dużą pojemność :P
tak, świetnie buduje się nim na formie
Dziewczyny ja uzywam bezkwasowego jest aon najlepsza alternatywa do stylizacji akrylowej i zelowej a dlaczego nie wytrawia tak mocno plytki jak kwasowka,jest mniej inwazyjny ..a kwasowka najlepiej sprawuje sie do paznokci grubych naturalnych ii bardzo mocno przetluszczonych..ale jesli ktos posiada dehydrator i bezkwasow primer ma pewnosc ze stylizacja sie uda..
Najlepsze sa łodeczki z alle 100/180 wchodza w zel jak w maslo:) polecam!! ale tylko te:)
---------- Dodano o godzinie 21:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:20 ----------
A co do żelu średniogestego to mam mieszane uczucia:)
Wole gabrielle nails,sun flower, badz nails company ostatnio:)
sama niewiem nadal testuje:)
a kleju uzywacie z alle?
moim zdaniem jest super:)!!!!
a co do kwasoweczki musze sprobowac jeszcze raz z nia
kiedys mailam pare dziewczyn ktore bardzo szczypalo po kwasowce
Ja również używam kleju z alle i jak najbardziej potwierdzam, że jest super;)
mam bezkwasowy i polecam , jest dobry i nie szczypie))))
Ja ostatnio kupiłam u Sami naszej primer bezkwasowy właśnie użyłam go jak robiłam sobie pazurki i na pazurkach mojej mamy i jestem naprawdę zadowolona! Wszystko świetnie się trzyma nic się nie podpowietrza. Także ja przerzucam się na ten primer zwłaszcza, że używam żeli z alle!
ja TO juz powiinam dostac od Nic Karte stalego klientaaa:):skacze:
od 1.5 roku u nich kupujee:)
powiem Wam ze kiedyś kupilam cover z SPn za 75zl...:/:
i wcale zadna rewelacja nie kryl za duzo..:/
a facet mnie zapewniał ze 100% ..
wiec jednak cena chyba nie jest wyznacznikiem jakości..
a niektóre dziewczyny tak myślą ze skoro cos drogie to dobreee
dlatego ja jestem zadowolona z ALLe bo maja Tanio a rzeczy sa naprawde fajne:)
Ja zgadzam się z tobą malutkaistotkaa drogie nie znaczy dobre;)
Mi odpowiadają ich produkty, właśnie czekam na paczuszke od nich;)
Może karty stałego klienta dostaniemy kiedyś tam ;):D
chyba nie ma nawet takich
a powiini robic:D
za 10 razy zakupione rzeczy dostajesz cos tam w gratisiku:D:P
skorki szczypaly:P
szczegolnei te dziecwyzny ktore mialay malutkie plytki
czyli juz wiem nie najezdzac na skorki:)