tak niebieskie owale są super
Printable View
tak niebieskie owale są super
Bardzo mi miło, że przypadły wam do gustu pazurki mojej mamy :) A te niebieskie to już z rok mają... :P
widać masz trudny orzech do zgryzienia , gdy dostajesz takie '' ogryzkli do zrobienia''
ale widze bardzo dobrze sobie z nimi radzisz :)
Mnie też w oko wpadły te niebieskie :P Dobrze radzisz sobie z ogryzkami :)
a to moja pierwsza rekonstrukcja w zyciu :)
Paznokietki egzaminowe..
Hassi:o mEga metamorfoza!! Pięknie sobie poradzilas!!
Piękna metamorfoza !! idealne delikatne zdobienie plus smukły kształt niebo a ziemia jestem pod wrażeniem wielkie wow !
klękajcie narody! czymś Ty tej naszej bitt podpadła?:D
brawo,brawo i jeszcze raz brawo!WIELKIE!
Hassi :szczena: extra rekonstrukcja!! normalnie szok :wow:nawet jakbym nie wiedziala ze to bitt cie szkolila..to i tak bym wiedziala ze wyszlas spod goldenkowej reki :D brawa kochana brawa ogromne!!
hassi ukłon w twoim kierunku , że z czegoś tak malutkiego zrobiłaś cos tak pięknego BRAWO!
Dziekuuje kochane;*:*:skacze:
..Nie podpadłam :D To z milosci do mnie :D
Bez niej bym w zyciu czegos takiego nie zrobiła..
Bitt..:love::love::love::love:
hassi rewelacja!!
Hassi juz nie badz taka skromna, przeciez Bitt nie zrobila tej metamorfozy za Ciebie, jedynie podpowiadala :)
poradzilas sobie rewelacyjnie ! ! !
pazurki o milion razy piekniejsze...
Hassi, szok, niesamowita przemiana,
pięknie sobie poradziłaś, ja bym nie umiała.
hassi... REWELACJA!! dokonałaś cudu!!
hassi wszystko już zostało napisane, rewelacja:ok:
Hassi powtórzę koleżanki... metamorfoza świetna!! Na prawdę kawał dobrej rooty, a pewnie modelka musiała być happy :)
filmik powinien nazywać się zemsta obgryzacza...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=K_hVcBi7Eh0&feature=related]YouTube - The Nail Project[/ame]
któraś by się podjeła?
Hassi :ok: rewelacja. Na pewno kobietka wyszła zadowolona :ok:
pokaże wam coś co cieszy i mnie i jeszcze bardziej moją klientkę :) aż muszę się pochwalić he he
pazurki z jakimi przyszła do mnie 5 tyg temu (ponad 30 lat ciągłego obgryzania i kilku bezskutecznych wizytach u innych stylistek)
Załącznik 29306Załącznik 29307
a tu dziś robione zdjątko :) jest różnica i jestem dumna jak ładnie wyprowadzamy pazurki :)
Załącznik 29308
i dzisiejsza stylizacja (ten sam lakier tylko w różnych światłach i nie mogłam się zdecydować he he) :)
Załącznik 29309Załącznik 29310
Gratulacje Emi, zmiana kolosalna i super, ze po wizycie u Ciebie tak zadbala klientka o pazurki :)
Emilko Ty czarodziejko cuda umiesz wyczarować ! :)
Emilia no to gratulacje :) Klientka powinna Cię po rękach całować :P
Hassi no szok po prostu co za zmaina ,rewelacja!!!!!
Emilia pieknie,ten odcien jasniejszy cudowny!!!!!
takie rekonstrukcje to najlepsze co moze być...
az miło popatrzeć :)