Tak, niektore tańsze, nie będą różniły sie od tych droższych ale mówimy o dobrych gatunkowo produktach. Widać, że nie miałaś do czynienia z wieloma produktami dlatego podpowiadam co wiem. Ja pracuje teraz na żelach esn - 56gram kosztuje około 160zł i ich nawet nabłyszczać na koniec nie trzeba tak się błyszczą. W domku do celów szkoleniowych mam żel z allepaznokci i z lini noname i one wymagają dodatkowego produktu nabłyszczającego. Bo nie są błyszczące w ogóle. Ja też jak byłam osobą początkującą zamawiałam całe zestawy za 200zł bo patrzalam na ilość nie jakość. Ja tego nie potępiam tylko mówię, ze za te 200zł zamówiłabyś osobno o wiele lepsze produkty osobno niż dostaniesz w tym zestawie. I tu na tym forum dziewczyny piszą jakie są dobre. W tym zestawie dostanieszz dwa pilniki które starczą ci na raz. kilka żeli, tipsy łamiące się i tępą gilotyne- bo takie sa realia- im więcej w zestawie tym gorsza jakość produktów.
Co osoba to opinia...
A co do zestawów allepaznokcie to także uważam ze są jak najbardziej godne polecenia :)